- Konular
- 9
Arkadaşlar MIUI 12 yükledim jiroskop çalışmıyor. MIUI 11bde çalışıyordu. Sensör arızalı değil. Yazılım çakışması var dediler. Bilgisi olan var mı? Nasıl düzeltirim?
Bi hard reset atıp deneyin. Olmadı fastboot bağlantısı eklenince temiz kurulum yaparsınız mi flash ile.Arkadaşlar MIUI 12 yükledim jiroskop çalışmıyor. MIUI 11bde çalışıyordu. Sensör arızalı değil. Yazılım çakışması var dediler. Bilgisi olan var mı? Nasıl düzeltirim?
Hocam Xiaomi'nin her zaman yaptığı şey bu. Kısaca rom'u test ediyorlar. Belirli bir sayıda kişi romu indirince geri çekiyorlar. Sonra onlardan gelen geri bildirimlerle romu düzeltip tekrar sunuyorlar.güncellemenin geri çekildiği söylenmiş. sebebini bilen var mı acaba?
cevabınız için teşekkür ederim. o zaman bir süre daha bekleyip tekrar yayınlandığında kurayım. belki düzeltme yaparlarHocam Xiaomi'nin her zaman yaptığı şey bu. Kısaca rom'u test ediyorlar. Belirli bir sayıda kişi romu indirince geri çekiyorlar. Sonra onlardan gelen geri bildirimlerle romu düzeltip tekrar sunuyorlar.
Ekledim hocamaliasaf şu bölüme bu konuyu ekleyebilir misiniz
Rehber - Twrp Yüklü Note 8 Pro'yu Güncelleme Rehberi
Notlar 1- Android 9'dan 10'a geçişte çok önemli adımlar mavi renk ile belirtilmiştirç Bu adımları atlar iseniz cihaz bootloop olur 2- Bu konuyu rehber alarak Twrp ile sürüm düşürmeye çalışmayınız 3- Root istemiyor iseniz şu adımı atlayın Tekrar advanced kısmına gelip install root tuşuna basıp...forum.miuiturkiye.netResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.