- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- Red mi note 8
- Konular
- 19
Endonezya rom geri mi çekildi? Global'e gelmiş.
Recovery linkindeki dosyayı indirip aynı şekilde güncelleyiciden okutunOta uzeri yukleme yapar iken recovery (Orijinal) install.zip failed hatasi aliyorum suan telefonda 11.0.2.0 endonezya yüklü
Sanirim note 8 pro da yok o bende de yokÇözüldü - MIUI 12 Veri Kullanımı bu konudaki çözümü denedim ama olmuyor
Zaten Problem de o otayi indirdim guncelleyiciden tekrar tekrar okutmama ragmen recoveryde %6 larda install. Zip hatasi geliyorRecovery linkindeki dosyayı indirip aynı şekilde güncelleyiciden okutun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sanirim note 8 pro da yok o bende de yok
Global yüklü iken güncelleme paketi seçilerek Endonezya roma geçilemez. Önce Endonezya MIUI 11 yüklemeniz lazım, ardından paket seçerek MIUI 12 geçiş yapabilirsiniz. ( BL açık olması lazım)merhabalar, miui 12.0.2 global romu güncelledim. ama endonezya rom u yüklemek istiyorum. arama kaydetme vs. özellikleri için. tarif ettiğiniz gibi güncelleme paketi seçtim ama bilgiler toplanıyor güncelleme doğrulanamıyor diye hata veriyor. yüklemeye çalıştığım sürüm endonesya v12.0.1.0 sürüm farkından dolayı mı hata alıyorum.