- Adım
- Ferhat
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 1
Bütün redmi note 8'ler kronik sakatBelli ki senin telefon bozuk çıkmış şansına küs
Bütün redmi note 8'ler kronik sakatBelli ki senin telefon bozuk çıkmış şansına küs
Rom atarak güzel bir şekile giriyor telefonBütün redmi note 8'ler kronik sakat
MIUI 12 ve Android 10 gelene kadar bekleyeceğim baktım hiç bir sorunun düzeldiği yok ilk işim başka markaya yönelmek olucakRom atarak güzel bir şekile giriyor telefon
Tabi tercih meselesi iyi günlerMIUI 12 ve Android 10 gelene kadar bekleyeceğim baktım hiç bir sorunun düzeldiği yok ilk işim başka markaya yönelmek olucak
Hayırlı olsun hocam,ek olarak IMEI Repair'de rom fark etmiyor bilginizeBugün RN8 Pro alacakken telefoncumda bulamadığım için anneme de RN8 Space black aldım. Soldaki onun telefonu, sağdaki benim. Onda şu an IMEI atılmadığı için Global 11.0.3 var ama imei atılınca annemi de eu betacı yapacağım Bayıldı!
Evin MIUI Türkiye ailesinin ferdi olarak anneler günü hediyemi anneme de kendi telefonumdan alarak takdim ettim. Benim zaten telefonuma aşık olduğumu tüm hocalarım bilir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hayırlı olsun hocam,ek olarak IMEI Repair'de rom fark etmiyor bilginize
Hayırlı olsun tekrardanBugün RN8 Pro alacakken telefoncumda bulamadığım için anneme de RN8 Space black aldım. Soldaki onun telefonu, sağdaki benim. Onda şu an IMEI atılmadığı için Global 11.0.3 var ama imei atılınca annemi de eu betacı yapacağım Bayıldı!
Evin MIUI Türkiye ailesinin ferdi olarak anneler günü hediyemi anneme de kendi telefonumdan alarak takdim ettim. Benim zaten telefonuma aşık olduğumu tüm hocalarım bilir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.