Hocam Romlar gerçekten telefon performansını etkiliyor. Kimisi batarya, kimisi ekran süresi kimisi arayüz bakımından, kısacası her şeyde farklılık gösteriyor. Romlar hakkında merak ettiğiniz konular için başlıkları göndereyim fakat tavsiyem tam olarak okumadan ve bilgisayar olmadan asla yapmamanız ve hiçbir bilginiz yok ise
bootloader kilidi ve
TWRP için
kesinlikle teknik servisten destek almanız. Çünkü bahsedilen romlar bu ikisi aracılığı ile telefona yükleniyor ve
BL kilidi açılan telefonlar garanti kapsamı dışına çıkıyor.
Bu bölüm gerek forum ekibimiz gerekse farklı platformların geliştirdikleri unofficial romları içerir.
forum.miuiturkiye.net
Merhaba, Redmi Note 8 cihazınızın için açılan tüm rom veya gerekli konularının olduğu kısayolları bu konuya topladım. Umarım işinize yarayacaktır. Redmi Note 8 Nasıl bir cihazdır : Redmi Note 8 Teknik Özellikler & Genel Bilgiler Redmi Note 8 Kullanıcı Yorumları Bootloader Kilidi Açma ...
forum.miuiturkiye.net
Değerli Hocalarımın ve Üstadlarımın, konuyu herkesin basitçe anlayabilecek bir dil'de yazmış olduğumdan dolayı beni bağışlamalarını rica ediyorum. Öncelikle TWRP Recovery nedir? Android'li cihazlar, bootloader, radio, recovery ve sistem olmak üzere birkaç yazılım parçasından oluşurlar...
forum.miuiturkiye.net
Bootloader kilidi açılması için öncelikle telefonumuzda hazırlık yapmamız, hazırlıkları tamamladıktan sonra ise kilit açma işlemini bilgisayarımızda gerçekleştirmemiz gerekiyor. *Tüm kullanıcıların rahat bir şekilde yapabilmeleri için telefonda yapılacak işlemler için videoda İngilizce, resimli...
forum.miuiturkiye.net