Sohbet Redmi Note 8 Kullanıcı Yorumları

parahatc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Barış
Cihazım
Redmi 8
Konular
2
Arkadaşlar merhaba üst bar'a konum bilgisini gösteren kısaltmayı (aç/kapa) koymak istiyorum. fakat bir türlü bulamadım. (wifi,fener,uçak modu vs.) olan üst kısayoldan bahsediyorum. bunun bir yolu var mı? global rom kullanıyorum.

Ayrıca kendi tarayicisini iptal edip chrome kullanmak istiyorum bir yolu var mı ?

Yukarıdaki saat kısmından aşağı kaydır, sonra sola doğru kaydır ve düzenle kısmına tıkla. Sonrasında GPS açma/kapama düğmesini öne doğru kaydır. Telefonu bilgisayara bağlayıp ADB CMD üzerinden PM uninstall -k --user 0 paket ismi ve enter yaparak silebilirsiniz. Ayrıntılı olarak internette bulabilirsiniz.

Redmi 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

topraktuna

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
tuna
Cihazım
redmi note 8
Konular
0
İlk yazılım güncellemesinde düzelecektir.
bende şuan redmi note 8 kullanıyorum ımeı atılmadan önce gelen aramalarım tam ekrandı arama kaydı rehber vs süperdi kayıt ekle butonu vardı ımeıden sonra bu ozellikler gitti inşallah dediğiniz gibidir ve güncellemeden sonra düzelir en azından gelen aramalar tam ekran olur minicik üste yeşil buton çıkıyor görmüyorum bile bazen arayan niye açmıyosun niye atar yapıyo

Derubermensch

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fahri
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
7
Arkadaslar imei attiracam ama telefon bekliyorum acil islerim var diger sim yuvasini kullansam sıkıntı olur mu imei atilabilir mi sonra

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Arkadaslar imei attiracam ama telefon bekliyorum acil islerim var diger sim yuvasini kullansam sıkıntı olur mu imei atilabilir mi sonra
İmei 2. Hatta atılıyor. 4 ay 1.sim 4ayda 2 sim kullanmak üzere 8 ay imeisiz kullanabilirsiniz. İmei atılınca zaten tek sim oluyor telefon.

parahatc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Barış
Cihazım
Redmi 8
Konular
2
1 haftadır Redmi Note 8 Hindistan çıkışlı olan, Hindistan Romunu Global miui 11.0.4 kullanıyorum. Şu ana kadar herhangi problem yaşamadım. Kumanda ve 5GHZ router'da çalışıyor. By Trabzonlu'nun paylaştığı TWRP ile hiç bir sıkıntı yaşamadan Magisk 20.1 kurdum, root yaptım.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vtechno

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kutay
Cihazım
Redmi Note8
Konular
6
RN8 cihazima samsung 128gb sdcard aldim taktim. Bir problem olmadan kullaniyorum. Almayı duşünenler var ise alabilir. Calıştıyor. 30mb gibi yazma hızım vardi. Yeterli bana.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DeathSilence

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
3
Galaxy A30 dan geçtim geçeli 1 hafta olacak neredeyse bu süre içerisinde çok memnun kaldım, kamerası A30'a göre çok fark ediyor doğal olarak cihazı almadaki sebebim kameranın bir tık daha iyi olmasıydı fakat çok memnun etti beni çok çekim yapan birisi değilim normalde gece çekimi ise idare ediyor çok iyi birşey beklememek lazım ama kabul edilmezde değil çok yoğun kullanmadığım süre içerisinde 1.5 günü gördüm aşırı yoğun kullanmam ise genelde haberler, dizi,film olayları oluyor telefonda oyun oynayan birisi değilim onda da genede günü bitirecek kadar dayanıyor. Hoparlör konusunda çok büyük bir beklenti içerisinde değildim hele ki A30'un hoparlör ses seviyesi oldukça düşüktü memnun etmiyordu buda çok yüksek değil ona göre ama idare eder derecede hiç olmadı çeşitli modüller ile biraz daha şekillendirilir abartıya kaçılmadıkça. Hoparlör temizleme olayını beğendim güzel, arka kamerasında fazla fazla çıkıntı var ki buda böyle bir cihaz için olması gereken sadece kılıf araştırırken buna tam olarak uygun olupta kamera çıkıntısını 1mm de olsa engelleyebilen masaya temasını önleyen kılıflar varmı var ama bulmak, araştırmak gerekiyordu neyseki aldım düşüneni varsa eğer gene bana özelden yazsın linkini veririm. Oyun performansına gelirsek çok oyun oynayan biri değilim demiştim test etmek için bir cod mobile'ı yükledim very high ayarlarda gayet iyi sonuçlar verdi tabi ekstra olarakayarı ben seçtim normalde orta grafik ayarları seçili olarak geliyor cihazın genel stabilitesi topluluk desteği fena değil Redmi Note 7'i düşünür iken 8'i almak daha bi mantıklı geldi bana tercih meselesi ben Space Black versiyonunu edindim siyaha aşık birisiyim beni bu 1 hafta içerisinde çok memnun etti öncesinde de çok Mi cihazı kullandım. Redmi de en son Mido kullanmıştım Gingkoyu da kullanması nasip oldu düşünenine tavsiye ederim öyle klasik bir kullanıcı olarak yazdım çok fazla detayına, inciğine boncuğuna girmedim telefon işleriyle çok işli dışlı birisi değilim yorumumda buna göre baz alınır veyahut alınmaz takdiri size kalmış. Okuyanların gözlerine sağlık diyelim uzun olmuş farketmedim. :)

Son düzenleme:

byduke555

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mesut
Cihazım
mi 6
Konular
19
Güzel Samsung one ui teması paylaşabilir misiniz tamamen benzeyecek olan

MutluDemir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mutlu
Cihazım
Redmi Note 9s
Meslek
Mali Müşavir
Konular
4
Bu cihazda 48 mp de zoom yapılamıyormu? Ben yapamıyorum da...

Üst Alt