Rehber Redmi Note 7'de en beğendiğiniz GCAM versiyonu ve ayarlarınız

Jaykay06

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tolga
Cihazım
Resmi not7
Konular
0
2API seçenekleri 6.2.030'un ayarlar sayfasında var. Diğer ayarlardan hiçbir farkı yok. Dokunup değiştirebiliyorsun.

Çektiğim fotoğraflar selfie veya arkadaşlarımın fotoğrafları olduğundan paylaşmadım. :) Manzara fotoğrafları da yok maalesef. Belki sen 6.2.030 ile manzara fotoğrafı çekmeyi deneyebilirsin. 7.0.009'daki performansı alabilecek misin merak ediyorum.

6.2.030 versiyonunda Portre modunda çekilen fotoğraflarda ayna modunu bulamadım nasıl yapacağız (not: 7.0.009 da ayna modunda kaydediyor)

Sametkrks

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi not 4x
Konular
37
Bir ben mi bu uygulamaya ayarliyamiyorum normal bir ayar söylerseniz fotoğrafları Güzel çeken bir sürüm şuan sürüm 7.00.9

technix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teknisyen
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
13
6.2.030 versiyonunda Portre modunda çekilen fotoğraflarda ayna modunu bulamadım nasıl yapacağız (not: 7.0.009 da ayna modunda kaydediyor)
Ayna modu yok galiba. Ben de bulamadım.

Bir ben mi bu uygulamaya ayarliyamiyorum normal bir ayar söylerseniz fotoğrafları Güzel çeken bir sürüm şuan sürüm 7.00.9
6.2.030'u denemenizi öneririm. İlk sayfada link ve ayarlar var.

Manzara çekmiştimde pek güzel olmadığı için paylaşmamıştım. Kamera kötü çektiği için değil, manzara kötü olduğu için.:DStock kamerayla çektiklerim daha güzel gibime geldi.
Stock kameranın kontrastı yüksek. Renkleri abartılı ama benim hoşuma gidiyor şahsen. Gündüz çekimlerinde hem stock hem GCAM'i denerim. Hangisi hoşuma giderse diğer fotoğrafı silerim :)

Biraz önceki mesajındaki fotoğrafları 7.0.009 ile mi çektin? "Spoyler: gcam7 Manzara" yazıyor da. 6.2.030'u deneyeceğini sanıyordum.

Son düzenleme:

Jaykay06

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tolga
Cihazım
Resmi not7
Konular
0

Stock kameranın kontrastı yüksek. Renkleri abartılı ama benim hoşuma gidiyor şahsen. Gündüz çekimlerinde hem stock hem GCAM'i denerim. Hangisi hoşuma giderse diğer fotoğrafı silerim :)

Biraz önceki mesajındaki fotoğrafları 7.0.009 ile mi çektin? "Spoyler: gcam7 Manzara" yazıyor da. 6.2.030'u deneyeceğini sanıyordum.
Ayna modu aktif ve stabil çalışan başka versiyon kullananlar var mı peki ?

Sefa B.

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Xiaomi
Konular
16

Mobil veri kullanıyorum. İnternet ve manzara bulursam 6.2.030'u deneyeceğim bakalım nasılmış.

technix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teknisyen
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
13
Ayna modu aktif ve stabil çalışan başka versiyon kullananlar var mı peki ?
Selfie fotoğraflarınız için 6.2.030'dan başka önerebileceğim HyperCam diye bir versiyon var. Onda ayna modu var mıydı hatırlamıyorum ama.
İndirme linki:

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
3D Designer
Konular
162
Manzara çekmiştimde pek güzel olmadığı için paylaşmamıştım. Kamera kötü çektiği için değil, manzara kötü olduğu için.:DStock kamerayla çektiklerim daha güzel gibime geldi.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Elinize sağlık hocam. En büyük şikayetim, stock kameranın sulu boya gibi çekmesi.

Google Kamera 6.2 yi deneyeceğim. Yorumlarımı ve örnekleri paylaşırım.

rusensenkal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ruşen
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
5
Video stabilization yürürken dalgalandırıyor. Stock kamera çok güzel bu açıdan. Gcamdan tek memnun olmadığım konu o. Bi ayarı var ise vazgeçilmezim olacak

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
3D Designer
Konular
162
Video stabilization yürürken dalgalandırıyor. Stock kamera çok güzel bu açıdan. Gcamdan tek memnun olmadığım konu o. Bi ayarı var ise vazgeçilmezim olacak
Maalesef bir ayarı yok. Bende bu konudan müzdaribim. Bu yüzden videoda stock kamera kullanıyorum.

Sefa B.

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Xiaomi
Konular
16
Elinize sağlık hocam. En büyük şikayetim, stock kameranın sulu boya gibi çekmesi.

Google Kamera 6.2 yi deneyeceğim. Yorumlarımı ve örnekleri paylaşırım.
Sulu boya gibi, ama kaliteli bir sulu boya:). Detay yok, renk var.Google camera kuru boya gibi. Detay var renk yok

Üst Alt