- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 0
Emeğinize sağlık.Yapmış olduğunuz ayarları v.s bizler ile paylaşırsanız bizde sizin çektiğiniz mükemmel fotoğraflarıda çekmek isteriz.Teşekkür ederim hocam.Merhaba,
1) Telefon modeli: Redmi Note 7
2) Android sürümü: Android 9
3) MIUI sürümü: Global 10.3.10. 0
4) GCAM versiyon: Google Camera 7.0.009 V3 - Uygulama - [RN7-Lavender] Google Kamera 7.0.009 V3 [STABİL][GÜNCEL]
5) Ayarlar(Config Dosyası)
• Telefon ayarları > Uygulamaları Yönet > Camera > Verileri temizle > Tüm verileri temizle
• Konuda anlatılan Config Dosyası Yükleme işlemi.
6) GÖRÜŞLERİM:
Foruma, Google Camera 6.3.017 sürümü yükleme işi ile başladım. En iyi gcamı bulmak için sürekli farklı geliştiricinin farklı sürümlerini denedim. Her sürümde biryer iyiyken diğer yer kötüydü. En sonunda beklemekte olduğum gcam 7.0.009 sürümü ile tanıştım. Beta testlerinden beri kullanıyorum. Her güncellemede dahada iyileştirdiler. Config dosyası yükleme geldiğinde ise oldu bu uygulama dedim. Daha önce kendim kullandığım ayarlarda google kameranın vermiş olduğu fazla kontrastı kaldırıyordum. Bu fazla kontrast fotoğrafı gerçek renklerden uzaklaştırıyor. İnsan yüzü konusunda çok başarısız işler çıkarıyor. Kendi keyfiyetime ve denemelerime göre hazırladığım düzende, ilk işim fazla kontrastı azaltmak oldu. Yüksek kontrastlı resimlerde kontrastı düzenleyici uygulamalar ile azaltmak o bölgelerin bozulmasına sebep olur fakat düşük kontrastlı resimlerde kontrastı düzenleme uygulamaları ile yükseltmek herhangi bir bozulmaya sebep olmaz. Sürekli resim çektiğim için bunu tercih ettim. Gerçek renkleri yakalamak için ve gece çekimlerindeki abartı renk doygunluğunu azaltmak için renk ayarlarını düzenledim. Ön kameradaki noise gidericiyi düzenledim renk tonunu düzenledim vb. Sonuç olarak, her resim çektiğimde(selfieler dahil) mutlu olduğum bir ayar çıkardım ortaya.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.