Soru Redmi Note 7 Alınır mı ?

Faegnass

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
LG K8
Konular
1
Redmi Note 7 almak istiyorum fakat MIUI arayüzündeki reklamlardan ve 'Ghost Screen' olayından çekiniyorum. Sizce almalı mıyım ?

bseeek

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir Efe
Cihazım
Mi MAX 2
Konular
16
Redmi Note 8 çıkacak yakında bence bekleyin hemen almayın.

Oyla:

cerhan82

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Mİ 6
Meslek
Biyolog-Kalite Md.
Konular
3
Tamam android çok ram harcarda 2gb değil. Rn7de 2gb sistem tüketiyor. Ve kamerası yazılım olduğu içinde normal 48 mp kameradan daha kötü çekiyor. Mi 8se alırsan performans olarak çok daha ileride olursun.
Edit: Birde sorunları var bu telefonun. 4.5g istiyorsan 4.5g olan başka bir cihaza takıp etkinleştiriyorsun. Volte, vowifi için kod yazıyosun ve onuda volte destekleyen bir cihaza takıyosun.(Çünkü volte ve 4.5g desteklemiyor görünüyor telefon). Hifi ses, 4k video için root atıyosun(garantiden çıkıyor). Daha yüksek ve berrak ses için viper4, dolby digital plus yükleyip root atıp yeniden başlatıyorsun. Vb.
Yani telefonun her şeyi senden bekliyor. Xiaomi alacaksan bootleader, magisk, team win recovery project vb. birçok terimi bilmen gerekiyor.
Volte ve vowifi için bir şey yapmadım, wlan arama seçeneği vardı, vodafone hattı taktığım gibi volte geldi. Global sürüm yüklü, sıfır cihaz olarak aldım, bl kapalı, root yok. Başka telefona takmadan Vowifi ve volte sorunsuz çalışıyor. Zaten vodafone sitesinde volte ve vowifi destekleyen cihazlar arasında note 7 yazıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reklamlardan korkma ayaralrdan gelip önerileri alı kapatınca bir tane bile görmüyorsun. Ama hayalet ekran konusunda bir şey diyemem. Her kullandığımda o beni de korkutuyor. Ama yerine de alınacak düzgün cihaz yok ki :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Az sayıfa Boe ve Jdi'de var ama onların gelmsi büyük şans işi.
Ben gg'den incehesaptan aldım boe çıktı, kardeşim vatandan aldı tianma çıktı. Tamamen şans işi.

Oyla:

Melih45

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
128'lik Redmi Note7 aldım bi sıkıntı olmadı

Oyla:

Diablo007

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
LCD panelin markası nedir baktinizmi?

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dostum baktım şimdi Tianma nt36672a fhdplus yazıyor incehesaptan aldım

pek bir bilgi sahibi değilim iyimidir kötümüdür ?

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Oyla:

AfterLife

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
6
Redmi note 7 sahibi olarak söylüyorum alınmaz. Ama karar senin.
Redmi note 7 yeni aldım. Üstteki hoparlör yani kulağımıza gelen hoparlörün sağ tarafından ses geliyor. Biriyle konuşurken sol tarafa doğru kulağımıza getirince ses gelmiyor. Izgaranın sağ tarafında mi mikrofon acaba. Boylu boyuna ızgara var sağ taraftan ses geliyor. Sizde bir denermisiniz acaba sizdede durum aynımı. Resimde isaretledigim kısımdan ses geliyor sol taraf sanki süslük

Ekli dosyalar

• IMG_20190913_125620.jpg
    IMG_20190913_125620.jpg
    535,5 KB · Görüntüleme: 23
Oyla:

aliytrklkmz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 7
Konular
24
Redmi note 7 yeni aldım. Üstteki hoparlör yani kulağımıza gelen hoparlörün sağ tarafından ses geliyor. Biriyle konuşurken sol tarafa doğru kulağımıza getirince ses gelmiyor. Izgaranın sağ tarafında mi mikrofon acaba. Boylu boyuna ızgara var sağ taraftan ses geliyor. Sizde bir denermisiniz acaba sizdede durum aynımı. Resimde isaretledigim kısımdan ses geliyor sol taraf sanki süslük
Bende tamamından ses geliyor yni böyle sağ sol ayrımı yok ses tüm olarak geliyor. Ki orada neden miktorofn olsun zaten :)

Oyla:

Shewky

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Şevki Akdemi
Cihazım
Mi2
Konular
4
Merhaba. Ahize hoparlörü tam olarak o izgaranin sağında bulunuyor. Sol kısımdan da, sağdan gelen ses duyuluyor. Kulağınızı sağa yaklastirinca daha çok ses geliyor.
Çok büyük bir sorun değil bence

Görseldeki gibi. Bu cihazın arka kısmı. Görselde sol kısma, yani ön kısma göre sağda.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt