LCD panelin markası nedir baktinizmi?Mavi aldım
Volte ve vowifi için bir şey yapmadım, wlan arama seçeneği vardı, vodafone hattı taktığım gibi volte geldi. Global sürüm yüklü, sıfır cihaz olarak aldım, bl kapalı, root yok. Başka telefona takmadan Vowifi ve volte sorunsuz çalışıyor. Zaten vodafone sitesinde volte ve vowifi destekleyen cihazlar arasında note 7 yazıyor.Tamam android çok ram harcarda 2gb değil. Rn7de 2gb sistem tüketiyor. Ve kamerası yazılım olduğu içinde normal 48 mp kameradan daha kötü çekiyor. Mi 8se alırsan performans olarak çok daha ileride olursun.
Edit: Birde sorunları var bu telefonun. 4.5g istiyorsan 4.5g olan başka bir cihaza takıp etkinleştiriyorsun. Volte, vowifi için kod yazıyosun ve onuda volte destekleyen bir cihaza takıyosun.(Çünkü volte ve 4.5g desteklemiyor görünüyor telefon). Hifi ses, 4k video için root atıyosun(garantiden çıkıyor). Daha yüksek ve berrak ses için viper4, dolby digital plus yükleyip root atıp yeniden başlatıyorsun. Vb.
Yani telefonun her şeyi senden bekliyor. Xiaomi alacaksan bootleader, magisk, team win recovery project vb. birçok terimi bilmen gerekiyor.
Ben gg'den incehesaptan aldım boe çıktı, kardeşim vatandan aldı tianma çıktı. Tamamen şans işi.Reklamlardan korkma ayaralrdan gelip önerileri alı kapatınca bir tane bile görmüyorsun. Ama hayalet ekran konusunda bir şey diyemem. Her kullandığımda o beni de korkutuyor. Ama yerine de alınacak düzgün cihaz yok ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Az sayıfa Boe ve Jdi'de var ama onların gelmsi büyük şans işi.
Bu mantığın sonu yok maalesef.Redmi Note 8 çıkacak yakında bence bekleyin hemen almayın.
LCD panelin markası nedir baktinizmi?
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dostum baktım şimdi Tianma nt36672a fhdplus yazıyor incehesaptan aldım
pek bir bilgi sahibi değilim iyimidir kötümüdür ?
Redmi note 7 yeni aldım. Üstteki hoparlör yani kulağımıza gelen hoparlörün sağ tarafından ses geliyor. Biriyle konuşurken sol tarafa doğru kulağımıza getirince ses gelmiyor. Izgaranın sağ tarafında mi mikrofon acaba. Boylu boyuna ızgara var sağ taraftan ses geliyor. Sizde bir denermisiniz acaba sizdede durum aynımı. Resimde isaretledigim kısımdan ses geliyor sol taraf sanki süslükRedmi note 7 sahibi olarak söylüyorum alınmaz. Ama karar senin.
Bende tamamından ses geliyor yni böyle sağ sol ayrımı yok ses tüm olarak geliyor. Ki orada neden miktorofn olsun zatenRedmi note 7 yeni aldım. Üstteki hoparlör yani kulağımıza gelen hoparlörün sağ tarafından ses geliyor. Biriyle konuşurken sol tarafa doğru kulağımıza getirince ses gelmiyor. Izgaranın sağ tarafında mi mikrofon acaba. Boylu boyuna ızgara var sağ taraftan ses geliyor. Sizde bir denermisiniz acaba sizdede durum aynımı. Resimde isaretledigim kısımdan ses geliyor sol taraf sanki süslük
Merhaba. Ahize hoparlörü tam olarak o izgaranin sağında bulunuyor. Sol kısımdan da, sağdan gelen ses duyuluyor. Kulağınızı sağa yaklastirinca daha çok ses geliyor.Redmi note 7 yeni aldım. Üstteki hoparlör yani kulağımıza gelen hoparlörün sağ tarafından ses geliyor. Biriyle konuşurken sol tarafa doğru kulağımıza getirince ses gelmiyor. Izgaranın sağ tarafında mi mikrofon acaba. Boylu boyuna ızgara var sağ taraftan ses geliyor. Sizde bir denermisiniz acaba sizdede durum aynımı. Resimde isaretledigim kısımdan ses geliyor sol taraf sanki süslük