Soru Redmi Note 7 Alınır mı ?

Faegnass

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
LG K8
Konular
1
Redmi Note 7 almak istiyorum fakat MIUI arayüzündeki reklamlardan ve 'Ghost Screen' olayından çekiniyorum. Sizce almalı mıyım ?

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Mi8 se almanızı tavsiye ederim, kronik hiçbir sıkıntısı yok, kullanan herkes çok memnun, bir bakın derim o modele

Oyla:

esafak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Teknisyen
Konular
0
Redmi Note 7 almak istiyorum fakat MIUI arayüzündeki reklamlardan ve 'Ghost Screen' olayından çekiniyorum. Sizce almalı mıyım ?

Bende çok tereddütte kaldım ghost ekran vs vs. xiaomi mağazasında ürünü incelerken daha önce nette vs hiç karşılaşmadığım ay ışıgı beyazı rengini gördüm. Bu rengi xaoimi sayfasındada görmemiş olduğumdan Yeni sürüm olacağını düşündüm.( Yeni sürümde Ghost scren ve geri dönüşlerde bildirilen olası hataların giderilmiş olabilme olasılığı geldi aklıma. ) Bu ihtimal ve Telefon görüntüsü ve özelliklerini beynendiğimden Redmi Not 7 64 Gb ı Kurban bayramı öncesinde aldım. Ekran Panelim BOE , Sorunlu diye bildirilen tianman olmadığını görmek beni sevindirdi. Cihazdan genel anlamda memnunum. Keşke 128 Gb mı alsaydım diye düşünmüyor değilim. Ben xiaomi garantili Evofhone dan aldım Fiyatı 1700 - 1800 tl yada bir tik altında olsa süper ötesi olurdu. Genel olarak telefondan memnunum. Ekran Koruyucu Film ve Arka Ekranı koruyacak uygun bir kılıfla rahatlıkla sorunsuz kullanılabilir. Ben aşağıdaki kılıfı aldım. Kılıf Arka Ekran çıkıntısından 1-2 mm daha yüksek .

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

mehmet_dengiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Karşılıksız miui ailesine yardımı borç bilirim
Konular
49
Bu kaçıncı redmi note 7 konusu Allah aşkına ya. Şu forumu biraz arastirin. Madem almak istiyorsun forumu araştır. Karşılaştırma yap. Cokmu zor bu.

Oyla:

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Oyla:

Sefa B.

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Xiaomi
Konular
16
Redmi note 7 sahibi olarak söylüyorum alınmaz. Ama karar senin.

Son düzenleme:
Oyla:

amidore

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yaşar
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Memur
Konular
1

Sefa B. arkadaşa bende Redmi Note 7 sahibi olarak katılıyorum. Ben aldım çook pişmanım. İlk zamanlar burada yazmıştım pişmanın diye şimdi yine tekrarlıyorum pişmanım.
Türkiye garantili almıştım, sırf bildirim sorunu ve proximity sensör hatası yüzünden garantiyi yaktım bl açtım root ve rom yükledim. Ama sorunlar bitmedi illaki birşeyler ters gitti ve hep başka romlarda şansımı denedim. Tamda buldum bu rom iyiymiş derken yine sensör hatalarıyla karşılaştım. Daha birkaç gün önce havoc-os yükledim herşey iyi gidiyor derken aynı sensör hatası tekrarladı, yeni bir rom çıktı dediler havoc-os fan edition hemen onuda yükledim sensör yine çalışmadı.
Kullanmaya mecbur olduğum için kullanıyorum, daha 2.ci ayını yeni dolduracak.
Bence macera aramayın
dip not: tamamen şahsi düşüncelerim ve tecrübelerim.

Oyla:
Üst Alt