Hangi rengi aldınız acaba?redmi note 7 aldım sonunda gg de inanilmaz indirim var şuan
eğer azar olarak görülüyorsa yazılanlar, kendini azarlatmasınlar, üye olurken her şey forum kurallarında yazıyor...Azarlama sorumlusu tag'ının verilmesini rica ediyorum cantara hocam.
Açıklamasını sonraki mesajımda yaptım.eğer azar olarak görülüyorsa yazılanlar, kendini azarlatmasınlar, üye olurken her şey forum kurallarında yazıyor...
* * *
Konuya dönecek olursak, alınır.
Espriyi geçip ileri dönük düşünürsek, forumda aynı konudan fazla bulunması, forumu konu çöplüğüne çevirmez. Tam tersi, forum.miuiturkiye'nin google tarafından daha fazla indexlenmesine ve bu sebeple daha fazla kitleye ulaşmasına destek olur.
Okudum ama işin teknik boyutu o şekilde olsa da, sorun sahibi üyeler için bir sorun için 20 tane aynı konu olması, çözüme ulaşmada vakit kaybı oluşturur. Forum yönetimi için ise daha da olumsuz bir durum. Atıyorum; "Redmi Note 7 Ahize Sorunu" olarak 5 tane konu ve her konuda 20 mesaj olduğunu varsayalım, sorun sahibi üye indekslenen bu 5 konuyu buldu ve tek tek konuları okuyup sorununa çözüm araması atıyorum, 20 dakikasını alırsa; tek konu altında yazılmış 100 mesajı (tek konu olunca mesaj sayısı da düşecektir) okuması 10 dakikasını alır.Açıklamasını sonraki mesajımda yaptım.
Garantisiz aldım hiçbir sorun yaşamadımSefa B. arkadaşa bende Redmi Note 7 sahibi olarak katılıyorum. Ben aldım çook pişmanım. İlk zamanlar burada yazmıştım pişmanın diye şimdi yine tekrarlıyorum pişmanım.
Türkiye garantili almıştım, sırf bildirim sorunu ve proximity sensör hatası yüzünden garantiyi yaktım bl açtım root ve rom yükledim. Ama sorunlar bitmedi illaki birşeyler ters gitti ve hep başka romlarda şansımı denedim. Tamda buldum bu rom iyiymiş derken yine sensör hatalarıyla karşılaştım. Daha birkaç gün önce havoc-os yükledim herşey iyi gidiyor derken aynı sensör hatası tekrarladı, yeni bir rom çıktı dediler havoc-os fan edition hemen onuda yükledim sensör yine çalışmadı.
Kullanmaya mecbur olduğum için kullanıyorum, daha 2.ci ayını yeni dolduracak.
Bence macera aramayın
dip not: tamamen şahsi düşüncelerim ve tecrübelerim.
Tabiki birde o durum var.Okudum ama işin teknik boyutu o şekilde olsa da, sorun sahibi üyeler için bir sorun için 20 tane aynı konu olması, çözüme ulaşmada vakit kaybı oluşturur. Forum yönetimi için ise daha da olumsuz bir durum. Atıyorum; "Redmi Note 7 Ahize Sorunu" olarak 5 tane konu ve her konuda 20 mesaj olduğunu varsayalım, sorun sahibi üye indekslenen bu 5 konuyu buldu ve tek tek konuları okuyup sorununa çözüm araması atıyorum, 20 dakikasını alırsa; tek konu altında yazılmış 100 mesajı (tek konu olunca mesaj sayısı da düşecektir) okuması 10 dakikasını alır.
Forumların, sosyal medya gibi anlık mesajlaşma platformu değil, kütüphane gibi yerli yerinde düzeninin olması "daha" iyidir...
Hangi rengi aldınız acaba?
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi