Soru Redmi Note 7 Alınır mı ?

Faegnass

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
LG K8
Konular
1
Redmi Note 7 almak istiyorum fakat MIUI arayüzündeki reklamlardan ve 'Ghost Screen' olayından çekiniyorum. Sizce almalı mıyım ?

Diablo007

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
redmi note 7 aldım sonunda gg de inanilmaz indirim var şuan

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Azarlama sorumlusu tag'ının verilmesini rica ediyorum cantara hocam.
eğer azar olarak görülüyorsa yazılanlar, kendini azarlatmasınlar, üye olurken her şey forum kurallarında yazıyor...

* * *

Konuya dönecek olursak, alınır.

Oyla:

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
eğer azar olarak görülüyorsa yazılanlar, kendini azarlatmasınlar, üye olurken her şey forum kurallarında yazıyor...

* * *

Konuya dönecek olursak, alınır.
Açıklamasını sonraki mesajımda yaptım.

Espriyi geçip ileri dönük düşünürsek, forumda aynı konudan fazla bulunması, forumu konu çöplüğüne çevirmez. Tam tersi, forum.miuiturkiye'nin google tarafından daha fazla indexlenmesine ve bu sebeple daha fazla kitleye ulaşmasına destek olur.

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Açıklamasını sonraki mesajımda yaptım.
Okudum ama işin teknik boyutu o şekilde olsa da, sorun sahibi üyeler için bir sorun için 20 tane aynı konu olması, çözüme ulaşmada vakit kaybı oluşturur. Forum yönetimi için ise daha da olumsuz bir durum. Atıyorum; "Redmi Note 7 Ahize Sorunu" olarak 5 tane konu ve her konuda 20 mesaj olduğunu varsayalım, sorun sahibi üye indekslenen bu 5 konuyu buldu ve tek tek konuları okuyup sorununa çözüm araması atıyorum, 20 dakikasını alırsa; tek konu altında yazılmış 100 mesajı (tek konu olunca mesaj sayısı da düşecektir) okuması 10 dakikasını alır.

Forumların, sosyal medya gibi anlık mesajlaşma platformu değil, kütüphane gibi yerli yerinde düzeninin olması "daha" iyidir...

Oyla:

MuratY

Marka değil, teknoloji fanboyu
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Samsung Note10+
Konular
21
Az önce ofisten arkadaşa kırmızısını aldık :)

TR garantili 1630 tl

Oyla:

Eyüp 67t5

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp
Cihazım
Redmi note10pro
Konular
6
Sefa B. arkadaşa bende Redmi Note 7 sahibi olarak katılıyorum. Ben aldım çook pişmanım. İlk zamanlar burada yazmıştım pişmanın diye şimdi yine tekrarlıyorum pişmanım.
Türkiye garantili almıştım, sırf bildirim sorunu ve proximity sensör hatası yüzünden garantiyi yaktım bl açtım root ve rom yükledim. Ama sorunlar bitmedi illaki birşeyler ters gitti ve hep başka romlarda şansımı denedim. Tamda buldum bu rom iyiymiş derken yine sensör hatalarıyla karşılaştım. Daha birkaç gün önce havoc-os yükledim herşey iyi gidiyor derken aynı sensör hatası tekrarladı, yeni bir rom çıktı dediler havoc-os fan edition hemen onuda yükledim sensör yine çalışmadı.
Kullanmaya mecbur olduğum için kullanıyorum, daha 2.ci ayını yeni dolduracak.
Bence macera aramayın
dip not: tamamen şahsi düşüncelerim ve tecrübelerim.
Garantisiz aldım hiçbir sorun yaşamadım

Oyla:

Shewky

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Şevki Akdemi
Cihazım
Mi2
Konular
4
Arkadaşlar teknoloji biraz şans işi. Bunun marka ya da modelle ilgisi yok.
Donanım sorunu yaşayan arkadaşlar bl unlock yapmadan cihazı garantiye göndersin. Kendiniz bişeyler yaparak garanti hakkınızı da hibe ediyorsunuz.

Bu da benim 2. garantisiz xiaomi cihazım yıllardır kullanırım çok şükür sorun yaşamıyorum.

Mi2:2012-2017
Mi5:2017-devam

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Okudum ama işin teknik boyutu o şekilde olsa da, sorun sahibi üyeler için bir sorun için 20 tane aynı konu olması, çözüme ulaşmada vakit kaybı oluşturur. Forum yönetimi için ise daha da olumsuz bir durum. Atıyorum; "Redmi Note 7 Ahize Sorunu" olarak 5 tane konu ve her konuda 20 mesaj olduğunu varsayalım, sorun sahibi üye indekslenen bu 5 konuyu buldu ve tek tek konuları okuyup sorununa çözüm araması atıyorum, 20 dakikasını alırsa; tek konu altında yazılmış 100 mesajı (tek konu olunca mesaj sayısı da düşecektir) okuması 10 dakikasını alır.

Forumların, sosyal medya gibi anlık mesajlaşma platformu değil, kütüphane gibi yerli yerinde düzeninin olması "daha" iyidir...
Tabiki birde o durum var.

Oyla:
Üst Alt