bende üç tane çıkıyor en sondaki üç noktalı çıkmıyor.
nasıl yüklenir. çözüm olurmu.. telefonu alalı 1 hafta oldu sorun çıkmasın.O zaman sizde masik rom yükleyin
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Rom - Redmi Note 7 Masik F
eyvallah ilgi ve alakan için teşekkür ederimBiraz forumu, telefonunuzun konularını okuyun hocam zamanla öğrenirsiniz.
Öncelikle telefona iyice alışın.,
peki masik rom haricinde başka çözümü yokmudur bu ses olayının. öğretmenim telefonumun sesini kısmak istemiyorum acil durumda cevap vereyim diye ancak whatsapp tan gelen sesler bayağı şiddetli olduğundan rahatsız ediyoreyvallah ilgi ve alakan için teşekkür ederim
eyvallah ilgi ve alakan için teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
peki masik rom haricinde başka çözümü yokmudur bu ses olayının. öğretmenim telefonumun sesini kısmak istemiyorum acil durumda cevap vereyim diye ancak whatsapp tan gelen sesler bayağı şiddetli olduğundan rahatsız ediyor
Dostum baktım şimdi Tianma nt36672a fhdplus yazıyor incehesaptan aldım
pek bir bilgi sahibi değilim iyimidir kötümüdür ?
Telefonla konuşurken hoparlöre almaya çift tıkla yani aç kapat. Açıp kapayınca üst ahizeden gelen ses artıyor bence. Bende iki taraftanda aynı seviyede ses geliyor. Ayrlardanda mono ses özelliğini açıp bir daha dene istersen. Ayarlar/ek ayarlar/erişilebilirlik/mono ses.
Bende bilmiyorum hocam. Ayarlarda gezerken görmüştüm tek hoparlör nasıl stereo oluyor bende anlamadım ama mono'ya alınca sesi birazcık artıyor.Red mi note 7 de stereo hoparlör yokki mono sesin mantığı nedir aca bilen var mı. Ses çalarken devreye giriyormuş müzik dinlerken mono sesi açınca zannımca ses biraz daha artıyor ama tam anlayamadım dediğim gibi stereo hoparlör yok burda mono sesin mantığı nedir hocam.
Benim bilidiğim bu stero ses çalışıyorsanız eğer telefonda sağ sol ayırdımını kaldırıp ikisini de tek kanal gibi veriyor. Bunu da sadece telfonda değil kulaklıkta da yapıyor. Flac vb kaliteli formatta (ya da youtube de 8d diye geçen şarkılarla da deneybilirsiniz.) denerseniz göreceksiniz.Bende bilmiyorum hocam. Ayarlarda gezerken görmüştüm tek hoparlör nasıl stereo oluyor bende anlamadım ama mono'ya alınca sesi birazcık artıyor.
Dostum baktım şimdi Tianma nt36672a fhdplus yazıyor incehesaptan aldım
pek bir bilgi sahibi değilim iyimidir kötümüdür ?