Soru Redmi Note 7 Alınır mı ?

Faegnass

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
LG K8
Konular
1
Redmi Note 7 almak istiyorum fakat MIUI arayüzündeki reklamlardan ve 'Ghost Screen' olayından çekiniyorum. Sizce almalı mıyım ?

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Redmi note 7 yeni aldım. Üstteki hoparlör yani kulağımıza gelen hoparlörün sağ tarafından ses geliyor. Biriyle konuşurken sol tarafa doğru kulağımıza getirince ses gelmiyor. Izgaranın sağ tarafında mi mikrofon acaba. Boylu boyuna ızgara var sağ taraftan ses geliyor. Sizde bir denermisiniz acaba sizdede durum aynımı. Resimde isaretledigim kısımdan ses geliyor sol taraf sanki süslük

Aynı hoparlör deliği çentiğin sağında hocam.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

AfterLife

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
6
Aynı hoparlör deliği çentiğin sağında hocam.

Cevap için teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba. Ahize hoparlörü tam olarak o izgaranin sağında bulunuyor. Sol kısımdan da, sağdan gelen ses duyuluyor. Kulağınızı sağa yaklastirinca daha çok ses geliyor.
Çok büyük bir sorun değil bence

Görseldeki gibi. Bu cihazın arka kısmı. Görselde sol kısma, yani ön kısma göre sağda.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba. Ahize hoparlörü tam olarak o izgaranin sağında bulunuyor. Sol kısımdan da, sağdan gelen ses duyuluyor. Kulağınızı sağa yaklastirinca daha çok ses geliyor.
Çok büyük bir sorun değil bence

Görseldeki gibi. Bu cihazın arka kısmı. Görselde sol kısma, yani ön kısma göre sağda.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

Sefa B.

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Xiaomi
Konular
16
Redmi note 7 yeni aldım. Üstteki hoparlör yani kulağımıza gelen hoparlörün sağ tarafından ses geliyor. Biriyle konuşurken sol tarafa doğru kulağımıza getirince ses gelmiyor. Izgaranın sağ tarafında mi mikrofon acaba. Boylu boyuna ızgara var sağ taraftan ses geliyor. Sizde bir denermisiniz acaba sizdede durum aynımı. Resimde isaretledigim kısımdan ses geliyor sol taraf sanki süslük
Telefonla konuşurken hoparlöre almaya çift tıkla yani aç kapat. Açıp kapayınca üst ahizeden gelen ses artıyor bence. Bende iki taraftanda aynı seviyede ses geliyor. Ayrlardanda mono ses özelliğini açıp bir daha dene istersen. Ayarlar/ek ayarlar/erişilebilirlik/mono ses.

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Evet öyle fakat büyük ihtimalle 1-1.5 ay içinde çıkacak ondan.
Forumu ne kadar düzenli takip ettiğini bilmiyorum ancak; yıl başında telefon alacak kişilerin söylemi "Redmi Note 7 çıktı, ülkemize yakın zamanda gelir bekleyelim" olmuştu, daha öncesinde Note 6 Pro ve 5 Pro'lar için "telefon alacaklar, beklesin" söylemi vardı insanlarda... Mantar gibi çoğalıp satılan Redmi 5 Plus'lar hakkında yazılanları saymıyorum bile...

Redmi Note 4x kullanıcısıyım, bu telefondan sonra çıkan her yeni telefon ile şu andaki telefonum arasında benim işimi görmeyen hiç bir şey yok, dolayısı ile, firmanın mantar gibi telefon modeli çıkartıp, insanların tüketim psikolojisini gıdıklamasını protesto ediyorum. Zaman içinde çöpe atacağım teknolojiye de çok fazla para verme niyetim yok. Elimdeki telefonu 800 liraya, ikinci bir Redmi Note 4x telefonu da 700 liraya aldım ve genel performansından çok çok memnunum...

Bize dayatılan şey, ama güncelleme adı altında telefonlarımız eskitilerek, ama şu model çıkmış şu kadar megapikseli var, cigabaytı var diyerek "boş yere" para harcatma operasyonudur... Kanmayın... ;)

Oyla:

mahoni44

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mahmut
Cihazım
redmi not 7
Konular
0
redmi note 7 de bildirm ses ayarı neden yok zil sesini kısınca bildirimde kısılıyor, açınca bildirim de açılıyor. ben zil sesinin full ancak bildirim sesinin az olmasını istiyorum. bu nasıl yapılır.

Oyla:

aliytrklkmz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 7
Konular
24
redmi note 7 de bildirm ses ayarı neden yok zil sesini kısınca bildirimde kısılıyor, açınca bildirim de açılıyor. ben zil sesinin full ancak bildirim sesinin az olmasını istiyorum. bu nasıl yapılır.
Bu ayar var ses açma kapama tuşunu basınca yanda açılan o zımbırtının en altına 3 nokta var ona basarsanız istediğiniz ayarları göreceksiniz :)

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Bu şekilde

Oyla:

Recai74

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recai
Cihazım
Lg g3
Konular
34