Redmi note 7 yeni aldım. Üstteki hoparlör yani kulağımıza gelen hoparlörün sağ tarafından ses geliyor. Biriyle konuşurken sol tarafa doğru kulağımıza getirince ses gelmiyor. Izgaranın sağ tarafında mi mikrofon acaba. Boylu boyuna ızgara var sağ taraftan ses geliyor. Sizde bir denermisiniz acaba sizdede durum aynımı. Resimde isaretledigim kısımdan ses geliyor sol taraf sanki süslük
Cevap için teşekkür ederimAynı hoparlör deliği çentiğin sağında hocam.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Cevap için teşekkür ederimMerhaba. Ahize hoparlörü tam olarak o izgaranin sağında bulunuyor. Sol kısımdan da, sağdan gelen ses duyuluyor. Kulağınızı sağa yaklastirinca daha çok ses geliyor.
Çok büyük bir sorun değil bence
Görseldeki gibi. Bu cihazın arka kısmı. Görselde sol kısma, yani ön kısma göre sağda.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Cevap için teşekkür ederimMerhaba. Ahize hoparlörü tam olarak o izgaranin sağında bulunuyor. Sol kısımdan da, sağdan gelen ses duyuluyor. Kulağınızı sağa yaklastirinca daha çok ses geliyor.
Çok büyük bir sorun değil bence
Görseldeki gibi. Bu cihazın arka kısmı. Görselde sol kısma, yani ön kısma göre sağda.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Telefonla konuşurken hoparlöre almaya çift tıkla yani aç kapat. Açıp kapayınca üst ahizeden gelen ses artıyor bence. Bende iki taraftanda aynı seviyede ses geliyor. Ayrlardanda mono ses özelliğini açıp bir daha dene istersen. Ayarlar/ek ayarlar/erişilebilirlik/mono ses.Redmi note 7 yeni aldım. Üstteki hoparlör yani kulağımıza gelen hoparlörün sağ tarafından ses geliyor. Biriyle konuşurken sol tarafa doğru kulağımıza getirince ses gelmiyor. Izgaranın sağ tarafında mi mikrofon acaba. Boylu boyuna ızgara var sağ taraftan ses geliyor. Sizde bir denermisiniz acaba sizdede durum aynımı. Resimde isaretledigim kısımdan ses geliyor sol taraf sanki süslük
Evet öyle fakat büyük ihtimalle 1-1.5 ay içinde çıkacak ondan.Bu mantığın sonu yok maalesef.
Forumu ne kadar düzenli takip ettiğini bilmiyorum ancak; yıl başında telefon alacak kişilerin söylemi "Redmi Note 7 çıktı, ülkemize yakın zamanda gelir bekleyelim" olmuştu, daha öncesinde Note 6 Pro ve 5 Pro'lar için "telefon alacaklar, beklesin" söylemi vardı insanlarda... Mantar gibi çoğalıp satılan Redmi 5 Plus'lar hakkında yazılanları saymıyorum bile...Evet öyle fakat büyük ihtimalle 1-1.5 ay içinde çıkacak ondan.
Bu ayar var ses açma kapama tuşunu basınca yanda açılan o zımbırtının en altına 3 nokta var ona basarsanız istediğiniz ayarları göreceksinizredmi note 7 de bildirm ses ayarı neden yok zil sesini kısınca bildirimde kısılıyor, açınca bildirim de açılıyor. ben zil sesinin full ancak bildirim sesinin az olmasını istiyorum. bu nasıl yapılır.
bende üç tane çıkıyor en sondaki üç noktalı çıkmıyor.Bu şekildeResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.