Alınır, sevilir, kullanılır. Yaklaşık 2 ay kullandım, ardından Mi 9T'ye geçiş yaptım, parasını hak eden bir cihaz.
Espriyi geçip ileri dönük düşünürsek, forumda aynı konudan fazla bulunması, forumu konu çöplüğüne çevirmez. Tam tersi, forum.miuiturkiye'nin google tarafından daha fazla indexlenmesine ve bu sebeple daha fazla kitleye ulaşmasına destek olur.Espiri yaptin güzeldi.
Tamam android çok ram harcarda 2gb değil. Rn7de 2gb sistem tüketiyor. Ve kamerası yazılım olduğu içinde normal 48 mp kameradan daha kötü çekiyor. Mi 8se alırsan performans olarak çok daha ileride olursun.
Reklamlardan korkma ayaralrdan gelip önerileri alı kapatınca bir tane bile görmüyorsun. Ama hayalet ekran konusunda bir şey diyemem. Her kullandığımda o beni de korkutuyor. Ama yerine de alınacak düzgün cihaz yok kiRedmi Note 7 almak istiyorum fakat MIUI arayüzündeki reklamlardan ve 'Ghost Screen' olayından çekiniyorum. Sizce almalı mıyım ?
Az sayıfa Boe ve Jdi'de var ama onların gelmsi büyük şans işi.Tianma ve Shechao marka ekranlara denk geldim şuana kadar, farklı bir model varmı bilgim yok maalesef.
Ghost screen in oluşmasını ben şahsen biraz kullanıcıya , biraz da şans olmasına bağlayabiliyorum.
Ayışığı Beyazı Renkli olan tahminimce yeni parti bir cihaz( Xiaomi ve online satış yapan sayfalarda Ağustos ayı ve öncesinde rastlamamistim hiç bu yüzden yeni parti olabilir diyorum) ve ekran Boe marka çıktı. Bilgi amaçlıdır kesinliği hakkında araştırma yapılmamıştır. Hatta kutuları üzerindeki barkodlarda parti numarasında varsa onu araştırmak gerekir.Reklamlardan korkma ayaralrdan gelip önerileri alı kapatınca bir tane bile görmüyorsun. Ama hayalet ekran konusunda bir şey diyemem. Her kullandığımda o beni de korkutuyor. Ama yerine de alınacak düzgün cihaz yok ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Az sayıfa Boe ve Jdi'de var ama onların gelmsi büyük şans işi.