Soru Redmi Note 7 Alınır mı ?

Faegnass

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
LG K8
Konular
1
Redmi Note 7 almak istiyorum fakat MIUI arayüzündeki reklamlardan ve 'Ghost Screen' olayından çekiniyorum. Sizce almalı mıyım ?

amidore

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yaşar
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Memur
Konular
1
Alınır, sevilir, kullanılır. Yaklaşık 2 ay kullandım, ardından Mi 9T'ye geçiş yaptım, parasını hak eden bir cihaz.

Keşke bende sizin gibi iki ay sonra başka cihaza geçebilsem, belki bende severim facepalm~~
Miui 11 i beklyorum düzeldi düzeldi, düzelmedi elveda xiaomi redmi note 7 değil ha xiaomi yn~~

Oyla:

Faegnass

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
LG K8
Konular
1
Peki Samsung A30 alınır mı ?

Oyla:

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Espiri yaptin güzeldi.
Espriyi geçip ileri dönük düşünürsek, forumda aynı konudan fazla bulunması, forumu konu çöplüğüne çevirmez. Tam tersi, forum.miuiturkiye'nin google tarafından daha fazla indexlenmesine ve bu sebeple daha fazla kitleye ulaşmasına destek olur.

Oyla:

Sefa B.

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Xiaomi
Konular
16
Tamam android çok ram harcarda 2gb değil. Rn7de 2gb sistem tüketiyor. Ve kamerası yazılım olduğu içinde normal 48 mp kameradan daha kötü çekiyor. Mi 8se alırsan performans olarak çok daha ileride olursun.
Edit: Birde sorunları var bu telefonun. 4.5g istiyorsan 4.5g olan başka bir cihaza takıp etkinleştiriyorsun. Volte, vowifi için kod yazıyosun ve onuda volte destekleyen bir cihaza takıyosun.(Çünkü volte ve 4.5g desteklemiyor görünüyor telefon). Hifi ses, 4k video için root atıyosun(garantiden çıkıyor). Daha yüksek ve berrak ses için viper4, dolby digital plus yükleyip root atıp yeniden başlatıyorsun. Vb.
Yani telefonun her şeyi senden bekliyor. Xiaomi alacaksan bootleader, magisk, team win recovery project vb. birçok terimi bilmen gerekiyor.

Son düzenleme:
Oyla:

sefaduman54

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa Duman
Cihazım
Mİ 9SE
Meslek
BT Uzmanı
Konular
28
Alınır alınır,hem de mümkünse 2 tane alınır.
Sorun yaşamadım şu anlık,yaşar mıyım bilmem.S7 Edge gibi bir telefonda suya dayanıklı iken sadece sıçrama yüzünden ekranı para ile değiştirdim,garanti karşılamadı.
Sorun aranacak olursa piyasadaki her telefonda istisnasız var.Mesela;Samsung ve LG modlelerinde sıkca görülen ghost secreen,GM'deki teknik servis rezaleti,Huawei amiral gemi ise tamam da lite,curt vs alınmaz.
Sonuç olarak alınmaz diye birşey yok,varsa paran daha iyisini de alırsın ona birşey diyen yok :)

Oyla:

umut1432

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
UMUT
Cihazım
REDMİ NOTE 7
Konular
0
Cok sukur ben de sorun yasamadim fiyatina gore alinir ben sirf batarya takintim sebebiyle aldim cok memnunum rootladim butcenize gore karar verebilirsiniz.

Oyla:

aliytrklkmz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 7
Konular
24
Redmi Note 7 almak istiyorum fakat MIUI arayüzündeki reklamlardan ve 'Ghost Screen' olayından çekiniyorum. Sizce almalı mıyım ?
Reklamlardan korkma ayaralrdan gelip önerileri alı kapatınca bir tane bile görmüyorsun. Ama hayalet ekran konusunda bir şey diyemem. Her kullandığımda o beni de korkutuyor. Ama yerine de alınacak düzgün cihaz yok ki :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tianma ve Shechao marka ekranlara denk geldim şuana kadar, farklı bir model varmı bilgim yok maalesef.
Ghost screen in oluşmasını ben şahsen biraz kullanıcıya , biraz da şans olmasına bağlayabiliyorum.
Az sayıfa Boe ve Jdi'de var ama onların gelmsi büyük şans işi.

Oyla:

esafak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Teknisyen
Konular
0
Reklamlardan korkma ayaralrdan gelip önerileri alı kapatınca bir tane bile görmüyorsun. Ama hayalet ekran konusunda bir şey diyemem. Her kullandığımda o beni de korkutuyor. Ama yerine de alınacak düzgün cihaz yok ki :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Az sayıfa Boe ve Jdi'de var ama onların gelmsi büyük şans işi.
Ayışığı Beyazı Renkli olan tahminimce yeni parti bir cihaz( Xiaomi ve online satış yapan sayfalarda Ağustos ayı ve öncesinde rastlamamistim hiç bu yüzden yeni parti olabilir diyorum) ve ekran Boe marka çıktı. Bilgi amaçlıdır kesinliği hakkında araştırma yapılmamıştır. Hatta kutuları üzerindeki barkodlarda parti numarasında varsa onu araştırmak gerekir.

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt