Ana Başlık Redmi Note 10S - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
hocam bildiğin selektör yapar gibi siyahlar koyulaşıp açık oluyo arkadaki arabanın yol istemesi gibi :D
ilginç bir sorunmuş.
Tema kaynaklı dicem ama olması zor.
Telefonda fiziksel bir sorun olması muhtemel.

zaltun

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ZAFER
Cihazım
mi band 4
Konular
2
Merhaba. Endonezya global cihazıma otomatik güncelleme ile 12.5.6 sürümü yüklenmiş. Önceki sürüme nasıl dönebilirim? Bu sürümde nova launcher aktif olduğunda navigasyon tuşlarını yok edemiyorum.
12.5.5 sürümüne geri dönerek problemimi çözdüm. güncellemeleri de kapattım. nova launcher ile tam ekran kullanma deneyimini kaybetmek istemeyenler en son 12.5.5 sürümünde kalsın. aksi halde launcherlarda gesture tam ekran kullanımı olmuyor.

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Arkadaşlar call of duty oynuyorum daha önce de yazdım kanser eder adamı bu cihaz oyun donuyor kasıyor ısınıyor... Deli edecek resmen. Poco f3 sattım bunu aldım bin pişman oldum. Aynı şeyi beklemiyorum ama note 8 bile oyunda donma kasma olmuyordu gerek bu cihaz oyunda uçuşa geçse. Endonezya rom kurdum yine sonuç aynı. Zamanla oturur mu bu yeni olduğu için mi böyle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar call of duty oynuyorum daha önce de yazdım kanser eder adamı bu cihaz oyun donuyor kasıyor ısınıyor... Deli edecek resmen. Poco f3 sattım bunu aldım bin pişman oldum. Aynı şeyi beklemiyorum ama note 8 bile oyunda donma kasma olmuyordu gerek bu cihaz oyunda uçuşa geçse. Endonezya rom kurdum yine sonuç aynı. Zamanla oturur mu bu yeni olduğu için mi böyle.
Grafik en düşük de kare hızlı orta seviye yine de takılıyor.

elgrande9244

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
elgrande92
Cihazım
note 10s
Konular
1

Grafik en düşük de kare hızlı orta seviye yine de takılıyor.
hocam sen servise bi göster cihazını, ben pubg yi aşırıda oynuyorum yağ gıbı akıyo senın cıhazda bı sıkıntı var genel olarak butun s ler kanser değil :) teknolojı sans ısı dıyolar cıdden oyle

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
hocam sen servise bi göster cihazını, ben pubg yi aşırıda oynuyorum yağ gıbı akıyo senın cıhazda bı sıkıntı var genel olarak butun s ler kanser değil :) teknolojı sans ısı dıyolar cıdden oyle
Aynen öyle de servis fabrika ayarlarına döner geri yollar 🙃 tüketici hakem heyeti yolu gözükür sonra.

hocam senin cihazda bi sorun olabilir ben turkcellden aldım öyle rom atma falan işlerini bilmiyorum kutudan cıkarttıgım gıbı kullanıyorum maşallahı var cod da oynadım pubg de oynuyorum oyunlarda bile saatlerce akıcı devam ediyor tarayıcıda dolaşmayı falan söylemıyorum bile ben memnunum. ilk gunden böyle şeyler olması can sıkıcı bi durum başka yaşayan var mı acaba böyle sorun
Hocam sen mobilde mi oynuyorsun WiFi mi yada her ikisinde de denedin mi.

Son düzenleme:

elgrande9244

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
elgrande92
Cihazım
note 10s
Konular
1
Aynen öyle de servis fabrika ayarlarına döner geri yollar 🙃 tüketici hakem heyeti yolu gözükür sonra.

Hocam sen mobilde mi oynuyorsun WiFi mi yada her ikisinde de denedin mi.
ikisini de denedim ilk başta ama wifi ye güvenmediğim için hep 4.5g açık kendı ınternetımle oynarım gecikme falan olmasın diye

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
ikisini de denedim ilk başta ama wifi ye güvenmediğim için hep 4.5g açık kendı ınternetımle oynarım gecikme falan olmasın diye
Saka gibi ya bizim ki de şans... Ben oyun harici de çok memnun değilim. Ama ciddi manada oyun büyük sorun hemde böyle bir cihaz da. Bir şey değil bunun ispatı da olmaz adamlara oyun da dönüyor desem sorun yok denedik test ok deyip geri yollarlar.

un041026

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Mi 11 t
Meslek
Asker
Konular
8
Redmi note 10s çift sim repair çıktı bilginiz olsun donanımsal müdahale gerekmiyor hocalarım

Üst Alt