arkadaşlar kısaca bazı şeylerden bahsedeyim üstlerde aldığım tarihte yazdıgım mesajlar var bakabılırsınız. öncelikle wi fi güçsüzlüğü kronik gözüken bı sorun tam güçlü çekmiyor evet 3 farklı cıhaz ve laptopla testler yaptım note 10 s %50-60 arası tam guc verebılıyo. oyunlarda kasan ısınan arkadaslar sızlerın cıhazlarında malesef sorun var ben de turkcellden aldım rom falan oyle seylerle ısım oılmaz kutudan cıktıgı sekılde kullanıyorum pubg yi aşırıda oynuyorum gram kasma ve ısınma olmuyor elımın sıcaklıgı arkaya gecıyo resmen cok fazla oynayınca o yuzden ısınıyotr resmen. cod mobile ile de en yuksek ayarlarda takılma yaşamıyorum ama genelde pubg oynadıgım ıcın pubg den ornek vermem daha saglıklı. cıhazları servıse vermenız daha ıyı olur bence cunku guncellemeyle veya yazılımla alakalı seyler oldugunu dusunmuyorum. tek sorun evet wi fi baglantısı kaç senelık j7 prodan bıle daha az guçlu. bu arada pubg yı hep 4.5 g acık oynuyorum malum wıfı saglıklı degıl pıng oluyor dıye kapatıyorum kendı ınternetımle oynuyorum hep. son olarak geçen gun test yapma amaclı sarjı fulleyıp pubg ye bi oturduk abımle yaklaşık 4.5 saat aralıksız oynadık tabı arada 5 dk çay çorba molası da verip
sonunda kalan şarjım %44 dü. cihaz da ısınmıştı ama rahatsız edecek kadar değil. söyleyeceklerım bu kadar saygılar
Peki üstadlar bu wifi olayını nasıl çözeceğiz?
Ben akşamdan akşama toplasan en fazla 1 saat tv, netflix ya da canlı tv izliyorum ya da izlemek istiyorum ve burnumdan geliyor resmen.
2-3 hafta önce Vatan dan aldım ve ekstra hiçbir işlem görmedi sadece enhanced güncellemesini aldı ve uyguladım. Ama gelinen noktada bir çözüm bulamamış olmak çok canımı sıkıyor. Red mi note 7 den geçtim bu cihaza ve resmen para ile başıma bela almış gibi hissediyorum kendimi.
İnternette biraz araştırınca note 8 ve 10 da aynı sorunu yaşayanlar ve çözümleri ile ilgili videolar buldum, izledim. Kimi mac adresini değiştirmiş, kimi statik ip ile çözmüş, kimi dns ile çözmüş. Bunları da denedim ama somut bir faydası var mı yok mu test edemedim açıkçası ama olduğunu düşünmüyorum.