Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ana BaşlıkRedmi Note 10S - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]
Eski cihazınız Xiaomi nin en iyi cihazlarından biriydi hocam, ben zaten onu gördükten sonra Xiaomici oldum, yeni cihazlarda ve yazılımlarında mutlaka hep bir eksiklik var gördüğüm ve takip edebildiğim kadarıyla
MTK işlemcilerin hiçbiri sonuçları doğru göstermiyor veya hiç göstermiyor . Ordada işlemcinin bu programı desteklemediği sonucın 0 olarak görüme bilecegi yazıyor . Boşuna yüklemeyin hepsi aynı desteklemiyor .
hocam youtube den videolara baktım oyun testlerine su gibi akıyor. bende memnun kalmadım hatta cihazı dün servise gönderdim cod oynarken sanki 10 yıllık eski bir cihazla oynuyorum gibi ısınıp kasma olmuyor ölü gibi. ama testlerde resmen canavar. sizinde donanımsal sorun var bence.
Servisten gelince dönüş yapar mısın sonuç ne dediler diye bende donanımdan killaniyorum da işte servislerimizi az çok biliyorsunuz saçma sapan şeyleri bahane edip gönderiyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Servisten gelince dönüş yapar mısın sonuç ne dediler diye ? bende donanımdan killaniyorum da işte servislerimizi az çok biliyorsunuz saçma sapan şeyleri bahane edip gönderiyorlar o yüzden bana söylerseniz sonuç için ne dediler çok sevinirim ona göre bende gonderiyim hocam aynen dediğiniz gibi hatta şöyle birşey daha karşılaştım misal arkaplanda birsey indirin veya başka bir oyun program falan açın maksat kasma yapsın diye sonra cod açın oynayın bilgisayar kitlenince diiiiiit diye bi ses verir aynı sesi veriyor.
hocam youtube den videolara baktım oyun testlerine su gibi akıyor. bende memnun kalmadım hatta cihazı dün servise gönderdim cod oynarken sanki 10 yıllık eski bir cihazla oynuyorum gibi ısınıp kasma olmuyor ölü gibi. ama testlerde resmen canavar. sizinde donanımsal sorun var bence.
Servisten gelince dönüş yapar mısın sonuç ne dediler diye ? bende donanımdan killaniyorum da işte servislerimizi az çok biliyorsunuz saçma sapan şeyleri bahane edip gönderiyorlar o yüzden bana söylerseniz sonuç için ne dediler çok sevinirim ona göre bende gonderiyim hocam aynen dediğiniz gibi hatta şöyle birşey daha karşılaştım misal arkaplanda birsey indirin veya başka bir oyun program falan açın maksat kasma yapsın diye sonra cod açın oynayın bilgisayar kitlenince diiiiiit diye bi ses verir aynı sesi veriyor.
MTK işlemcilerin hiçbiri sonuçları doğru göstermiyor veya hiç göstermiyor . Ordada işlemcinin bu programı desteklemediği sonucın 0 olarak görüme bilecegi yazıyor . Boşuna yüklemeyin hepsi aynı desteklemiyor .
Bende de arkadaştaki gibi pilin içinde işareti ile kalıyor. Hatta geçen gün geceden taktım ve sabaha kadar bekledim. Sabah uyandığımda işareti halâ duruyordu. RN7 vardı bende onda bu şekilde olmuyordu. Şarj dolunca işareti kayboluyordu. Bilmiyorum ya açıkçası çok soğudum telefondan, RN7 bu telefondan 1000 kat daha iyiydi bence. Tamam şekli, ağırlığı, kasa yapısı, pili ve özellikle dayanma süresi süper ama benim içime sinmeyen şeyler var bu telefonda. Açıkçası 1 ay oldu alalı tam ve pişmanım özetle.