Ana Başlık Redmi Note 10S - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

un041026

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Mi 11 t
Meslek
Asker
Konular
8
Donamısal müdahale gerek yok hocam cihaz açılmıyor yazılımsal şekilde yapılıyor ayarlardan sıfırlama yapılınca siliniyor güncelleme ile silinme olmuyor

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Call of duty oynayan arkadaşlara özelikle sormak istiyorum söylediğim gibi ben sorun yaşıyorum oyunda özellikle mobil ağ da. Wifi de yine iyi sayılır ancak grafik en düşük kare hızı da yüksek yada maksimum yapınca. Grafik yüksek yada orta olunca yine bildiğin 10 yıllık eski bir cihaz gibi donup takılıyor bu takılma MS yükselmesi falan değil bildiğin grafik kartı işlemci ile alakalı. bu oyunu oynayan arkadaşlar siz mobil de mi oynuyorsunuz ayarlarınız nedir. Biraz detay verirseniz ona göre iade etmeyi düşünüyorum. Bir de çok ısınıyor arka kamera resmen yanıyor. Mobil de bildiğin ölü gibi oynuyor.

aonurr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali Onur
Cihazım
Red Mi Note 10S
Konular
11
Merhaba;
Telefonu tam 2 haftadır kullanıyorum. Vatan dan aldım ve hiçbir ekstra müdahalede bulunmadım. Günlük kullanımda wifi ile ilgili kopma sorunları olduğunu düşünüyorum. Mesela online yayın izlemek için bein ya da youtube uygulamasını açıyorum zaman zaman kesiliyor ve takılmalar oluyor. Özellikle cnlı yayınlarda. Aynı ağ aynı uygulama başka cihazda bu şekilde sorunlar olmuyor. Bu sorun yazılımsal mıdır? Güncelleme bekleyerek çözebilir miyim ya da nasıl çözebilirim?

aonurr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali Onur
Cihazım
Red Mi Note 10S
Konular
11
Merhaba;
Telefonu tam 2 haftadır kullanıyorum. Vatan dan aldım ve hiçbir ekstra müdahalede bulunmadım. Günlük kullanımda wifi ile ilgili kopma sorunları olduğunu düşünüyorum. Mesela online yayın izlemek için bein ya da youtube uygulamasını açıyorum zaman zaman kesiliyor ve takılmalar oluyor. Özellikle cnlı yayınlarda. Aynı ağ aynı uygulama başka cihazda bu şekilde sorunlar olmuyor. Bu sorun yazılımsal mıdır? Güncelleme bekleyerek çözebilir miyim ya da nasıl çözebilirim?
Otomatik ağ seçme özelliğini kapattım ve 2 gündür bu şekilde kullanıyorum. Ara ara kopmalar oluyor yine. Anlayamadım açıkçası. Yardımcı olabilecek arkadaşların desteklerini bekliyorum.

teknisyen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
adem
Cihazım
redmi note3 pro
Konular
1
Otomatik ağ seçme özelliğini kapattım ve 2 gündür bu şekilde kullanıyorum. Ara ara kopmalar oluyor yine. Anlayamadım açıkçası. Yardımcı olabilecek arkadaşların desteklerini bekliyorum.
Evet kardeşim bende farkettim ara ara wifi kopuyor ama bi çözüm bulamadım bende.

agoguzhan06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi9t
Konular
63
Cihazı alalı 2 ay oldu alır almaz Endonezya 12.5.5 yükledim çok şükür bi sıkıntı yaşamadım romda güzel denemediyseniz bunu deneyin birde

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Endonezya rom kullanıyorum. Evimde hem 2.4 hem 5Ghz modem var.
Kopma falan yaşamıyorum.
Endonezya rom kurun bencede.

mainbord

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yıldız
Cihazım
redmi not 8
Konular
0