Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ana BaşlıkRedmi Note 10S - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]
Mtk işlemcili Xiaomi cihazlarda beklemeden Bl kilidi açılıyormuş yeni yöntem çıkmış şimdi geldi Bildirimi bana Bu yakınlarda Bl kilidi açmak isteyenler deneyebilirsiniz. Rehber linkini bırakıyorum test edilen cihaz Note 8 pro ve başarılı olmuşlar.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İddaya göre Cihaz sıfırlanmıyormuş bile Mtk kullanıcıları Yakında Sd Kullanıcıları geçecek excalabur hocam siz
helio g95 i yerin dibine sokmaya gerek yok evet mediatekler sd lere göre daha fazla enerji tüketiyor olabilir ama her mediatek işlemciyi bir tutmamak lazım. 9 ay realme 7 kullandım telefonu satarken kutusundan cıkarttıgım performansındaydı pubg cod mobile gibi oyunları en yuksekte saatlerce aynı akıcılıkta oynatıyodu. note 10s kullanıyorum 1 haftadır sırf bu işlemci var diye aldım iyi ki de almışım belki yeni cihaz diye şarjı çok uzun gidiyo bilmiyorum ama performansı olsun oyunlar olsun makina tıkır tıkır çalışıyor.
Arkadaşlar s. Aleyküm cihazı yeni aldım bugün ilk günü. Daha önce mi 5 den beri xiaomi kullanıyorum ama oyun da donma kasma yapan ilk xiaomi cihazım. Normal mi anormal mi anlamadım ama malum Türkiye Garantili global rom var acaba costum rom atsam düzelir mi sorun. Call of duty de resmen berbat ısınıyor ve donuyor oyun oynanmiyor desem yeridir. Oyunda kasma herkes de var mı yoksa eğer sorun cihazda mi.
helio g95 i yerin dibine sokmaya gerek yok evet mediatekler sd lere göre daha fazla enerji tüketiyor olabilir ama her mediatek işlemciyi bir tutmamak lazım. 9 ay realme 7 kullandım telefonu satarken kutusundan cıkarttıgım performansındaydı pubg cod mobile gibi oyunları en yuksekte saatlerce aynı akıcılıkta oynatıyodu. note 10s kullanıyorum 1 haftadır sırf bu işlemci var diye aldım iyi ki de almışım belki yeni cihaz diye şarjı çok uzun gidiyo bilmiyorum ama performansı olsun oyunlar olsun makina tıkır tıkır çalışıyor.
Hocam rom ne yüklü. Ben yeni aldım oyunda berbat. Tarayıcılar da saçma sapan işler yapıyor takılıyor geçişler sıkıntı. Resmen hayal kırıklığı oldu bana poco f3 den geçtim buna sanki bmv ile eşek misali oldu.
Arkadaşlar s. Aleyküm cihazı yeni aldım bugün ilk günü. Daha önce mi 5 den beri xiaomi kullanıyorum ama oyun da donma kasma yapan ilk xiaomi cihazım. Normal mi anormal mi anlamadım ama malum Türkiye Garantili global rom var acaba costum rom atsam düzelir mi sorun. Call of duty de resmen berbat ısınıyor ve donuyor oyun oynanmiyor desem yeridir. Oyunda kasma herkes de var mı yoksa eğer sorun cihazda mi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam rom ne yüklü. Ben yeni aldım oyunda berbat. Tarayıcılar da saçma sapan işler yapıyor takılıyor geçişler sıkıntı. Resmen hayal kırıklığı oldu bana poco f3 den geçtim buna sanki bmv ile eşek misali oldu.
Merhaba Öncelikle Şimdiye Kadar Oyun Kurup Oynayan Biri Değilim.Onun Haricinde Bu Telefonda Şimdiye Kadar En Ufak Donma Kasma Dahi Yaşamadım
Yurtdışı Olan Global Rom Yüklüydü Hemen Endonezya Romuna Geçtim Arama Ve Kayıt Özelliği Olduğundan.
Malüm Telefonda Google Uygulamaları Dolu Olduğundan Bu Telefonda Poco F3 Gibi Donanım Sorunlarıda Yoktur.
Yani Sizin Kullanımınıza Bağlı Şuan Bu Telefona Custom Rom Yok Ve Twrp Yeni Çıktı Oda Beta Aşamasında Daha Sorunları Var
Ve Aleyküm selam hocam öncelikle cihazınız Hayırlı olsun. Cod mobile yağ gibi akması lazım ancak Batlle Royale yeni bir mod geldi eğer onu oynuyorsanız Çok fena Kasar Amiral gemisinde bile kasıyor çünkü o modda Alan küçük ve tüm oyuncular o küçük alanda toplandığı için serverde lag oluşuyor. Diğer modlarda sıkıntı yok. Eğer sizde diğer modlarda bile sıkıntı varsa grafik ayarlarını en aşağı çekin yine de oluyorsa Endo romuna geçin Hocam
hocam senin cihazda bi sorun olabilir ben turkcellden aldım öyle rom atma falan işlerini bilmiyorum kutudan cıkarttıgım gıbı kullanıyorum maşallahı var cod da oynadım pubg de oynuyorum oyunlarda bile saatlerce akıcı devam ediyor tarayıcıda dolaşmayı falan söylemıyorum bile ben memnunum. ilk gunden böyle şeyler olması can sıkıcı bi durum başka yaşayan var mı acaba böyle sorun
Ve Aleyküm selam hocam öncelikle cihazınız Hayırlı olsun. Cod mobile yağ gibi akması lazım ancak Batlle Royale yeni bir mod geldi eğer onu oynuyorsanız Çok fena Kasar Amiral gemisinde bile kasıyor çünkü o modda Alan küçük ve tüm oyuncular o küçük alanda toplandığı için serverde lag oluşuyor. Diğer modlarda sıkıntı yok. Eğer sizde diğer modlarda bile sıkıntı varsa grafik ayarlarını en aşağı çekin yine de oluyorsa Endo romuna geçin Hocam
Grafik en düşükte hocam kare hızı da yüksek yaptım orta yaptım yine değişmedi. Br modunda hatta eski haritada oluyor dediğim sorun. Çok tuhaf bir durum note 8 pro bile böyle olmuyor değil ki bu olsun. Garantili cihaz rom atmak da risk. Acaba bir kaç kez oynayınca sistem oturur mu alakası var mı. Bu sorun devam ederse kesinlikle donanım sorunu var derim artık.
Birde şöyle bir sorun var benim diğer cihazda da oluyordu WiFi de bağlantı kopup yeniden bağlanıyordu tam 10sn de bir. Güncellemeden sonra oldu ve asla düzelmedi ben cihazdan sandım oyunu kaldır yükle yaptım temizlik yaptım vs sorun devam etti şimdi bu cihazı aldım bu da aynısını yaptı demek bağlantı sorunu WiFi de var ama genel olarak WiFi süper çalışıyor asla kopma olmuyor oyunda niye sorun yaşıyorum anlamış değilim. Bir de oyunda her cihaz ısınır elbet ama biraz fazla geldi bana özellikle kamera kısmı çok ısınıyor. Sizde ısınma nasıl belki de ısınma dan kasıyor.
Merhaba. Endonezya global cihazıma otomatik güncelleme ile 12.5.6 sürümü yüklenmiş. Önceki sürüme nasıl dönebilirim? Bu sürümde nova launcher aktif olduğunda navigasyon tuşlarını yok edemiyorum.