Ana Başlık Redmi Note 10S - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Mtk işlemcili Xiaomi cihazlarda beklemeden Bl kilidi açılıyormuş yeni yöntem çıkmış şimdi geldi Bildirimi bana Bu yakınlarda Bl kilidi açmak isteyenler deneyebilirsiniz. Rehber linkini bırakıyorum test edilen cihaz Note 8 pro ve başarılı olmuşlar.

İddaya göre Cihaz sıfırlanmıyormuş bile Mtk kullanıcıları Yakında Sd Kullanıcıları geçecek :) excalabur hocam siz ne dersiniz

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
Mtk işlemcili Xiaomi cihazlarda beklemeden Bl kilidi açılıyormuş yeni yöntem çıkmış şimdi geldi Bildirimi bana Bu yakınlarda Bl kilidi açmak isteyenler deneyebilirsiniz. Rehber linkini bırakıyorum test edilen cihaz Note 8 pro ve başarılı olmuşlar.

İddaya göre Cihaz sıfırlanmıyormuş bile Mtk kullanıcıları Yakında Sd Kullanıcıları geçecek :) excalabur hocam siz ne dersiniz
Sağolun Hocam Bende Deneyip Konu Açacaktım Bende gördüm Deneyelim Olursa Süper Olur

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Sağolun Hocam Bende Deneyip Konu Açacaktım Bende gördüm Deneyelim Olursa Süper Olur
Aynen hocam muhteşem bişey keşke sd işlemcilere de böyle yöntem gelse harika olur. Zaman en değerli şeyimiz sonuçta :)

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
2 Yeni Romumuz Geldi Endonezya Ve Rusya V12.5.6.0. Yeni Konu Açtım BL Kildini Kapatıp Deneme Yapacağım.
Yine Gidecek Bütün Uygulamalarım Yaşasın ;(;(

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
2 Yeni Romumuz Geldi Endonezya Ve Rusya V12.5.6.0. Yeni Konu Açtım BL Kildini Kapatıp Deneme Yapacağım.
Yine Gidecek Bütün Uygulamalarım Yaşasın ;(;(

Swift backup ile yedeklerinizi kolayca alabilirsiniz hocam

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
Swift backup ile yedeklerinizi kolayca alabilirsiniz hocam
Teşekkürler Ama Seneler Önce Custom Rom Portlarken Uğraşıyordum Artık Bıraktım.Yeni Recoveryimiz Çıkmıştı Gece Geri Çekilmiş Ara Verilmişti Baya
Zaten Sistem Vendor Vs Aktif Değil Bi Sevinemedik Umarım Yakında Onlarda Düzelir
Version 3.6.0_11-Beta7

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Teşekkürler Ama Seneler Önce Custom Rom Portlarken Uğraşıyordum Artık Bıraktım.Yeni Recoveryimiz Çıkmıştı Gece Geri Çekilmiş Ara Verilmişti Baya
Zaten Sistem Vendor Vs Aktif Değil Bi Sevinemedik Umarım Yakında Onlarda Düzelir
Version 3.6.0_11-Beta7
İnşallah hocam birde şu rom işleri düzeldimi artık Sonra Mtk ya geçiş yapılabilir bence.

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403

Yok hocam hiç bir şekilde bat dosyası çalışmıyor telefon açık kapalı fastboot olsada bat dosyası çalışmayınca iş yerinde 1 saat denedim
Zamanla Artık Uğraşacağım Saatlerce Bakalım Ne Olacak
Herşeyi Yaptım Buraya Kadar Geldim ne kapalı volüm + - fastboot vs hiçbir şekilde LockBootloader Bat Dosyası Açılmıyor

Minimal ADB Fastboot v1.4.3
platform-tools_r31.0.3-windows
python-3.9.7
Herşeyi denedim Bende Otomatik kurulum bat dosyası vardı onla bile denedim tek sorun bat dosyası ne şekilde çalışıyor enteresan

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Yok hocam hiç bir şekilde bat dosyası çalışmıyor telefon açık kapalı fastboot olsada bat dosyası çalışmayınca iş yerinde 1 saat denedim
Zamanla Artık Uğraşacağım Saatlerce Bakalım Ne Olacak
Herşeyi Yaptım Buraya Kadar Geldim ne kapalı volüm + - fastboot vs hiçbir şekilde LockBootloader Bat Dosyası Açılmıyor

Minimal ADB Fastboot v1.4.3
platform-tools_r31.0.3-windows
python-3.9.7
Herşeyi denedim Bende Otomatik kurulum bat dosyası vardı onla bile denedim tek sorun bat dosyası ne şekilde çalışıyor enteresan
Emeğinize sağlık hocam Sayenizde öğrenmiş olduk belki ileride video çıkartırlar

Üst Alt