- Adım
- Merdan
- Cihazım
- Poco F5
- Meslek
- Mekanik
- Konular
- 149
Tr romu sanırım sizde. Globalde son sürüm 12.5.612.5.1 mıuı global bende yuklu olan
Tr romu sanırım sizde. Globalde son sürüm 12.5.612.5.1 mıuı global bende yuklu olan
global yazıyor hocamTr romu sanırım sizde. Globalde son sürüm 12.5.6
O zaman cihazınız güncellenmemişglobal yazıyor hocam
verdiğiniz programı nasıl kullanacağımı anlatırsanız test edip sonucu paylaşayım. şu an denedim telefonu kulağıma getirirken ekran kapanıyor uzaklaşınca açılıyor 10-15 defa denedim bu şekilde...12.5.1 mıuı global bende yuklu olan
hocam dun aldım açtım gelen güncellem bu şekilde . ama sorun varsa gelecek güncelemede güncelleme yapmamO zaman cihazınız güncellenmemiş![]()
Cihazınız hayırlı olsun hocam. Son sürüm güncellemede sıkıntı yok. Gelirse güncelleyebilirsiniz ama yinede gelen güncellemenin konusuna bakın belki şikayetçi olan vardır ona göre güncellersiniz.verdiğiniz programı nasıl kullanacağımı anlatırsanız test edip sonucu paylaşayım. şu an denedim telefonu kulağıma getirirken ekran kapanıyor uzaklaşınca açılıyor 10-15 defa denedim bu şekilde...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam dun aldım açtım gelen güncellem bu şekilde . ama sorun varsa gelecek güncelemede güncelleme yapmam![]()
Evet o şekilde test yapacaksınız. Hatta elinize, dik konumdayken eğerek yaklaştırırsanız da oluyor.verdiğiniz programı nasıl kullanacağımı anlatırsanız test edip sonucu paylaşayım. şu an denedim telefonu kulağıma getirirken ekran kapanıyor uzaklaşınca açılıyor 10-15 defa denedim bu şekilde...
hocam dun aldım açtım gelen güncellem bu şekilde . ama sorun varsa gelecek güncelemede güncelleme yapmam![]()
dostum nerdeyse 30 defa denedim kulağa yaklaşınca yeşil uzaklaşınca kırmızı sorun gozükmüyor , aramada yaptım kulağa yaklaşınca ekran siya uzaklaşınca ekran açılıyorEvet o şekilde test yapacaksınız. Hatta elinize, dik konumdayken eğerek yaklaştırırsanız da oluyor.
Bende az önce denedim. Onuncuda sorun çıktı. Sonraki 15'de yapmadı. Sanki daha önceki hata sıklığı kalmamış gibi.
(Custom EU 12.6)
Hatalarını kabul edip sensör tedarikçisini değiştirdiklerine göre;
donanım zaafını, ellerinden geldiğince yazılımla fikslemeye çalışmışlardır belkide.
Firmanın kendi arama ve mesajlaşma uygulaması Mi mesaj ve Mi telefon ama bunu sağlıklı kullanabilmek için root gerekiyor kendim o şekilde yükledimkendi arama uygulaması nedir. adı ne ben true phone uygulaması kullanıyorum. genede sensör sorunu var.
Ayarlardan cihaz hakkında bölümünün Resmini eklerseniz buraya Tr rommu Global mi öğreniriz Hocam. Cihazı eski haline getirebilirsiniz stock rom her zaman pcnizde dursun hocamarkadaşlar one plusdan gectiğim için bir şey danışmak istiyorum, oneplusda rot ve rom kilit açma 15 dakikada hallediyordum , bu cihazda anladığım kadarıyla kilit açma için xiomiye sistemden hesaptan istek yapıyoruz. sonrası rom ve root vs. cihaz garanti dışı kalıyor öğrenmeki stediğim su ben cihazı tekrar orjinal haline döndürebilirmiyim mesala su an global 12.1 rom yuklu bunu nerden bulacağım güncel orjinal romu tr veya global?
hocam son durum nedir cihazda servis ne dedi. İade edebildinizmi cihazı?