- Adım
- ali
- Cihazım
- redmi 10 pro
- Konular
- 0
benim düşüncemin tam tersiymiş, o zaman bizim cihazlar avantajsız, snapdragon orta alt seviyeye baya üvey evlat muamalesi yapmış, 2021 yılı içinde çıkmış cihaza 8nm işlemci koyulduğuna göre ben telefonların en verimli zamanının çıktığı sürüm ile yaşadığını düşünüyorum, haliyle bu cihazı da 12 den 13 e geçirmem eğer büyük şeyler olmazsa ki sanmıyorum, dilerim 12 süresince de cihaz en staibl halini alır, benim cihaz ve büyük kısmımız 12.5.1 de ve sanırım son gelen 12.5.6, bu hızla gidersek işimiz var, bu güncellemeler aylar sonra gelecek galiba bizeÇekirdek boyutu küçüldükçe kullandığı voltaj seviyesi de düşer. Haliyle hem daha az ısınır hem de pil tüketimi daha az olur
Yazılım konusunda söylediklerinize katılıyorum. MIUI 13 ile bir iyileşme görürüz umarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam bu arada sizi bulmuşken sorayım, şimdi biz tr cihazı kullanıyoruz , bootloader kilidi açmadım, rom root işlerine girmeyeceğim için, şimdi c.mi.com üzerinden note 10 pro global veya eea rom indirip kurabilir miyim, kurarsam bir sıkıntı yaşar mıyım acaba?Çekirdek boyutu küçüldükçe kullandığı voltaj seviyesi de düşer. Haliyle hem daha az ısınır hem de pil tüketimi daha az olur
Yazılım konusunda söylediklerinize katılıyorum. MIUI 13 ile bir iyileşme görürüz umarım.
Son düzenleme: