- Adım
- kaya
- Cihazım
- poco x3 pro
- Meslek
- Hemşire
- Konular
- 6
backup kısmından yedek al hem sd karta hem internal storage a fark etmez ne yedeği olduğu yedek alıp telefonu yeniden başlatıp twrp ye girersen pc görüyorçıkış yapıp tekrar denedim hiçbir şekilde ne telefondan görüyor ne de bilgisayardan görüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yani bende de aynı şekil ben hep sd kart kullanıyorum hala da öyle dün bile rom değiştim yani sd karttan devam ediyorum açıkçası mi hesabı ile ilgili sıkıntı yok bende de soruyor çıkış yapmadan rom değişirsem bildiğim kadarı ile miui tabanlı romlar arası değişim yaparsan istiyo mesela bende pixel romda istememiştihocam kernel kurarken farkettim twrp menüsündeyken bilgisayar telefonun hafızasını görmüyor. telefon simgesi var ama içi boş. ayrıca twrp içinde de telefon hafızasına erişemiyorum. 0 mb yazıyor dahili bellekte.
3 farklı twrp testi yaptım.wipe kısmından dosya türünü ext4 olarak değiştirdim, twrp de boyut kısmı düzeldi ama hala ne twrp den nede pc den dahili hafızaya erişemiyorum.
gece gece format atmak zorunda kaldım sıfırlandı komple şimdi. baya uğraştım ama nafile çözemedim. bunun bir çözümü varmıdır böyle olmaması lazım.
ek olarak format attıktan sonra mi hesabım şifre istedi, formattan önce çıkış yapmamıştım onun bir etkisi olur mu acaba. aklıma başka yol gelmedi ya kronik yada bende yapamadım