sorunu çözdüm no gravity kernel i twrp den flashlayınca istediğim özellik devre dışı kalıyor.
hatayı bulana kadar belki 10-15 kere rom flashladım. en sonunda her işlemden sonra test etmeye başladım ve sorunu çözdüm.
burdaki önemli nokta da kerneli flasladıktan sonra twrp üzerinden format atsanız dahi düzelmiyor temiz kurulum yapmanız gerekiyor. 2 günde 150 gb veri indirdim bi hata yüzünden
bu nedir ardakaş ya.
ek olarak şunu da belirtmek istiyorum eskiden bir hata veya problem olduğu zaman internet üzerinden kolayca doğru kaynağa ulaşabiliyorduk. şimdi bakıyorum youtube da sırf 10 dk süreyi doldurmak için ve izlenme oranı için o kadar saçma videolar yükleniyor ki araki bulasın.
yaw en kötü bi uygulamanın nasıl yükleneceğini araştırıyorum denyo herşeyi yapmış önceden, açmış videoyu bunu böyle yapacaksınız bunu indireceksiniz ben daha önceden yapmıştım o sebeple şimdi geçiyorum. aşırı bir bilgi çöpü var. bu bahsettiğim problemi reddit dışında hiçbir yerde bulamadım. orada da arkadaş problemini yazmış cevap alamamış.
son olarak miflash programı üzerinden telefonuma fastboot ile yazılım yükleyemedim. sağolsun izlediğim 10-15 video sahibi yukarda belirttiğime benzer işlemler kullanmış bende alternatif bir videoya denk geldim. komut sistemi üzerinden yükledim videoyu da buraya bırakayım lazım olur belki mesajımı gören nasiplenir
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
şu an miuimix 13.0.4 sürümü kullanıyorum. 13.0.5 sürümünü yüklemekte kararsızım. telegram grubunda 13.0.4 sürümü fastboot olarak, 13.0.5 sürümü recovery olarak paylaşılmış. eksiği felan olabilir mi,
ikinci sorum no gravty kernelin içerisinde touch ile alakalı bir bölmeye denk gelmiştim. ordaki butonu açtım kapattım. muhtemelen onunla alaklı bir problem var. butonu açtıktan yada kapattıktan sonra telefonu yeniden başlatma gerekiyor mu acaba bu problemi nasıl çözebilirim. fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler.