Soru Poco x3 pro rom tavsiyesi

Alo_Azrail

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
serhat
Cihazım
poco x3 pro
Konular
3
MIUI mix tavsiye edilmeyen sıkıntılı bir eu tabanlı rom olduğu için bilmiyorum
ne tür sorunlar var. kısa bir araştırma yaptım ama sağlıklı bilgilere ulaşamadım.
ayrıca alternatif rom tavsiyeniz varmı ?

Ü

Üye silindi 278685

Guest
ne tür sorunlar var. kısa bir araştırma yaptım ama sağlıklı bilgilere ulaşamadım.
ayrıca alternatif rom tavsiyeniz varmı ?
Belirttim ama tavsiyemi güncelleyim daha iyisi var konuma bakabilirsin . Mix te akıllı şarj sorunu var pmic sorunu var zaten telefonda ne diye akıllı şarj i düzeltmezsin ki . Telefon kalıcı olarak hardbrick oluyor . En güvenli ve daha iyi bir rom için konuma göz atın .

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Şuan Eu rom 13.0.5 güzel çalışıyor.

m3tinkn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
metin
Cihazım
poco x3 pro
Konular
3
bekleme süresinin bitmesinin ardından bl kilidini açmayı başardım ama fastboot kısmında tavşan çıkmadı. işlemlere devam ettim twrp yüklendi.
daha sonra muiumix romunu kurman önce wipe bölümüne girdim internal hariç hepsini seçtim lakin orada da kırmızı 3 4 satır çıktı error gibi bişey yazıyordu. işlemlere devam ettim dosya seçme aşamasında dahili hafızayı 0 mb olarak gördüm sd kart üzerinden romu başarılı bir şekilde yükledim.
bu karşılaştığım durumlar bana sıkıntı yaratır mı ?
data format yes de yeniden başlat sorun çıkarmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam aynıları benimde başıma geldi bir sıkıntı olmaz miui mix in 13.0.5 sürümü sorunsuz şuan benim cihazımda yaklaşık 3 4 hafta oldu bir şey yaşamadım
miuimix aşırı ısınıyor kamera her fotoğraf çekiminden sonra donuyor şarjı hızlı değil ses takıntinız yoksa eger five öneririm android 11 içinse miuipro veya gladyatör os

Alo_Azrail

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
serhat
Cihazım
poco x3 pro
Konular
3
data format yes de yeniden başlat sorun çıkarmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

miuimix aşırı ısınıyor kamera her fotoğraf çekiminden sonra donuyor şarjı hızlı değil ses takıntinız yoksa eger five öneririm android 11 içinse miuipro veya gladyatör os
Miumix için stabilite konusunda aman aman bir sıkıntı görmedim. Kamerayı test ettim birkaç uygulamayı apkmirror ile güncelledim. Ufak sorunlarla karşılaştım ama hallettim. Mesela denemelik bir pyun açtım game turboyu ayarlarda göremediğim için çalışıp çalışmadığını test etmek istedim baktım eski sürüm çıktı karşıma, güncellemeye çalıştım. İlk önce muiu downloader içinde uygulammalar bölümü var ordan güncelledim. 7.0.9 versiyonu game turboyu hiç açmadı. Hemen geri sildim.
Sonra apkmirror ile türkçe dil destekli son sürüme güncelledim şu an istediğim gibi.
İkinci olarak play store sertifika sorunu ile karşılaştım. Onunda fix uygulaması varmış düzelttim.
Rom hakkında genel izlemimim olumlu.90hz yenileme hızında kullanıyorum.
Yüklemeden önce miui mint ile miuimix arasında çok kaldım.
Mint için link bulabilsedim deneyecektim ama açılmış konu felan göremedim çokta karıştırmadım.
Rom atmamdaki asıl amacım google arama ve mesajlar içindi şükür kurtuldum. Şu an on numara.
Bu arada root gerçekten şartmış ya. Hadi eskiden şu reklam zımbırtıları yoktu. Her uygulamaya reklam basmışlar. 2 gündür reklam izlemeyince sınıf atlamış gibi hissettim. Paramızla rezil oluyoruz arkadaş. Sen git son model telefon al onu bunu yapama. İşe bak.
Pil konusunda stock roma göre bi fark göremedim sanki. Bu kernel vs bişeyler varmış. Bunun üzerine stabiliteyi olumlu etkileyecek kernel vs öneriniz varmı

m3tinkn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
metin
Cihazım
poco x3 pro
Konular
3
Miumix için stabilite konusunda aman aman bir sıkıntı görmedim. Kamerayı test ettim birkaç uygulamayı apkmirror ile güncelledim. Ufak sorunlarla karşılaştım ama hallettim. Mesela denemelik bir pyun açtım game turboyu ayarlarda göremediğim için çalışıp çalışmadığını test etmek istedim baktım eski sürüm çıktı karşıma, güncellemeye çalıştım. İlk önce muiu downloader içinde uygulammalar bölümü var ordan güncelledim. 7.0.9 versiyonu game turboyu hiç açmadı. Hemen geri sildim.
Sonra apkmirror ile türkçe dil destekli son sürüme güncelledim şu an istediğim gibi.
İkinci olarak play store sertifika sorunu ile karşılaştım. Onunda fix uygulaması varmış düzelttim.
Mint için link bulabilsedim deneyecektim ama açılmış konu felan göremedim çokta karıştırmadım.
Rom atmamdaki asıl amacım google arama ve mesajlar içindi şükür kurtuldum. Şu an on numara.
Bu arada root gerçekten şartmış ya. Hadi eskiden şu reklam zımbırtıları yoktu. Her uygulamaya reklam basmışlar. 2 gündür reklam izlemeyince sınıf atlamış gibi hissettim. Paramızla rezil oluyoruz arkadaş. Sen git son model telefon al onu bunu yapama. İşe bak.
Pil konusunda stock roma göre bi fark göremedim sanki. Bu kernel vs bişeyler varmış. Bunun üzerine stabiliteyi olumlu etkileyecek kernel vs öneriniz varmı
kernel lyb veya no gravity baka bilirsiniz hocam

kayaoffizziel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kaya
Cihazım
poco x3 pro
Meslek
Hemşire
Konular
6
gravity kernel kullanın hocam başta size miuimixi ben önermiştim.sevindim çok sizi üzmediğine ayrıca şuan yeni fark ettiğim gladiator os un 12.5 sürümdeyim en en en iyisi şuan bu bence poco x3 pro için yani 13 tabanlı miui yok elite rommuş falan hikaye 12.5 tamamen stabil olarak en iyi gladiator os ve güzel miuimix den sıkılırsanız ona da bi göz atın derim

Alo_Azrail

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
serhat
Cihazım
poco x3 pro
Konular
3
gravity kernel kullanın hocam başta size miuimixi ben önermiştim.sevindim çok sizi üzmediğine ayrıca şuan yeni fark ettiğim gladiator os un 12.5 sürümdeyim en en en iyisi şuan bu bence poco x3 pro için yani 13 tabanlı miui yok elite rommuş falan hikaye 12.5 tamamen stabil olarak en iyi gladiator os ve güzel miuimix den sıkılırsanız ona da bi göz atın derim
Teşekkür ederim. Şu an kurmam gereken bütün program ve ayarlamaları yaptıpım için kritik bir sorun çıkmadıpı sürece bu rom ile devam etmek istiyorum. Yanlız iki gündür sebebini anlamadığım bir şekilde 90 hz olan yenileme hızım 120hz ye çıkıyor. Sebebi ne olabilir. Sürekli 120 ile kullanıp pil performansını düşürmek, 60 ile kullanıp akıcılık işlevini kısıtlamak istemiyorum.
Acaba game turbo ile alakalı olabilir mi.

Alo_Azrail

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
serhat
Cihazım
poco x3 pro
Konular
3
hocam kernel kurarken farkettim twrp menüsündeyken bilgisayar telefonun hafızasını görmüyor. telefon simgesi var ama içi boş. ayrıca twrp içinde de telefon hafızasına erişemiyorum. 0 mb yazıyor dahili bellekte.
3 farklı twrp testi yaptım.wipe kısmından dosya türünü ext4 olarak değiştirdim, twrp de boyut kısmı düzeldi ama hala ne twrp den nede pc den dahili hafızaya erişemiyorum.
gece gece format atmak zorunda kaldım sıfırlandı komple şimdi. baya uğraştım ama nafile çözemedim. bunun bir çözümü varmıdır böyle olmaması lazım.
ek olarak format attıktan sonra mi hesabım şifre istedi, formattan önce çıkış yapmamıştım onun bir etkisi olur mu acaba. aklıma başka yol gelmedi ya kronik yada bende yapamadım

Alo_Azrail

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
serhat
Cihazım
poco x3 pro
Konular
3
çıkış yapıp tekrar denedim hiçbir şekilde ne telefondan görüyor ne de bilgisayardan görüyor

Üst Alt