- Adım
- kaya
- Cihazım
- poco x3 pro
- Meslek
- Hemşire
- Konular
- 6
yukarda yazdığım gibi benim için oyun vs çok önemli değil. grafikleri stock gibi güzel olsun yani eksik özelliği olmasın nfc kamera vs.
en çok sıkıntı çektiğim nokta ise şu google arama ve android bildirim çubuğu. gelen bildirimler daha önceden başka bildirim gelmişse onunla gruplandırılıyor saat felan karışıyor hep. ios da böyle değil yaw orda da grup var da bu kadar değil. gerçekten işlevsiz. bilmem bu noktaya takılan varmıdır.
google aramaları zaten söylemek istemiyorum. totalde 300 arama kaydı varsa sürgülü listede 20-30 numara var. kronolojik sıra diye bir kavram yokmu bunlarda. numaraya tıklıyorum geçmişi açıyor bana. tamam iyi bir özellik de ana listenin yerini alacak bir özellik değil bu. kusura bakmasınlar. ben 20 gün önce gün içinde kimlerle hangi saatte görüştüm bunu göremeyeceksem kaldır çöpe at böyle uygulamayı.
hocam bootloader kilidi açık olması lazım twrp için evet fakat ben 3 ay önce açtım hatta size direk anlatayım telefoncuya götürdüm adam bana 168 saat bekleme süresi veriyo açamadım dedi ve telefonu geri verdi bende 1 hafta bekledikten sonra kildini açtım internette YouTube da biraz araştırırsan belki bulabilirsin video ama ben bulamamıştım resmen belki bizim forumda vardır kilit açma ile alakalı konu bi bak derim ayrıca hatırladığım kadarıyla mi flash tooldu galiba sen yine araştırırsın ama her türlü bekliyorsun süreyi kırma muhabbeti yok diye biliyorumhocam bu video yapılacak işlerin en son bölümü sanırım. twrp üzerinden yüklemeyi biliyorum. bootloader kilidi felan bahsediyorlar. mi unlock programını indirdim telefonu görmedi. baştan sona bu işleri yapmayı öğreneceğimiz kaynak arıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mi unlock sanırım 7 gün bekledikten sonraki açılma işlemi için süreyi almak için mi flash tool du galiba bide telefonu görmesi için fastboot moda alman lazım onun içinde telefon tamamen kapalı iken ses kısma ve güç tuşuna aynı anda basman lazım ekrana fastboot yazısı gelene kadar gelince elini tuşlardan bırak ve uygulamaya öyle bak o zaman görürhocam bu video yapılacak işlerin en son bölümü sanırım. twrp üzerinden yüklemeyi biliyorum. bootloader kilidi felan bahsediyorlar. mi unlock programını indirdim telefonu görmedi. baştan sona bu işleri yapmayı öğreneceğimiz kaynak arıyorum