Arkadaşlar selamlar. 7 aylık poco x3 pro deneyimim ardından yaşadığım birkaç soruna daha fazla dayanamayıp kullanmış olduğum romu değiştirme kararı aldım.
7 senedir iphone kullanıyordum. Bu sene telefonu değiştirdim. Herşey tamam da 2 konu çok canımı sıkıyor.
Birincisi zaten herkesin bildiği konu şu gereksiz google arama ve mesaj uygulaması bu uygulamayı yapan aklını nerde bırakmış bilmiyorum. Arama geçmişini böyle çorba görmedim ben.
İkincisi gelen bildirimler iphone da bilirsiniz zaman sırasına göre dizilirler, ya bu telefonda bildirim geliyor açıyorum 15 20 bildirim arasında ara bul artık gelen bildirimi.
Gerçekten telefondan soğudum. Bu Endonezya romu varmış aramalar için kendi arama uygulamasını kullanmak için onu yüklemeyi düşünüyorum. Lakin bu garanti güncelleme muhabbetleri çok gereksiz bilgi dolu etrafta.
Twrp ile romu yüklediğim zaman garanti dışı kalıyor tamam, Endonezya romu güncelleme almaya devam eder mi manuel mi yapmam gerekir.
Twrp dışında pc uygulamması ile yükleme gibi bişeyler okudum tavsiyenizi almak istiyorum. En az riskli ve temiz yükleme metodu.
Son olarak şu bildirim ayarından anlayan varsa bi el atın lütfen
gruplandırma iistemiyorum zaman sırasına göre gelsin varmıdır
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir