Soru Poco x3 pro rom tavsiyesi

kayaoffizziel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kaya
Cihazım
poco x3 pro
Meslek
Hemşire
Konular
6
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
elinde link var mı MEGA hariç drive veya mediafire gibi varsa atar mısın

m3tinkn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
metin
Cihazım
poco x3 pro
Konular
3
elinde link var mı MEGA hariç drive veya mediafire gibi varsa atar mısın
mint i soruyorsan sadece mega var kota hatası verene kadar indir sonra indirmeyi duraklat super vpn indir onu aktif et ve indirmeye devam et hocam

kayaoffizziel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kaya
Cihazım
poco x3 pro
Meslek
Hemşire
Konular
6

asral01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
asral
Cihazım
iphone x
Konular
0
Arkadaşlar selamlar. 7 aylık poco x3 pro deneyimim ardından yaşadığım birkaç soruna daha fazla dayanamayıp kullanmış olduğum romu değiştirme kararı aldım.
7 senedir iphone kullanıyordum. Bu sene telefonu değiştirdim. Herşey tamam da 2 konu çok canımı sıkıyor.
Birincisi zaten herkesin bildiği konu şu gereksiz google arama ve mesaj uygulaması bu uygulamayı yapan aklını nerde bırakmış bilmiyorum. Arama geçmişini böyle çorba görmedim ben.
İkincisi gelen bildirimler iphone da bilirsiniz zaman sırasına göre dizilirler, ya bu telefonda bildirim geliyor açıyorum 15 20 bildirim arasında ara bul artık gelen bildirimi.
Gerçekten telefondan soğudum. Bu Endonezya romu varmış aramalar için kendi arama uygulamasını kullanmak için onu yüklemeyi düşünüyorum. Lakin bu garanti güncelleme muhabbetleri çok gereksiz bilgi dolu etrafta.
Twrp ile romu yüklediğim zaman garanti dışı kalıyor tamam, Endonezya romu güncelleme almaya devam eder mi manuel mi yapmam gerekir.
Twrp dışında pc uygulamması ile yükleme gibi bişeyler okudum tavsiyenizi almak istiyorum. En az riskli ve temiz yükleme metodu.
Son olarak şu bildirim ayarından anlayan varsa bi el atın lütfen :) gruplandırma iistemiyorum zaman sırasına göre gelsin varmıdır
bootloader unlock nasıl yaparız poco x3 pro nun

melihscofield0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
Burger King
Konular
11
Endonezya romu kendisi oto güncelleme alıyor orjinal xiaomi rom olduğu için ayriyeten miui mix te kullanabilirsin bende poco x3 pro kullanıyorum xiaominin kendi uygulaması var ve mesela ekran ayarlarında 90 fps de ekli ve sıkıntısız çalışıyor ekran 120hz desteklediği için miui mixi kurmak için ilk şuan 13.0.4 ü pc ye indir ki fastboot ile kur bu arada kısaltma gibi düşün tek bi tıkla enter diyerek kuruluyor sonra kurduktan sonra güncelleme twrp ile oluyo fakat eu rom olsun miui mix olsun xiaomi cloudtan yedeklerini asla geri yükleyemiyorsun poco x3 pro da böyle ama diğer telefonları bilemem sen en iyisi Endonezya rom a geç orda da var zaten xiaominin kendi telefon uygulaması ve güncelleme gelirse otomatik güncellersin twrp yüklü olsa bile

bu arada Endonezya romda yedekleri geri yükleme sorunu yok orjinal rom olduğu için gönül rahatlığıyla geçebilirsin yedeklemeyi unutma tabi yeni roma geçmeden önce
Hocam siz imei attınız mı cihaza?

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
141
çalışmayan özelliği yok sanırım ben iphone kilid açma kapama sesi için 12.5 kullanıyorum gladiator de miui 13 ü de kurdum sıkıntısı yoktu ama kilid sesi değişik olduğu için geri döndüm 12.5 e

denemeniz lazım o yüzden
sistem seslerini telefonunuz rootluysa değiştirebilirsiniz ben miui 9.5 açma kapatma sesini kullanıyorum mesela. şarja takınca da onepluslarda çıkan sesi kullanıyorum

Samet061905

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
21
sistem seslerini telefonunuz rootluysa değiştirebilirsiniz ben miui 9.5 açma kapatma sesini kullanıyorum mesela. şarja takınca da onepluslarda çıkan sesi kullanıyorum
Nasıl yapabiliriz hocam ses değiştirmeyi falan ? Cihaz rootlu

kayaoffizziel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kaya
Cihazım
poco x3 pro
Meslek
Hemşire
Konular
6
biliyorum ne kadar uygulama yöntem varsa denedim sayın hocam fakat sistemim asla r w olmadı her türlü dosya değişimine izin vermiyor

o yüzden gladiator ostayım hala

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
141
Nasıl yapabiliriz hocam ses değiştirmeyi falan ? Cihaz rootlu
dilediğiniz herhangi bir sesi, müzik bile olur yani fark etmez, root explorer ile sistem seslerinin bulunduğu dosyaya girip orada istediğniz sistem sesi ile değiştiriyorsunuz. sonra telefonu yeniden başlatıyorsunuz bu kadar. iki dakikalık iş

Üst Alt