- Adım
- Melih
- Cihazım
- Redmi note 8
- Konular
- 85
Göreceli hocam 10 gün kullanmak lazımÇok gereksiz şeyler eklenmiş ve stabil değil...
Göreceli hocam 10 gün kullanmak lazımÇok gereksiz şeyler eklenmiş ve stabil değil...
Kurun AOSP keyfinize bakın. Şimdiden sonra MIUI arayüzüne dönemem sanırım. Bağımlı oldum resmen.Çok gereksiz şeyler eklenmiş ve stabil değil...
Tek sorun a11ROM'u temiz kurulum ile kurdum. Pil ve hız konusunda çiçek gibi oldu. Günlük kullanım için uygun bir sürüm olmuş 2 günde bir şarj etmek yetiyor. 3 haftadır kullanıyorum.
Hocam performans düşmesinin tek sebebi a11'e geçmesi note 8 vardı onda da çok kasıyordu gereksizEn iyi Rom 12.0.3 base kullanan romlar. Çünki ondan sonrakı base sürümlerde Blur artdığı için performans düşüyor. Akıcılık azalıyor. Ben telefonu ilk aldığım zaman 12.0.10 kullandım uzun bir sure. Laglar artmışdı
Şimdi Stuff OS 12.1.3 kullaniyorum. Kendisi EU 12.0.3 base uzerinde hazırlanmış. AOSP romlarla birebir aynı akıcılıkta. Deneyimlediğim en akıcı MİUİ arayüzü bu. Üzerine performans için Stormbreaker kernel V8 kurdum.
Şimdi:
Akıcılık
Oyun performansı
Genel arayüz performansı
Bug ve sorunlar -0 hata
İlla Android 11 ve Miui 12.5 kullanıcam söyleyenler Elite Rom 12.6 Weekly Romunu kursunlar. En iyi Android 11 Miui o bu aralar. Ama Port rom. Yine de StuffOS kadar akıcı değil.
Sent from my BASIC using Tapatalk
link varmıdır ? telegram gruptaki linkleri patlamışEn iyi Rom 12.0.3 base kullanan romlar. Çünki ondan sonrakı base sürümlerde Blur artdığı için performans düşüyor. Akıcılık azalıyor. Ben telefonu ilk aldığım zaman 12.0.10 kullandım uzun bir sure. Laglar artmışdı
Şimdi Stuff OS 12.1.3 kullaniyorum. Kendisi EU 12.0.3 base uzerinde hazırlanmış. AOSP romlarla birebir aynı akıcılıkta. Deneyimlediğim en akıcı MİUİ arayüzü bu. Üzerine performans için Stormbreaker kernel V8 kurdum.
Şimdi:
Akıcılık
Oyun performansı
Genel arayüz performansı
Bug ve sorunlar -0 hata
İlla Android 11 ve Miui 12.5 kullanıcam söyleyenler Elite Rom 12.6 Weekly Romunu kursunlar. En iyi Android 11 Miui o bu aralar. Ama Port rom. Yine de StuffOS kadar akıcı değil.
hocam bu romu kurdum ancak uygulama pil tasarrufu bu romda kaldirilmis.pek cok yer ingilizce ve çince.En iyi Rom 12.0.3 base kullanan romlar. Çünki ondan sonrakı base sürümlerde Blur artdığı için performans düşüyor. Akıcılık azalıyor. Ben telefonu ilk aldığım zaman 12.0.10 kullandım uzun bir sure. Laglar artmışdı
Şimdi:
Akıcılık
Oyun performansı
Genel arayüz performansı
Bug ve sorunlar -0 hata