- Adım
- E
- Cihazım
- Xiaomi 14T Pro
- Konular
- 12
eu 12.0.9 yükledim A10 miss gibi.miui mind o zaman
eu 12.0.9 yükledim A10 miss gibi.miui mind o zaman
Ben de onu diyorum kimse anlamıyor mind rom kullanıyorum ne varsa android 10 da var pulse son rom da çok iyi buna göreRom berbat sarj tüketimi var cihazi yeniden baslatinca kasma donma 10 15 dk suruyor
merhaba üstteki linki açınca ve indirinceResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Yayınlanan son sürüm 12.5.4 Global Romunu EU team ekibi custom yaparak bize sundu TWRP recovery üzerinden Kurabilirsiniz
1-Cihazınızda Bootloader açık ve TWRP yüklü olmalıdır
2- Cihazınıza uygun olan romu indirip dahili veya SD karta atın
3- Cihazınızı TWRP de Recovery ( Kurtarma ) modunda açın
4- Wipe / advanced bölümünden Yerel Hafıza Hariç herşeyi silin
5- TWRP anamenu / İnstall bölümünden EU Romu seçin ve Swipe to Confirm yapıp romu flashlayın
6- Yükleme bittikten sonra Wipe Cache / Dalvik ile cihazınızı yeniden başlatın
Not : Eğer Kurulum ekranı gelmiyorsa TWRP den Wipe/Format " yes " yazın ve yeniden başlatın .
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Onda da buglar var en iyisi android 10 daki son eu Roma geçmek arşivden sildimeu rom çok takılmaya başladı mind romdan geçtim
İndirip twrp den yükle birşey olmazmerhaba üstteki linki açınca ve indirinceLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirun yazılımı çıktı xiaomi.eu_multi_HMK30Pro_21.11.30_v12-12-fastboot.zip alttakini indirince de xiaomi.eu_multi_POCOX3NFC_V12.5.4.0.RJGMIXM_v12-11.zip bu çıktı cihazım poco x3 nfc alttakini indirip telefonuma kursam bir sorun olmaz değilmi
kurmamın sebebi cihazıma ayarlardan güncelleme yaptım ve sonra da telefon çöktü poco yazısında takılı kaldı twrp ye ulaşabiliyorum sadece yardım edebilirmisiniz hardbrick olmasından da korkuyorum ayrıcası bu konu hakkında da pek fazla bilgim yok açıkçası şimdiden teşekkürler