Hocam bu romda dokunma hassasiyeti çok kötü, tarayıcı arama motoruna 2 veya 3 kere dokunuyorum klavye ancak açılıyor, o yüzden romu değiştirmek istiyorum.Lordlook, 12.09 dan sonra çok iyi gelmeyebilir
Rom u kurdum. Akıcılık konusunda 12.0.9 ile aynı geldi bana. Hayalet dokunuş sorunu için yüklemiştim. O sorun da kalktı gibi. Pil konusunda yorum yapmak için biraz daha kullanmam gerek. Magisk içinde altta verdiğim güncel twrp yi kurarsanız gelişmiş menüsünden magisk 24.1 versiyonunu direk kurabilirsiniz.Değerli yorumlarınızı bekliyoruz hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde bu romun içerisinde magisk uygulaması otomatik yüklümü, bazı romlarda root otomatik yükleniyor, bankacılık ve diğer uygulamalarda sorun yaşanıyor,
Ghost touch sorunu yaşadınız mı bu 2 ay içinde?Rom u kurdum. Akıcılık konusunda 12.0.9 ile aynı geldi bana. Hayalet dokunuş sorunu için yüklemiştim. O sorun da kalktı gibi. Pil konusunda yorum yapmak için biraz daha kullanmam gerek. Magisk içinde altta verdiğim güncel twrp yi kurarsanız gelişmiş menüsünden magisk 24.1 versiyonunu direk kurabilirsiniz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
12.5.5 eu romda sorun kalkıyor. Ama yeni gelen 12.5.7 sürümünde sorun tekrar devam ediyor. Zaten sorunu görünce direk 12.5.5 sürümüne geri döndüm. Sorunsuz kullanıyorum.Ghost touch sorunu yaşadınız mı bu 2 ay içinde?