Rom Poco X3 Nfc12.5.4.0 xiaomi.eu Rom

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
85
Arkadaşlar herkes temiz kurulumdan bahsetmiş nasıl yapılır bu temiz kurulum twrp den olmuyormu temiz kurulum bir tarif edersiniz çok sevinirim.. ayrıca romlar arası geçişte android 10, android11, 12 custom rom global, eu, stock vs. Geçişlerde ayrı bir dikkat edilmesi gereken şeyler mi var?
Android 11 çöp :)

ibrahimarslan_6060

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Cihazım
poco x3
Konular
0
Hocam eu 12.0.9 android10 yükleyeceğim temiz kurulum nasıl yapabilirim ben normal twrp den wipe yapıp ilk üç seçeneği işaretleyip sonra romu kurup format data yapıyordum temiz kurulum nasıl oluyor ?

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
85
Hocam eu 12.0.9 android10 yükleyeceğim temiz kurulum nasıl yapabilirim ben normal twrp den wipe yapıp ilk üç seçeneği işaretleyip sonra romu kurup format data yapıyordum temiz kurulum nasıl oluyor ?
Evet üç seçenek işaretle romu yükle format data yap yeniden başlat

tıslayankedi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MIUI Destek
Cihazım
POCO X3 PRO
Meslek
ROM Geliştiricisi
Konular
36
11/10 bir rom olmuş. Çamur atanlar varsa onlar ya rom kurmayı bilmiyor, ya da kişiselleştirilebilir performans ayarı bilmiyordur. Global 12.5.5 gelene kadar kullandım. Global 12.5.5 çok daha stabil olmuş tabi onu da kurmayı düşünenler için söylemek istedim.
Not: Kurduğunuz ROM lardan (model, sürüm farketmeksizin) verim almak istiyorsanız Debloat işlemini öğrenin ve yapın. Banka vb. uygulamaların Arka plan işlemlerini reddedin iznini kaldırın. Aktif kullandığınız tüm uygulamalara da izin verin. Mis gibi bir ROM çıkacaktır ortaya. Aksi halde çoğu ROM çöp gibi gelecektir.

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
85
11/10 bir rom olmuş. Çamur atanlar varsa onlar ya rom kurmayı bilmiyor, ya da kişiselleştirilebilir performans ayarı bilmiyordur. Global 12.5.5 gelene kadar kullandım. Global 12.5.5 çok daha stabil olmuş tabi onu da kurmayı düşünenler için söylemek istedim.
Not: Kurduğunuz ROM lardan (model, sürüm farketmeksizin) verim almak istiyorsanız Debloat işlemini öğrenin ve yapın. Banka vb. uygulamaların Arka plan işlemlerini reddedin iznini kaldırın. Aktif kullandığınız tüm uygulamalara da izin verin. Mis gibi bir ROM çıkacaktır ortaya. Aksi halde çoğu ROM çöp gibi gelecektir.
Android 11 kaynaklı uygumaların geç açılma problemi varmı :)

ukayl

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9 Pro
Konular
13
EU ROM V12.5.5.0.RJGMIXM Versiyonu çıkmış, deneyen olduğu mu acaba bilgisi var mı ?

Üst Alt