Sıfırlamak gerekir diye biliyorum bende geri döndüm.Eu12.5.4 den eski sürüm eu roma twrp üzerinden geçsem veri kaybı olur mu arkadaşlar?
Hangisine döndünüz hocam? 12.0.9 mu, batarya durumu nasıl ?Sıfırlamak gerekir diye biliyorum bende geri döndüm.
Valla imdi telefonun herşeyini ayarladım tekrar herşeyi silip uğraşacak zamanım yok, direk üzerine kursam sorun olur mu diye araştırıyorum ama net birşey bulamadım.Fotoğraf ta var.on numara beş yıldız..
Ben kurdum telefon açılışta dondu illaki sıfırdan kurulum yapmak gerekirValla imdi telefonun herşeyini ayarladım tekrar herşeyi silip uğraşacak zamanım yok, direk üzerine kursam sorun olur mu diye araştırıyorum ama net birşey bulamadım.
Bunun yerine pulse 12.3 yükleyin hocam aynı rom ama eklemeler yapılmış daha seri daha özellikliFotoğraf ta var.on numara beş yıldız..
Asla yerini tutmaz kesinlikle arasında dağlar kadar fark var.Bunun yerine pulse 12.3 yükleyin hocam aynı rom ama eklemeler yapılmış daha seri daha özellikli
Zaten pulse 12.3 eu son romdan alınmış üzerine eklemeler çıkarmalar yapılmış hiçbir fark yok hocamAsla yerini tutmaz kesinlikle arasında dağlar kadar fark var.
Çok gereksiz şeyler eklenmiş ve stabil değil...Zaten pulse 12.3 eu son romdan alınmış üzerine eklemeler çıkarmalar yapılmış hiçbir fark yok hocam