- Adım
- Hakan
- Cihazım
- Poco F4 pro
- Konular
- 23
Hatalı cihaz denk gelmiş hocam gerekirse thh başvurun paranızı alırsınız .Kutudan bu şekilde çıktı.
Hatalı cihaz denk gelmiş hocam gerekirse thh başvurun paranızı alırsınız .Kutudan bu şekilde çıktı.
Benim telefonda da ön kamera çok yavaş açılıyor. Arka kamera seçiliyken ön kameraya tıklıyorum 3 sn sonra filan açılıyor. Yüz tanıma da aynı şekilde. Videoda ise geniş açı kamerasına tıkladığımda ekran donuyor. Hiçbir şekilde hareket etmiyor.Kutudan bu şekilde çıktı.
Cihaz şuanda Evofone'da kusurları tespit edilip belirlenecekmiş. Ondan sonra Xiaomi firması onay verdiği taktirde iade/ değişim gerçekleşecekmiş. Bekliyoruz bakalım.Hatalı cihaz denk gelmiş hocam gerekirse thh başvurun paranızı alırsınız .
bu cihaz icin stable gcam henuz cikmadi die biliyorum.kilit aciksa eu rom ve guzel bi kernel kurup keyfinize bakin.Bu konu pek ilgi görmüyor galiba
Hmm anladım. Gcam yoksa stable room kurmaya gerek yok o zaman ben içinbu cihaz icin stable gcam henuz cikmadi die biliyorum.kilit aciksa eu rom ve guzel bi kernel kurup keyfinize bakin.