Yardım Poco f5 alınır mı ?

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
bu romu indirip kurarsanız mi arama ve mesaj gelecektir endonezya romunda bu özellikler mevcut stock xiaominin kendi yayınladıgı romdur custom rom vs degil

Yolcu34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Aykut
Cihazım
Note 8 pro
Konular
35
Hocam geldi telefon kullanmaya başladım ilk izlenimlerim gayet hızlı iphone 13 den sonrra hoparlör ve kamera çok kaliteli gelmesede güzel. Kullanmaya devam edeceğim. Fakat şu kişiler ve mesajlar gibi google uygulamaları neden siyah değilde sarımtrak bir renkte değiştirmenin bir yolu yok mu ??

PROSSK12

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
IrResistibLe
Cihazım
Redmi10 2022
Konular
48
Hocam geldi telefon kullanmaya başladım ilk izlenimlerim gayet hızlı iphone 13 den sonrra hoparlör ve kamera çok kaliteli gelmesede güzel. Kullanmaya devam edeceğim. Fakat şu kişiler ve mesajlar gibi google uygulamaları neden siyah değilde sarımtrak bir renkte değiştirmenin bir yolu yok mu ??
Karanlık modu açabilirsiniz

Yolcu34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Aykut
Cihazım
Note 8 pro
Konular
35
Karanlık modu açabilirsiniz
Karanlık mod zaten açık hocam mesela instagrama giriyorum kömür karası google kişilere veya mesajlara giriyorum karamel rengi gibi sarımtırak bir renkte bunu kömür karası gibi yapamıyor muyuz ?

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Karanlık mod zaten açık hocam mesela instagrama giriyorum kömür karası google kişilere veya mesajlara giriyorum karamel rengi gibi sarımtırak bir renkte bunu kömür karası gibi yapamıyor muyuz ?
karanlık mod yazısı varya ayarlarda onun üzerine tıklayın daha fazla ayar olması gerekiyor

Yolcu34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Aykut
Cihazım
Note 8 pro
Konular
35

PROSSK12

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
IrResistibLe
Cihazım
Redmi10 2022
Konular
48

amidore

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yaşar
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Memur
Konular
1
ekranda ince plastikten olan jelatinden mevcut pek bir koruyuculugu yok ben geldiği gibi davin 5d temperli camı taktım tam yapıştırdım köşelere dikkat ettim telefon ömrü dolana kadar gidecek gibi görünüyor ekran bir aksesuar satan yere giderseniz " " bu cihazlara uyan ekran koruyucular sizin cihaza da uyabilir tabi kavisli ekranlı cihazlardan bahsetmiyorum
selam, bende f5 kullanıyorum. bugün gelen hayalet ekran dedikleri ürünü telefona uyguladım. fakat ilanda belirtildiği gibi tam uyumlu tam kaplayan değil( miş ) maalesef. köşeler tam oturmuyor, kamera deliği tam denk gelmiyor. sizin aldığınız ürünün linkini paylaşma imkanınız var mı acaba?

amidore

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yaşar
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Memur
Konular
1
selam, bende f5 kullanıyorum. bugün gelen hayalet ekran dedikleri ürünü telefona uyguladım. fakat ilanda belirtildiği gibi tam uyumlu tam kaplayan değil( miş ) maalesef. köşeler tam oturmuyor, kamera deliği tam denk gelmiyor. sizin aldığınız ürünün linkini paylaşma imkanınız var mı acaba?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
ben poco x4 pro davin marka ekran koruyucu vardı 5d falan bişiyler yazıyor onu taktım bu cihaza uyumlu degil alt tarafta siyah yer fazla ama tam oturdu kaç aydır kullanıyorum herhangi bir sorun görmedim " "

Üst Alt