- Adım
- hepsi1lesme
- Cihazım
- REDMİ NOTE 7
- Konular
- 4
1 haftalık siz değerlendirmiş olursunuzDaha çıkalı 1 hafta olmadı.
1 haftalık siz değerlendirmiş olursunuzDaha çıkalı 1 hafta olmadı.
Hacı millet Kamera ve Video için 80 100 bin lira verip iPhone alıyor iyimisin sen.8K yı nasıl kötülersinİhtiyaciniz olmayacak özelliklere sizi kandirip telefon satıyorlar size işte.
8K video ne işine yarayacak yahu ? Bir insan neden 8k video çeker ? Aklı mantığı olan adam çekmez.
Kamera olarak dusunulecekse iki telefon da alınmaz. Telefon olarak dusunulecekse alınacak telefon poco f5 dir.
Hacı millet Kamera ve Video için 80 100 bin lira verip iPhone alıyor iyimisin sen.8K yı nasıl kötülersin
herkes işine yarayanı ister misal bir iphone kullanıcısına desen ki 6000 mah batarya koyacam telefonun içine ve boyutu degişmeyecek telefonun dersen emin ol +10 k fiyat farkı yapabilirsin ama bana +5 k ver kamera iphone 15 pro vs gibi olacak desen benim hayatıma dokunur bir iyileştirme getirmeyecek ihtiyaca göre tüketim yapıyoruz 'bazen zorunluluktan bazen maddiyattan bazen de gösteriş için'Hacı millet Kamera ve Video için 80 100 bin lira verip iPhone alıyor iyimisin sen.8K yı nasıl kötülersin
Kullanmadığınız özellikleri boşuna övmeye gerek yok. Telefonlardaki 4K 8K görüntü kalitesi gerçek değil bitrate oranı düşük çekimler yapılıyor. 4K video çekerken bile cihazlar cayır cayır ısınıyor sen 8K'dan bahsediyorsun. 4K görüntü günümüzde lüks ve telefonlardaki 4K video kalitesi fake. Bitrate meselesini araştırın. yüksek bitrate ile 4K 30FPS videoyu 5 dakka bile kaydedemez cep telefonları.Hacı millet Kamera ve Video için 80 100 bin lira verip iPhone alıyor iyimisin sen.8K yı nasıl kötülersin