Oyun neredeyse pek oynamam sosyal medya ve müzik daha çok. Arada güzel fotoğraf çeksin o kadar. Fakat bazen öyle zamanlarda oluyor ki aralıksız 6-7 saat oyun oynarım. En çok ise youtube ve film izlerims21 fe olabilir s20 plus olabilir ama artık üzerinden 2-3 yıl geçti eski bir cihaz alınır mı bilmiyorum f5 kullanan biri olarak telefonla ne yapmak istediğinizi söylerseniz bende f5 işinize yarar veya yaramaz diyebilirim
Yurtdışı düşündüm de direnç muhabbeti varmış. Yazılımla olan neysede anakarta müdahale edip o parayı vermek saçma geliyor bana. O yüzden yurtiçi olsun diyorum. İşlemci delisi birisiyim biraz da.Yurtiçi koşulu varsa iyi cihaz.
Yurtdışı seçeneği varsa yakın bütçeye K60 Pro gibi alternatifler var.
işlemcisi güzel kamera da güzel fotograf ve video çekiyo parasını verip alacagın cihazlar içinde başka bu özellikte bir telefon zaten yok işlemci konusunu azıcık açarsak 7+gen2 gerçekten performanslı bir işlemci ilerleyen yıllarda da sorun çıkaracagını düşünmüyorum ben işlemciyi biraz kısıtladım çünkü benim oyunla yüksek ghzler le pek bir işim yok bana önemli olan batarya süresi yeri gelir oyun oynayacagım tutar bir ara pubg ye bende merak saldım da o hastalıktan çabuk zamanda kurtuldum belki yarın bir gün başka oyun çıkar piyasaya herkes oynarken bende geri kalmak niyetim yok bu telefonu tercih ettim kamerada illaki ois olmasını isterim en azından düzgün video da çekebilmek için 4k video ya karşı degilim ama 'hayırdır kimin düğününü çekecez kafası var' normal aktivitelerde sosyal medyaya atacagın fotograf ve videolarda sorun çıkarmıyor kalitesi iyi öyle telefon görütüsü kasası uçsun kaçsın düşüncem de yok zaten kılıfla kullanıyoruz normalde de elde kötü bir his bırakmıyor ama plastik tercih edilmiş diger donanımları yüksek tutabilmek için ben pişman olmadım bu telefona verecegim parayla şu telefonu alsaydım diye halen düşünmüyorumYurtdışı düşündüm de direnç muhabbeti varmış. Yazılımla olan neysede anakarta müdahale edip o parayı vermek saçma geliyor bana. O yüzden yurtiçi olsun diyorum. İşlemci delisi birisiyim biraz da.
Eyvallah hocam çok sağol yorumun için tamam bende alıyorum bu cihazıişlemcisi güzel kamera da güzel fotograf ve video çekiyo parasını verip alacagın cihazlar içinde başka bu özellikte bir telefon zaten yok işlemci konusunu azıcık açarsak 7+gen2 gerçekten performanslı bir işlemci ilerleyen yıllarda da sorun çıkaracagını düşünmüyorum ben işlemciyi biraz kısıtladım çünkü benim oyunla yüksek ghzler le pek bir işim yok bana önemli olan batarya süresi yeri gelir oyun oynayacagım tutar bir ara pubg ye bende merak saldım da o hastalıktan çabuk zamanda kurtuldum belki yarın bir gün başka oyun çıkar piyasaya herkes oynarken bende geri kalmak niyetim yok bu telefonu tercih ettim kamerada illaki ois olmasını isterim en azından düzgün video da çekebilmek için 4k video ya karşı degilim ama 'hayırdır kimin düğününü çekecez kafası var' normal aktivitelerde sosyal medyaya atacagın fotograf ve videolarda sorun çıkarmıyor kalitesi iyi öyle telefon görütüsü kasası uçsun kaçsın düşüncem de yok zaten kılıfla kullanıyoruz normalde de elde kötü bir his bırakmıyor ama plastik tercih edilmiş diger donanımları yüksek tutabilmek için ben pişman olmadım bu telefona verecegim parayla şu telefonu alsaydım diye halen düşünmüyorum
hayırlı olsun cihaza rom root kernel twrp vs ne aklına gelirse sorabilrisin forumda zaten paylaştım bazı şeylerEyvallah hocam çok sağol yorumun için tamam bende alıyorum bu cihazı)
Ses seviyesi nasıl babamda note 10 pro var ahizeden bile güzel ses geliyor aynı mıdır telefon ile konuşurkenhayırlı olsun cihaza rom root kernel twrp vs ne aklına gelirse sorabilrisin forumda zaten paylaştım bazı şeyler