Yardım Poco f5 alınır mı ?

PROSSK12

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
IrResistibLe
Cihazım
Redmi10 2022
Konular
48
Poco f5 alınır mı yoksa max 18k bandında telefon önerir misiniz?
18K ya Xiaomi 11T Pro dan daha iyi bir seçenek yok.Fakat Xiaomi istemiyorsan Honor 90 alabilirsin o da güzel cihaz ama Xiaomi 11T Pro çok daha iyi.8K video çekiyor ve Snapdragon 888 var.İşini fazlasıyla görecektir

dostnametr1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
t290
Konular
0
18K ya Xiaomi 11T Pro dan daha iyi bir seçenek yok.Fakat Xiaomi istemiyorsan Honor 90 alabilirsin o da güzel cihaz ama Xiaomi 11T Pro çok daha iyi.8K video çekiyor ve Snapdragon 888 var.İşini fazlasıyla görecektir

Poco f5 işlemcisi 888 den çok daha iyi bir işlemci.

Yolcu34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Aykut
Cihazım
Note 8 pro
Konular
36
Dostlarım konu biraz hort olmuş telefonu alalı çok oldu ilginiz için teşekkür ederim

PROSSK12

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
IrResistibLe
Cihazım
Redmi10 2022
Konular
48
Poco f5 işlemcisi 888 den çok daha iyi bir işlemci.
Bir tek işlemci olarak düşünmeyin.Genel olarak değerlendirirsek Xiaomi 11T Pro daha önde.Telefonda 8K 30FPS video var 108MP Kamera var.Telefonda yok yok.POCO F5 de 4K var.18K ya POCO F5 yerine 11T Pro daha mantıklı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostlarım konu biraz hort olmuş telefonu alalı çok oldu ilginiz için teşekkür ederim
Ne aldın?

dostnametr1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
t290
Konular
0
Bir tek işlemci olarak düşünmeyin.Genel olarak değerlendirirsek Xiaomi 11T Pro daha önde.Telefonda 8K 30FPS video var 108MP Kamera var.Telefonda yok yok.POCO F5 de 4K var.18K ya POCO F5 yerine 11T Pro daha mantıklı.

Ne aldın?

İhtiyaciniz olmayacak özelliklere sizi kandirip telefon satıyorlar size işte.

8K video ne işine yarayacak yahu ? Bir insan neden 8k video çeker ? Aklı mantığı olan adam çekmez.

Kamera olarak dusunulecekse iki telefon da alınmaz. Telefon olarak dusunulecekse alınacak telefon poco f5 dir.

Yolcu34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Aykut
Cihazım
Note 8 pro
Konular
36

Ne aldın?
F5 aldım

hepsi1lesme

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
hepsi1lesme
Cihazım
REDMİ NOTE 7
Konular
4
İhtiyaciniz olmayacak özelliklere sizi kandirip telefon satıyorlar size işte.

8K video ne işine yarayacak yahu ? Bir insan neden 8k video çeker ? Aklı mantığı olan adam çekmez.

Kamera olarak dusunulecekse iki telefon da alınmaz. Telefon olarak dusunulecekse alınacak telefon poco f5 dir.
X6Pro yu da değerlendirebilirdiniz

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
x6 pro yu inceledim sentetik testleri gayet 'güzel kendim için söylüyorum şu anda f5 kullanıyorum hızı yeterli
ben işlemciyi bir fanboy gibi qualcomm seviyorum sebebi daha stabil oldugunu düşünüyorum yazılım olarakda iyi yerdeler qualcomm arm olarak telefon dünyasının nvidia sı gibi geliyor bana '
bu fanatikliğimi anlatayım misal snapdragon işlemcili bir telefona twrp kurmak istersem neredeyse çıkan tüm twrpler çalışıyor sürüme göre çalışmamazlık yok
veya custom rom seçenekleri ve stabiliteleri çok daha iyi bunu da kanıtlayabilirim
şimdi gittim bir araştırma yaptım misal mi 11t mediatek işlemcili cihaza custom rom aradım buldugum romlar 4-5 taneydi bunlarda ne kadar stabil ? stabil olduklarını bile düşünmüyorum belki eu rom iyidir ama kalan 4 rom bence stabil değildir ve gittim f5 e rom baktım android 13-14 40 dan fazla rom buldum bunlardan 10 tanesini falan zaten kullandım sırf merak için rom degiştiriyordum bu konularda merakınız varsa qualcomm snapdragon işlemcili cihazlar alın telefonu fabrikadan çıktıgı gibi kullanıyorsanız bu konularda meraklı degilseniz sizin için neredeyse hiçbir fark yok hatta mediatek işlemcinin artısı bile olabilir

Üst Alt