Rehber Poco F2 Pro'da VoWifi Nasıl Aktifleştirilir? (Videolu)

[C_a_N_e_R]

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
3
Global romda bu kodları girerek kullanabiliyorum
Volte kodu = *#*#86583#*#*

Vowifi kodu = *#*#869434#*#*
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Şanslı azınlıktasınız. Ne yazık ki herkeste bu şekilde kolay çalışmıyor. Tamamen hat ile alakalı. Hattınıza iyi bakın.

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
32
eu rom 20.12.10'da denedim, hiç bi değişiklik olmadı, ayarlar altında Wlan kullanarak çağrı yapın ayarı bile gelmedi facepalm~~ kodu aktif ediyorum yine gelmiyor o ayar, volte de çalışmıyor zaten her hafta bişeyi bozuyorlar bu eu developer'lar sıkılmaya başladım zaten :@
*#*#86583#*#* yazdığında aşağıda volte carrier check was disabled yazmalı enabled yazıyorsa kodu tekrar gir aynı şekilde
*#*#869434#*#* yazdığında vowifi carrier check was disabled yazmalı enabled yazıyorsa eğer kodu tekrar gir ikiside disabled olduktan sonra ayarlar/sim kartlar&mobil ağlar kısmında kullandığın hatta tıkla en aşağıda wlan kullanarak çağrı yapın olmalı onu aç onun altında ağ tercihini wifi yap bu şekilde vowifi çalışmaz ise eğer 1. sayfadaki adımları yapmadan çalışmaz

Taludze

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Poco F2 Pro
Meslek
Bilgi İşlem Uzmanı
Konular
0
*#*#86583#*#* yazdığında aşağıda volte carrier check was disabled yazmalı enabled yazıyorsa kodu tekrar gir aynı şekilde
*#*#869434#*#* yazdığında vowifi carrier check was disabled yazmalı enabled yazıyorsa eğer kodu tekrar gir ikiside disabled olduktan sonra ayarlar/sim kartlar&mobil ağlar kısmında kullandığın hatta tıkla en aşağıda wlan kullanarak çağrı yapın olmalı onu aç onun altında ağ tercihini wifi yap bu şekilde vowifi çalışmaz ise eğer 1. sayfadaki adımları yapmadan çalışmaz
hocam sen hiç eu developer 20.12.10 kullandın mı ? giggle~~

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
32
hocam sen hiç eu developer 20.12.10 kullandın mı ? giggle~~
20.12.2 kulanmıştım yanlış hatırlamıyorsam onda bu yöntem ile çalışıyordu ama ondan sonra OneOS geçtim bundada aynı yöntem ile çalıştı iki romda ayarlarda wifi araması açık olmasını rağmen vowifi çalışmıyordu videodaki adımlarla çalıştırabildim

Taludze

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Poco F2 Pro
Meslek
Bilgi İşlem Uzmanı
Konular
0
20.12.2 kulanmıştım yanlış hatırlamıyorsam onda bu yöntem ile çalışıyordu ama ondan sonra OneOS geçtim bundada aynı yöntem ile çalıştı iki romda ayarlarda wifi araması açık olmasını rağmen vowifi çalışmıyordu videodaki adımlarla çalıştırabildim
evet dediğin romda hem volte hem vowifi çalışıyor fakat bu sürümde developerlar bozdu diyorum ben de :)

S

skyman

Guest
*#*#869434#*#* yazdığında vowifi carrier check was disabled yazmalı enabled yazıyorsa eğer kodu tekrar gir ikiside disabled olduktan sonra ayarlar/sim kartlar&mobil ağlar kısmında kullandığın hatta tıkla en aşağıda wlan kullanarak çağrı yapın olmalı onu aç onun altında ağ tercihini wifi yap bu şekilde vowifi çalışmaz ise eğer 1. sayfadaki adımları yapmadan çalışmaz.
Yazdıklarını EU Stabil Son Sürüm[V12.2.1.0.RJKCNXM][Android 11] de uyguladım ve biraz bekledim daha sonra kontrol ettim,bahsettiğin ilgili alanlar açılmıştı ve volte,vowife her ikisini de aktifleştirdim, gayet iyi çalışıyor, çok teşekkürler paylaşım için.

Matrix31

AndroitriX
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8
Meslek
Memur
Konular
21

Volteyi daha önce kodla etkinlestirmistim sorun yok. Vowifi de disabled yazdı ayarlarda çıktı denilen ayarları yaptım ama üst barda vowifi simgesi çıkmadı ve ucak modunda arama yapamadim

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
32
Volteyi daha önce kodla etkinlestirmistim sorun yok. Vowifi de disabled yazdı ayarlarda çıktı denilen ayarları yaptım ama üst barda vowifi simgesi çıkmadı ve ucak modunda arama yapamadim
hocam dediğim gibi kodlarla çalışmaz ise konu başındaki videodaki adımları uygulamanız gerekli ne yazıkki bende o şekilde çalıştırabildim bazı kişilerde de sadece kodlarla aktifleşiyor

Taludze

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Poco F2 Pro
Meslek
Bilgi İşlem Uzmanı
Konular
0

Üst Alt