Rehber Poco F2 Pro'da VoWifi Nasıl Aktifleştirilir? (Videolu)

Orka27

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oray
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
9
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Bende wlan seçme ekranı geliyor ama üst bar da vowifi ikonu çıkmıyor aktif oldumu olmadımı anlayamadım
Wifi ye bağlandığın an volte simgesinin vowifi ye dönüşmesi lazımdı. Ben eu 12.0.8 kullanırken öyle oluyordu.

semihsezer

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
semih
Cihazım
mi 6
Konular
4
Wifi ye bağlandığın an volte simgesinin vowifi ye dönüşmesi lazımdı. Ben eu 12.0.8 kullanırken öyle oluyordu.
WLAN ağ kalitesi kötüyse geçmeyebiliyor volte den vowifi'ye. ama dediği gibi uçuş moduna alıp wlan a baplandığında kesinlikle vowifi yazması lazım ağ kötü de olsa.

Redmi K30 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kanber

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kanber
Cihazım
Mi 8
Konular
2
Emeğine sağlık Caner Hocam sayende Poco F2 Pro nun tüm özellkileri uygun fiyattan kullanma şansımız oluyor :)

semihsezer

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
semih
Cihazım
mi 6
Konular
4
bu arada eu beta 21.1.13te vowifi sorunumuz çözülmüş arkadaşlar. sıfırdan kurdum romu ve kodu girince vowifi aktifi geldi

_yasin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
S23U 12/256
Konular
6
bu arada eu beta 21.1.13te vowifi sorunumuz çözülmüş arkadaşlar. sıfırdan kurdum romu ve kodu girince vowifi aktifi geldi

Yükledim ancak dediğiniz gibi aktif olmadı. (Turkcell) Operatör kaynaklıdır belki de.

Y.Calskan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi F2Pr Mİ6
Konular
1

bende de 21.1.13 sürüm var kodu yazdığımda ayarlara geliyor ama ben simgesi falan gelmiyor 2 gün önce yüklemiştim hatta romu da

Kgm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kgm
Cihazım
Poco f2 pro
Konular
0
bende de 21.1.13 sürüm var kodu yazdığımda ayarlara geliyor ama ben simgesi falan gelmiyor 2 gün önce yüklemiştim hatta romu da
Oneos son romunda wofi ve görüşme kaydı ve daha birçok şey mevcut. Romu kurduktan sonra eksik gördüğünüz uygulamaları uygulamalar bölümünden (oneos space) uygulamasını açarak gerekli gördüğünüz tüm uygulamaları dahil edebilirsiniz. Çok kullanışlı bir rom aslında. Birçok rom ve orjinal romlarıda denedim fakat oneos rom çok başka....

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
32

beta versiyonamı geçsem acaba stabilde çalışmıyor işlemleri yapmadan
Oneos son romunda wofi ve görüşme kaydı ve daha birçok şey mevcut. Romu kurduktan sonra eksik gördüğünüz uygulamaları uygulamalar bölümünden (oneos space) uygulamasını açarak gerekli gördüğünüz tüm uygulamaları dahil edebilirsiniz. Çok kullanışlı bir rom aslında. Birçok rom ve orjinal romlarıda denedim fakat oneos rom çok başka....
hocam poco f2 pro oneos kullanıyorsunuz galiba kullandığınız sürüm tam olarak nedir birde sizden bir ricam olucak ayarlar/oneos settings/statusbar kısmına girip bakarmısınız orda control center diye bir kısım varmı?

Kgm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kgm
Cihazım
Poco f2 pro
Konular
0
beta versiyonamı geçsem acaba stabilde çalışmıyor işlemleri yapmadan

hocam poco f2 pro oneos kullanıyorsunuz galiba kullandığınız sürüm tam olarak nedir birde sizden bir ricam olucak ayarlar/oneos settings/statusbar kısmına girip bakarmısınız orda control center diye bir kısım varmı?
Poco f2 pro. Oneos rom sürüm 20.11.17 miui 12.3

Dediğiniz ayarlar kısmına baktım control center yazan bir yok lakin o bölümde gerekli ayarlar kısmı mevcut.

Ekli dosyalar

• IMG_20210121_093546.jpg
    IMG_20210121_093546.jpg
    220,7 KB · Görüntüleme: 12

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
32
Poco f2 pro. Oneos rom sürüm 20.11.17 miui 12.3

Dediğiniz ayarlar kısmına baktım control center yazan bir yok lakin o bölümde gerekli ayarlar kısmı mevcut.
anladım hocam galiba f2 pro son versiyonda bu özellik yok normalde control center diye bir kısım daha var orada. Kontrol merkezini istediğimiz gibi renklendirebildiğimiz

Üst Alt