Rehber Poco F2 Pro'da VoWifi Nasıl Aktifleştirilir? (Videolu)

Kgm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kgm
Cihazım
Poco f2 pro
Konular
0
anladım hocam galiba f2 pro son versiyonda bu özellik yok normalde control center diye bir kısım daha var orada. Kontrol merkezini istediğimiz gibi renklendirebildiğimiz
Reklendiriyorum. O kısım var resim attım

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
32
Reklendiriyorum. O kısım var resim attım
o kısımda sadece durum çubuğu renklendiriliyor hocam benim bahsettiğim kontrol merkezi yani bu wifi bluetooth vs açıp kapattığımız kısımı renklendiriyor örneğin wifi açıkken mavi yerine kırmızı renkte olması gibi

Kgm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kgm
Cihazım
Poco f2 pro
Konular
0
o kısımda sadece durum çubuğu renklendiriliyor hocam benim bahsettiğim kontrol merkezi yani bu wifi bluetooth vs açıp kapattığımız kısımı renklendiriyor örneğin wifi açıkken mavi yerine kırmızı renkte olması gibi
Anladım şimdi evet... Tam dediğiniz yerde ses çubuğu istiyorum. Ekran aydınlatma şekli gibi. Lg cihazdan geçtim buna. Çok büyük kolaylık ses çubuğu. Farklı uygulamalar var fakat orjinalinde olsa çok iyi olacak

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
32
Anladım şimdi evet... Tam dediğiniz yerde ses çubuğu istiyorum. Ekran aydınlatma şekli gibi. Lg cihazdan geçtim buna. Çok büyük kolaylık ses çubuğu. Farklı uygulamalar var fakat orjinalinde olsa çok iyi olacak
oneos eski sürümlerini deniyicem tek tek belki onlarda vardır bu control center seçeneği. ama ses çubuğu olayını hiç görmedim xiaomi cihazlarda muhtemelen birtek uygulamalar ile ekleniyordur

Kgm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kgm
Cihazım
Poco f2 pro
Konular
0
oneos eski sürümlerini deniyicem tek tek belki onlarda vardır bu control center seçeneği. ama ses çubuğu olayını hiç görmedim xiaomi cihazlarda muhtemelen birtek uygulamalar ile ekleniyordur
Mi control center uygulaması dediğin tüm işlemleri yapıyor

Ekli dosyalar

• IMG_20210121_095619.jpg
    IMG_20210121_095619.jpg
    121,8 KB · Görüntüleme: 30

Y.Calskan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi F2Pr Mİ6
Konular
1
Hocam ben f2 proda aktifleştirdim videoyu izleyerek fakat vowifi açıkken telefona ulaşılamıyor başka birisi ararsa volte de sıkıntı yok ama dediğim gibi vowifi de ne ben arayabiliyorum ne onlar bana ulaşıyor ? nasıl bi yol izlemeliyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben problemi çözdüm hocam ROW_Commercial aktif olarak gözükmüyordu ilk başta, ve her aktif edişimde telefonu kapatıp açınca kafasına göre profilelr aktif oluyordu daha sonra bende şu şekilde denedim ve oldu. Hiçbirşeyi deactive etmeden önce Tele2_sweden sub0 ve sub1 i aktifleştirdim devamında ROW_Commerciali sildim ve SR_DSDS ile başlayan profili olduğu gibi bıraktım yani sub0 active sub 1 inactive olarak yaptığımda çalıştı sorunsuz bi şekilde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

OneOS Android 11 MIUI 12 kullanan arkadaşlar paylaştığım fotoğraftaki işlem sırası ile yaparlarsa VoWifi sorunsuz şekilde çalışmaya başlıyor Endonezya romundada bu şekilde çalışıcağını düşünüyorum deneyen olursa sonucunu paylaşsın lütfen

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
buradaki işlemi mi uygulamalıyım

rynkar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
poco f2 pro
Konular
33
PDC uygulamasında device kısmında hiçbir şey gözükmüyor. nedeni ne olabilir?

jhonyfth

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
fatih
Cihazım
sony z2
Konular
0
PDC kısmında videodaki gibi seçenekler çıkmıyor.resimde ki gibi oluyor neden acaba

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    93,5 KB · Görüntüleme: 39

mehmet.akif

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Akif
Cihazım
Mi-10 256/8 Gb
Meslek
Sağlık Memuru
Konular
19
Keşke videonuzda körleri de düşünseydiniz. Mi 10 için yapmak istemiştim.
Yazarak da anlatabilir misiniz?

Üst Alt