Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RehberPoco F2 Pro'da VoWifi Nasıl Aktifleştirilir? (Videolu)
anladım hocam galiba f2 pro son versiyonda bu özellik yok normalde control center diye bir kısım daha var orada. Kontrol merkezini istediğimiz gibi renklendirebildiğimiz
o kısımda sadece durum çubuğu renklendiriliyor hocam benim bahsettiğim kontrol merkezi yani bu wifi bluetooth vs açıp kapattığımız kısımı renklendiriyor örneğin wifi açıkken mavi yerine kırmızı renkte olması gibi
o kısımda sadece durum çubuğu renklendiriliyor hocam benim bahsettiğim kontrol merkezi yani bu wifi bluetooth vs açıp kapattığımız kısımı renklendiriyor örneğin wifi açıkken mavi yerine kırmızı renkte olması gibi
Anladım şimdi evet... Tam dediğiniz yerde ses çubuğu istiyorum. Ekran aydınlatma şekli gibi. Lg cihazdan geçtim buna. Çok büyük kolaylık ses çubuğu. Farklı uygulamalar var fakat orjinalinde olsa çok iyi olacak
Anladım şimdi evet... Tam dediğiniz yerde ses çubuğu istiyorum. Ekran aydınlatma şekli gibi. Lg cihazdan geçtim buna. Çok büyük kolaylık ses çubuğu. Farklı uygulamalar var fakat orjinalinde olsa çok iyi olacak
oneos eski sürümlerini deniyicem tek tek belki onlarda vardır bu control center seçeneği. ama ses çubuğu olayını hiç görmedim xiaomi cihazlarda muhtemelen birtek uygulamalar ile ekleniyordur
oneos eski sürümlerini deniyicem tek tek belki onlarda vardır bu control center seçeneği. ama ses çubuğu olayını hiç görmedim xiaomi cihazlarda muhtemelen birtek uygulamalar ile ekleniyordur
Hocam ben f2 proda aktifleştirdim videoyu izleyerek fakat vowifi açıkken telefona ulaşılamıyor başka birisi ararsa volte de sıkıntı yok ama dediğim gibi vowifi de ne ben arayabiliyorum ne onlar bana ulaşıyor ? nasıl bi yol izlemeliyim
Ben problemi çözdüm hocam ROW_Commercial aktif olarak gözükmüyordu ilk başta, ve her aktif edişimde telefonu kapatıp açınca kafasına göre profilelr aktif oluyordu daha sonra bende şu şekilde denedim ve oldu. Hiçbirşeyi deactive etmeden önce Tele2_sweden sub0 ve sub1 i aktifleştirdim devamında ROW_Commerciali sildim ve SR_DSDS ile başlayan profili olduğu gibi bıraktım yani sub0 active sub 1 inactive olarak yaptığımda çalıştı sorunsuz bi şekilde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
OneOS Android 11 MIUI 12 kullanan arkadaşlar paylaştığım fotoğraftaki işlem sırası ile yaparlarsa VoWifi sorunsuz şekilde çalışmaya başlıyor Endonezya romundada bu şekilde çalışıcağını düşünüyorum deneyen olursa sonucunu paylaşsın lütfen
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.