aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Aslan hocam güzelce anlatıyor lütfen uslubunuza dikkat edin...
eywallah hocam sagolun desteğiniz için bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum arkadaşa ama bir türlü anlaşamadık kendisiyle

Can123im

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Öğrenci
Konular
8
eywallah hocam sagolun desteğiniz için bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum arkadaşa ama bir türlü anlaşamadık kendisiyle
Hocam şimdi bu sorunla siz daha önce karşılaşmamış olabilirsiniz veya elinizden geleni yapıyor olabilirsiniz anlattığınız kişi de anlamamış olabilir veya denemiş olmamış olabilir çözüm üretmeye çalışıyorsunuz sonuçta arkadasın uslubu dikkatimi çekti yoksa herkes her şeyi soracak burası yardımlaşma forumu zaten paylaşma dayanışma birlik beraberlik içinde güzelce sorunları çözmeye devam edersek sıkıntı olmaz zaten.

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
driverleri kontrol edin hocam adb driver vs hepsini güncelleyin dediğim gibi en son çare bi hafıza kartı bulup ona pitch black atıp cihaza takcaksınız
mi flashla stock rom kurdum tekrar yapacağım hocam ama bir sey soracagım twrp de install bolumune girdiğimde karısık ısımlı dosyalar cıkıyor bu normal mi

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
mi flashla stock rom kurdum tekrar yapacağım hocam ama bir sey soracagım twrp de install bolumune girdiğimde karısık ısımlı dosyalar cıkıyor bu normal mi
yok hocam benim anlamadım o zaten binstal deyince normal dahili depolamanda ne varsa o klasörler gözükür ayrıca sunuda belirteyim twrp normalde kilit ekranınızda şifre varsa da yoksada şifre ister şifre varsa kilit ekranı için olan şifreyi yazıp dahili depolama erişim sağlayabilirsiniz yok kilit ekranınızda şifre yoksa zaten şifre felan yazmadan geri geri yapmanız yeterli olur aslında twrp attıktan sonra yapmanız gerekn reboot recovery yapıp yeniden recovery ekranına dönmeniz lazımdı şifre soracaktı muhtemelen size şifreyi girmediğiniz için dahili depolamaya erişim vermemiş olabilir anladınızmı

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
yok hocam benim anlamadım o zaten binstal deyince normal dahili depolamanda ne varsa o klasörler gözükür ayrıca sunuda belirteyim twrp normalde kilit ekranınızda şifre varsa da yoksada şifre ister şifre varsa kilit ekranı için olan şifreyi yazıp dahili depolama erişim sağlayabilirsiniz yok kilit ekranınızda şifre yoksa zaten şifre felan yazmadan geri geri yapmanız yeterli olur aslında twrp attıktan sonra yapmanız gerekn reboot recovery yapıp yeniden recovery ekranına dönmeniz lazımdı şifre soracaktı muhtemelen size şifreyi girmediğiniz için dahili depolamaya erişim vermemiş olabilir anladınızmı
cihazda şifre yok hocam dedikleriinizi yaptım twrpye girdim install bolumune dediğim gibi klasörler var. pc telefonu görüyor pc den de girdiğimde o klasörler var baska bir sey yok

ugucum0202

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
37
cihazda şifre yok hocam dedikleriinizi yaptım twrpye girdim install bolumune dediğim gibi klasörler var. pc telefonu görüyor pc den de girdiğimde o klasörler var baska bir sey yok
Acaba twrp dosyaları çözemiyor olabilir mi? Format data yapıp recovery girmek üzere yeniden başlatıp denese faydası olur mu?

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
tamam hocam sorun ne indirdiğiniz pitch black flashable dosyasını pcden dahili depolamaya gönderceksiniz sonra installlden seçip kurcaksınız ha direk pcden atınca twrpde gözükmeyebilir reboot recovery yapıp recovery yeniden baslatırsanız attgınız dosya dahili depolmada gözücektir

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
tekrar deniyorum hocam. yanlış anlamayın size saygısızlığım yok sadece telefon öyle kalınca moralim bozuldu hic kimsede olmayan hatalar bende oluyor adım adım yapmama rağmen

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
tekrar deniyorum hocam. yanlış anlamayın size saygısızlığım yok sadece telefon öyle kalınca moralim bozuldu hic kimsede olmayan hatalar bende oluyor adım adım yapmama rağmen
yok hocm moral bozcak bişey yok yani aslında hersey cok basit sen gene her ihtimale karsı pcden twrp yi yüklemeden önce pitch black twrp yi dahili depolamaya at kardeşim sonra pcden twryi yükle ardından recovery ekranıan dön installden attıgın flashable zip dosyasını seç yükle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok hocm moral bozcak bişey yok yani aslında hersey cok basit sen gene her ihtimale karsı pcden twrp yi yüklemeden önce pitch black twrp yi dahili depolamaya at kardeşim sonra pcden twryi yükle ardından recovery ekranıan dön installden attıgın flashable zip dosyasını seç yükle
bu arada insallah o indirdiğiniz pitch black twrp zip dosyasının içindekileri çıkarıp atmıyorsunuzdur telefona yani direk zip olarak içindekleri çıkarmadan o şekilde atcaksınız telefona installden o zip dosyasını seçiceksiniz

Üst Alt