cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
yok hocm moral bozcak bişey yok yani aslında hersey cok basit sen gene her ihtimale karsı pcden twrp yi yüklemeden önce pitch black twrp yi dahili depolamaya at kardeşim sonra pcden twryi yükle ardından recovery ekranıan dön installden attıgın flashable zip dosyasını seç yükle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada insallah o indirdiğiniz pitch black twrp zip dosyasının içindekileri çıkarıp atmıyorsunuzdur telefona yani direk zip olarak içindekleri çıkarmadan o şekilde atcaksınız telefona installden o zip dosyasını seçiceksiniz
buyrun hocam bu ddorunu bir tek ben mi yasıyorum şimdi

Ekli dosyalar

• IMG_20201017_204611[1].jpg
    IMG_20201017_204611[1].jpg
    6,7 MB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20201017_204355[1].jpg
    IMG_20201017_204355[1].jpg
    8,1 MB · Görüntüleme: 26

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
buyrun hocam bu ddorunu bir tek ben mi yasıyorum şimdi
hocam wipe yazan yere tıkla format data yazan yere tıkla oraya yes yaz sonra format data işlemi bitince reboot recovery yap yeniden recovery ekranıan dön bide bunu dene bakalım

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
hocam wipe yazan yere tıkla format data yazan yere tıkla oraya yes yaz sonra format data işlemi bitince reboot recovery yap yeniden recovery ekranıan dön bide bunu dene bakalım
ohhh oldu hocam çok teşekkür ederim sabrınız ve yardımınız için. minnettarım

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
ohhh oldu hocam çok teşekkür ederim sabrınız ve yardımınız için. minnettarım
hayırlı olsun hocam şimdi eu roma geçiş yapabilirsiniz normalde bu sorun kimsede olmadı ama olabilir ya bu işler böyle bazen ugrastırır güle güle kuallanın

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
hayırlı olsun hocam şimdi eu roma geçiş yapabilirsiniz normalde bu sorun kimsede olmadı ama olabilir ya bu işler böyle bazen ugrastırır güle güle kuallanın
Şimdi de pb twrpdeyken dosya atamıyorum cihaza. Bu sefer PC görüyor ama boş olarak. Format data yaptım yeniden başlattım 2 kere yeniden kurdum olmadı. Bakalım uğraşıyorum :D

Şimdi de pb twrpdeyken dosya atamıyorum cihaza. Bu sefer PC görüyor ama boş olarak. Format data yaptım yeniden başlattım 2 kere yeniden kurdum olmadı. Bakalım uğraşıyorum :D
Bir de hocam siz kurulumu yapın sonra twrpdeyken ye gelip magisk flaşlayın dediniz ama telefon açıldığı an tekrar twrpye geçiyorum pb silinmiş oluyor

tijda

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tijda
Cihazım
Note 7
Konular
13
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

PitchBlack Recovery Resmi Twrp Çıktı Miatool Sürüm Beta (Joyeuse-Curtana-Excalibur-Gram)v3.0.0 15.10.2020

Twrp Sürümü: 3.4.0
PitchBlack Sürümü: 3.0.0

Evet Arkadaşlar Sonunda PitchBlack Twrp Resmi Olarak Yayınlandı Miatool Olarak Tüm Redmi Note 9 Pro/Pro Max ve Redmi Note 9s versiyonlarında Çalışıyor Şuan Beta Aşamasında Ama Resmi Olarak PitchBlack Sitesinde Yayınlandı Bundan Sonra Sürekli Olarak Güncelleme Alır Zaten Kurulumu Çok Basit Mevcut twrp üzerinden direk install deyip indirdiğiniz dosyayı seçip kurulumu Sağlayabilirsiniz Bootloba düşme Söz Konusu Değildir Direk Herhangi Bir Romdayken Flashlayabilirsiniz Cümleten Hepimize Hayırlı Olsun mıuı 11 ve mıuı 12 desteği vardır lütfen geri dönüşlerinizi esirgemeyin arkdaşlar ben aşağıdaki işlemleri bizzat kendim test ettim hiç bir sorun yok bunlarda ama siz herhangi bir sorun görürseniz mutlaka konu altında belirtin arkdaşlar.

Test Edilen Özellikler:
*Magisk Root Sorunsuz Kuruluyor ve Kaldırılıyor Cihaz Bootloba Düşmüyor.
*Yedekleme Ve Geri Yükleme Sorunsuz Çalışıyor Yedeklemede Artık Bir Tane Super Dosyası Var
*Türkçe Dil Desteği Sorunsuz Çalışıyor Bozuk Karakter Yok.
*Format Data Wipe Sorunsuz Çalışıyor Rom Dosyası Kurulumu Harici Hata Vermiyor. (Error 7 vs)
*Bağla Kısmından Mtp Etkinleştir Çalışıyor Sorunsuz Twrpde İken Pcden Dosya Atabilirsiniz Cihaza
*Temizle Kısmına Yeni Olarak Sıfırla Özelliği Gelmiş
*Temizle-Gelişmiş Kısmına Magisk Modül Silme Özelliği Eklenmiş
*Ota Desteği Mevcut
*Adb Sideload Çalışıyor
*İlk Açılışı Çok Hızlı Hemen Açılıyor Twrp Ekranı
*İlk Açılışta Kilit Ekranı İçin Belirlediğiniz Şifreyi İstiyor Yoksa Data Erişimi Vermiyor
*Custom rom Veya Recovery Stock Rom Kurulumu yapcaksanız Önce Format Data Yapın yani Temizle-Verileri Sıfırla Kısmından ''Yes'' yazıp verileri Silin Ardından Direk Yükle Kısmından Kurmak İstediğiniz Custom Rom veya Stock Recovery Romu Seçip Kurun kurulum bittikten sonra sistemi yeniden başlatın cihazını kurulumunu vs yaptıktan sonra magisk root kurulumunu yapın Joyeuse Cihazda Denendi Sorunsuz Hatasız Çalışıyor.
*Eğer Mevcut Bir Custom Romu Veya Stock Romu Güncelleme Yapcaksanız Verileri Kaybetmek İstemiyorsanız İndirdiğiniz Recovery Kurulum Dosyasını Dahili Depolama Atın Ardından Twrp Moduna Geçin Bağla Kısmına Tıklayın ''Data(veri)'' Hariç Hepsinin Tikini Kaldırın Ardından Yükle Deyip Dahili Depolamaya Attıgınız Recovery Dosyasını Seçip Kurulumu Yapın Verilerinizi kaybetmeden Güncelleme İşlemini Yapmış Olursunuz.

Bilinen Hatalar:
Şuan İçin Bilinen Bir Hata Söz Konusu Değil Gördüğünüz Bir Hata Veya Problem Olursa Mutlaka Geri Dönüş Yaparsanız Sevinirim.

Arkdaşlar Kesinlikle Bu Twrp Yi Kurup Denemelesiniz Herşey Sorunsuz Çalışıyor Ve Birçok Yeni Özellik Eklenmiş :)

İndirme Bağlantısı:

Güncelleme Takip Bağlantısı:

NOT: Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir.
Hocam selamlar telefonu son haliyle yedeklemek için.(geri yüklediğimde yedek aldığım son hali demek istiyorum telefonun)data,boot,super yeterlimi?

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Hocam selamlar telefonu son haliyle yedeklemek için.(geri yüklediğimde yedek aldığım son hali demek istiyorum telefonun)data,boot,super yeterlimi?
Hocam tavsiyem tüm bölümleri seçip yedeklemeniz en temizi bu yani ne var ne yoksa yedeklemenizi tavsiye ediyorum geri yüklerken de aynı şekilde her seyi seçip geri yüklemek lazım ayrıca sunuda unutmayın format data yaptınız anda dahili depolamada resim müzik app ne var ne yoksa siliniyor geri yükleme yaptınız zaman onlar geri gelmiyor sadece kurulu appler ve onların verileri geri geliyor ama.resim video apk zip ne var ne yoksa siliniyor haberiniz olsun

tijda

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tijda
Cihazım
Note 7
Konular
13
Hocam tavsiyem tüm bölümleri seçip yedeklemeniz en temizi bu yani ne var ne yoksa yedeklemenizi tavsiye ediyorum geri yüklerken de aynı şekilde her seyi seçip geri yüklemek lazım ayrıca sunuda unutmayın format data yaptınız anda dahili depolamada resim müzik app ne var ne yoksa siliniyor geri yükleme yaptınız zaman onlar geri gelmiyor sadece kurulu appler ve onların verileri geri geliyor ama.resim video apk zip ne var ne yoksa siliniyor haberiniz olsun
Teşekkürler hocam.

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33

Bir de hocam siz kurulumu yapın sonra twrpdeyken ye gelip magisk flaşlayın dediniz ama telefon açıldığı an tekrar twrpye geçiyorum pb silinmiş oluyor
Hocam o zaman önce root yapın sonra rom dosyasını yükleyin cihaza

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
Hocam o zaman önce root yapın sonra rom dosyasını yükleyin cihaza
Format data yaptığım zaman daha telefona dosya falan atamıyorum her şey gidiyor recovery i yeniden başlatıyorum aynı. Format data yapmadan kursam sorun çıkar mı zaten telefon şu an fabrika ayarlarında

Üst Alt