cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
bu linkten indir programı bununla fastboot modundayken direk pcden telefona twrp kurabilirsiniz rusça kelimeler çıkar en soldakimi seçin cmd ekranı açılır bir kaç defa ente
Walla hocam denemek lazım yani suan için benim deneme sansım yok nasıl bir tepki verir hata verir mi vermez mi bilemiyorum ama twrp baya kararlı çalışıyor o kesin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rehber - Redmi Note 9 Pro(Joyeuse) Kararlı Eu Rom Kurulum Rehberi v11.0.7.0 Resimli Anlatım (Güncellendi) hocam rehbere bakarak rahatlıkla eu roma geçiş yapabilirsin
hocam size cok acıl bir sey soracagım dediginiz twrp yı kurdum ama ınstall kısmına gelince karısık ısımlı dosyalar gorunuyor telefon da acılmıyor twrp ekranında kaldı pb twrp yı bulamadım pc den de atamıyorum ne yapmam gerek su an

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
hocam size cok acıl bir sey soracagım dediginiz twrp yı kurdum ama ınstall kısmına gelince karısık ısımlı dosyalar gorunuyor telefon da acılmıyor twrp ekranında kaldı pb twrp yı bulamadım pc den de atamıyorum ne yapmam gerek su an
Hocam fix twrp den bağla connect diye bi yer va ona tıkla orda.enable mtp var ona tıkla pcden dosyayı telefona gönder pitc black sonra flashlayın installden keske fix twrp kurmadan önce pitch black twrp yi telefona atsaydınız böyle ugrasmazdınız

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
Hocam fix twrp den bağla connect diye bi yer va ona tıkla orda.enable mtp var ona tıkla pcden dosyayı telefona gönder pitc black sonra flashlayın installden keske fix twrp kurmadan önce pitch black twrp yi telefona atsaydınız böyle ugrasmazdınız
fix twrp dediğiniz ne anlamadım

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Soldan 3.sıradaki hocam
Mount yazan yere tıkla orda enable mtp yazar ons basıncs pcden telefomu
enable zaten ama atmıyor dosyayı pcden
Hocam nasıl atmıyor pc görüyormu telefonun depolanmasını yani pc algılıyormu cihazı o enable yazan yeri disable yapıp tekrar enable yapın pc görmesi lazım bu zamana kadar yüzlerce arkdas kurulum yaptılar hiç kimsede bu problem olmadı hocam ben anlamıyorum ki sizdeki sıkıntı ne eger bu yöntem ler işe yaramazsa bi hafıza kartı bulun mümkünse yada telefona usb baglama sansınız varsa bunların içine pitchblack twrp atın öyle deneyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam nasıl atmıyor pc görüyormu telefonun depolanmasını yani pc algılıyormu cihazı o enable yazan yeri disable yapıp tekrar enable yapın pc görmesi lazım bu zamana kadar yüzlerce arkdas kurulum yaptılar hiç kimsede bu problem olmadı hocam ben anlamıyorum ki sizdeki sıkıntı ne eger bu yöntem ler işe yaramazsa bi hafıza kartı bulun mümkünse yada telefona usb baglama sansınız varsa bunların içine pitchblack twrp atın öyle deneyin
bide pcdeki driverleri kontrol edin pc depolama görmesi lazım driverlar eksikse ondanda yapar bu sorunu dediğim gibi eger olmazsa bi hafıza kartı bulun ona pcden yada baska telden pitch black twrp atıp bu cihaza takın en son çare

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
hocam ben bir yerden uydurup size sorun çıkarmıyorum ki dediğinizi yaptım ğc den ses geliyor atmıyor dosyayı

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
hocam ben bir yerden uydurup size sorun çıkarmıyorum ki dediğinizi yaptım ğc den ses geliyor atmıyor dosyayı
driverleri kontrol edin hocam adb driver vs hepsini güncelleyin dediğim gibi en son çare bi hafıza kartı bulup ona pitch black atıp cihaza takcaksınız

Üst Alt