globe rom derken hocam tam olarak demek istediğinizi anlmadım global stock romdan mı bahsediyon bizzat eu custom rom kurdum hiç bir hata vermedi mi globe rom ne öyle bir rom yok eski yapılan pitch black resmi değildi port twrp idi bu resmi suan beta aşamasında ama suanda bile mükemmel çalışıyor twrpMi Globe yükleyen varmı? Doğru çalışıp çalışmadığı o zaman anlaşılır.
Mi Globe romu sorunsuz yüklerse hiçbir problem yok demektir. Yok yükleyemezse, eski hatalar aynen duruyor demektir, ki benim hiç ümidim yok, süper bölümü mount edemeyeceğini düşünüyorum.
Rom değiştiren arkadaşlar bir mi Globe romu deneyebilirmi?
Mi Globe olarak aratırsanız çıkar. Bu romu kendiniz kurmadan önce özelleştirebilirsiniz. Bu yüzden önce sistemi kurup sonra bir script ile yaptığınız özelleştirmeler ayarlanıyor. Eski twrp ile yüklenemiyordu.globe rom derken hocam tam olarak demek istediğinizi anlmadım global stock romdan mı bahsediyon bizzat eu custom rom kurdum hiç bir hata vermedi mi globe rom ne öyle bir rom yok eski yapılan pitch black resmi değildi port twrp idi bu resmi suan beta aşamasında ama suanda bile mükemmel çalışıyor twrp
Bunda yükleniyor kardeşim merak etme custom rom ve stock rom ikisinide denedim en ufak hata vermediMi Globe olarak aratırsanız çıkar. Bu romu kendiniz kurmadan önce özelleştirebilirsiniz. Bu yüzden önce sistemi kurup sonra bir script ile yaptığınız özelleştirmeler ayarlanıyor. Eski twrp ile yüklenemiyordu.
Hocam sağlıklı oluyor mu sistem? Daha önce çok baktım ama hiç denemedim. Stock rom ile arasında çok fark oluyor mu?Mi Globe olarak aratırsanız çıkar. Bu romu kendiniz kurmadan önce özelleştirebilirsiniz. Bu yüzden önce sistemi kurup sonra bir script ile yaptığınız özelleştirmeler ayarlanıyor. Eski twrp ile yüklenemiyordu.
eu ve miuimix romları kurdum kullandım. Bunlar herhangi bir twrp ile kurulabilir.Stock romlardaki kısıtlamalar yok. Daha akıcı herhangi bir sorun yok.Hocam sağlıklı oluyor mu sistem? Daha önce çok baktım ama hiç denemedim. Stock rom ile arasında çok fark oluyor mu?
Bununla kurulabilir çünkü ben tr mıuı 12 recovery versiyonu kurdum hata vermedi cihaz açıldı test ettim begnmedim sonra yeniden eu roma geri dönüş yaptımeu ve miuimix romları kurdum kullandım. Bunlar herhangi bir twrp ile kurulabilir.Stock romlardaki kısıtlamalar yok. Daha akıcı herhangi bir sorun yok.
Mi Globe rom ise eu ve miuimix romlardan daha fazla ekran süresi vadediyor. Ancak uygun bir twrp olmadığı için kurulamıyor.
Belki bu PBRP ile kurulur denemedim. Şimdi stock TRmiui12 kullanıyorum. Global miui12 geldiğinde eu , mix ve Globe romlar güncellenir gene ilk işim bunlardan birini kurmak olacak.