- Adım
- Adil
- Cihazım
- Note 12 Pro 5G
- Konular
- 12
Soruya net cevap verilmemiş gibi, Mi Globe rom kurulabiliyor mu deneyen var mı?
hocam suan için deneyen kimse yok bunu kendiniz deneyebilirsiniz yedekleme geri yükleme özelliği çalışıyor yedek alıp test edebilirsinizSoruya net cevap verilmemiş gibi, Mi Globe rom kurulabiliyor mu deneyen var mı?
Aynen öyle hocam bu twrp kurun verileri biçimlendir kısmından yes yazıp format data yapın ardından direk eu romu kurabilirsiniz kurulumu yaptıktan sonra magisk rootu en son yapın yani chaz açılsın ilk kurulum vs yapın sonrs tekrar twrp menüsü araçlar büyülü kısmından magisk root kurabilirsinizHocam ben bunu yükleyip direkt format data yapıp eu rom flaşlayabilirim değil mi başka bir işlem yapmadan sorunsuzca. Sorumu bilgisizliğime verin
Peki hocam bu twrp yi direkt olarak kuramıyor muyuz illa bir twrpden mi flaşlamak gerekiyorAynen öyle hocam bu twrp kurun verileri biçimlendir kısmından yes yazıp format data yapın ardından direk eu romu kurabilirsiniz kurulumu yaptıktan sonra magisk rootu en son yapın yani chaz açılsın ilk kurulum vs yapın sonrs tekrar twrp menüsü araçlar büyülü kısmından magisk root kurabilirsiniz
Hocam flashable olarak paylaşılıyor twrp hani sadece img dosyası olarak kurmak mümkün değil çünki img dosyası yanında ekstra flahlanabilir dosyalar vs var o yüzden sadece img olarak kurmak mümkün değil illaki bi twrp üzerinden flashlamak lazım cihazaPeki hocam bu twrp yi direkt olarak kuramıyor muyuz illa bir twrpden mi flaşlamak gerekiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi benim telefonumda şu anda twrp yok. Kurulumu nasıl yapmam gerek. PC var
Hocam eu rom kurulum rehberim var forumda orda pc üzerinden fix twrp kurulum dosyası var exe olarak onunla fix twrp atın pcden ardından bunu yükleyin fix twrp üzerinden vr ayrıca twrp vs yüklemek için cihazınızın kilidi açık olmak zorundaHocam flashable olarak paylaşılıyor twrp hani sadece img dosyası olarak kurmak mümkün değil çünki img dosyası yanında ekstra flahlanabilir dosyalar vs var o yüzden sadece img olarak kurmak mümkün değil illaki bi twrp üzerinden flashlamak lazım cihaza
PC ye indirdiğimde değişik dosyalar çıktı da hocam o yüzden sordum. E ben şu an hangi twrp yi kuracağım cihaza o zaman. Yine port bir twrp mi kurmam gerekliHocam flashable olarak paylaşılıyor twrp hani sadece img dosyası olarak kurmak mümkün değil çünki img dosyası yanında ekstra flahlanabilir dosyalar vs var o yüzden sadece img olarak kurmak mümkün değil illaki bi twrp üzerinden flashlamak lazım cihaza
Dedim ya hocam redmi note 9 pro sabit konular arasında eu rom kurulum rehberim var orda bi program var pc üzerinden direk telefona twrp kurmaana yarıyor onu indir onunla telefona fix twrp yi kur ardından o twrp üzerinden pitch black twrp yi yükle ama dediğim gibi cihazın kilidi açık olmak zorunda yoks olmazPC ye indirdiğimde değişik dosyalar çıktı da hocam o yüzden sordum. E ben şu an hangi twrp yi kuracağım cihaza o zaman. Yine port bir twrp mi kurmam gerekli
Maalesef öyle değil. Mi Globe rom kurulduktan sonra sistem üzerinde değişiklik yapan bir script çalıştırıyor. Sistem klasörünün bir kısmı süper bölümde. System mount edilemediği için kurulum hata verip yarıda kalıyor.Bununla kurulabilir çünkü ben tr mıuı 12 recovery versiyonu kurdum hata vermedi cihaz açıldı test ettim begnmedim sonra yeniden eu roma geri dönüş yaptım
Dedim ya hocam redmi note 9 pro sabit konular arasında eu rom kurulum rehberim var orda bi program var pc üzerinden direk telefona twrp kurmaana yarıyor onu indir onunla telefona fix twrp yi kur ardından o twrp üzerinden pitch black twrp yi yükle ama dediğim gibi cihazın kilidi açık olmak zorunda yoks olmaz
Walla hocam denemek lazım yani suan için benim deneme sansım yok nasıl bir tepki verir hata verir mi vermez mi bilemiyorum ama twrp baya kararlı çalışıyor o kesinMaalesef öyle değil. Mi Globe rom kurulduktan sonra sistem üzerinde değişiklik yapan bir script çalıştırıyor. Sistem klasörünün bir kısmı süper bölümde. System mount edilemediği için kurulum hata verip yarıda kalıyor.
Rehber - Redmi Note 9 Pro(Joyeuse) Kararlı Eu Rom Kurulum Rehberi v11.0.7.0 Resimli Anlatım (Güncellendi) hocam rehbere bakarak rahatlıkla eu roma geçiş yapabilirsinHocam ben bunu yükleyip direkt format data yapıp eu rom flaşlayabilirim değil mi başka bir işlem yapmadan sorunsuzca. Sorumu bilgisizliğime verin