Aynen hocam gördüğünüz karsılastıgınız sorun olursa mutlaka bildirin hocam ona göre konuya dahil edelim mevcut hatalarıVayy, bu güzel olmuş.arayüzü ve hızı da çok iyi.emeğine sağlık kardeşim.
Hocam bende ekran şifresi var ve evet açılışta şifre istiyor ama ekran kilidi olmayan birinden istermi bilmiyorum açılışta çok hızlı eski versiyon gibi geç açılmıyor rom denedim format data yaptıktan sonra bende error 7 hatası vermedi cihaz joyeuse bu arada zaten konuda belirttim test ettiğim özellikleriniTwrp açılışta şifre istiyor mu ?
Twrp açılırken eski versiyon gibi geç açılıyor mu ?
Rom kurarken error 7 hatası veriyor mu ?
Deneyen arkadaşlar dönüş yaparsa sevinirim.
Yorumunuz için Teşekkür ederim hocam.Hocam bende ekran şifresi var ve evet açılışta şifre istiyor ama ekran kilidi olmayan birinden istermi bilmiyorum açılışta çok hızlı eski versiyon gibi geç açılmıyor rom denedim format data yaptıktan sonra bende error 7 hatası vermedi cihaz joyeuse bu arada zaten konuda belirttim test ettiğim özelliklerini
Tabiki deneyin hocam ama unutmayın henüz beta aşamasında illaki ilerleyen süreçte official sürüm haline gelecektir resmi olarak çıkması sürekli güncelleme alacagı anlamına geliyor eger karşılastıgınız sorunlar olursa geri dönüş yaparsanız sevinirim en azından konuya dahil ederiz kuracak arkadaşlar ona göre kurarlarYorumunuz için Teşekkür ederim hocam.
Miatoll olduğu için bende curtuna modelinde deneyeceğim.
Tabii ki hocam gördüğüm sorun olursa iletirim benim için rom ve root sıkıntısız olsun yeter yedekleme ile falan uğraşmıyorum.Tabiki deneyin hocam ama unutmayın henüz beta aşamasında illaki ilerleyen süreçte official sürüm haline gelecektir resmi olarak çıkması sürekli güncelleme alacagı anlamına geliyor eger karşılastıgınız sorunlar olursa geri dönüş yaparsanız sevinirim en azından konuya dahil ederiz kuracak arkadaşlar ona göre kurarlar
İlk test ettiğim magisk oldu kaldırma ve yeniden yükleme yaptım cihaz bootloba düşmedi ardından komple sistem yedeği aldım sonra sil bastan eu rom kurulumu yaptım cihaza format data yaptım ardından direk install deyip romu kurdum ardından direk magisk root yaptım sorunsuz kurulumu yaptı tabi bu cihazdan cihaza değişebilir bende sorun olmaz curtanada olabilir denemek lazımTabii ki hocam gördüğüm sorun olursa iletirim benim için rom ve root sıkıntısız olsun yeter yedekleme ile falan uğraşmıyorum.
İlk test ettiğim magisk oldu kaldırma ve yeniden yükleme yaptım cihaz bootloba düşmedi ardından komple sistem yedeği aldım sonra sil bastan eu rom kurulumu yaptım cihaza format data yaptım ardından direk install deyip romu kurdum ardından direk magisk root yaptım sorunsuz kurulumu yaptı tabi bu cihazdan cihaza değişebilir bende sorun olmaz curtanada olabilir denemek lazım
hayırlı olsun kardeşim güle güle kullanınBunu ben de denedim hocam, mevcut twrp üzerine bunu yükledim, ardından magisk yükledim ve sıkıntı olmadı.
Emeğinize sağlık...