aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Format data yaptığım zaman daha telefona dosya falan atamıyorum her şey gidiyor recovery i yeniden başlatıyorum aynı. Format data yapmadan kursam sorun çıkar mı zaten telefon şu an fabrika ayarlarında
Olur hocam format data yapmadan kurulumu yapın sorun olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olur hocam format data yapmadan kurulumu yapın sorun olmaz
zaten hocam format data yaptıktan sonra recovery yeniden baslatcan sonra rom doyasını atıp kurulumu yapcan her yeniden baslattında format data yaparsan tabi silinir hersey :)

Son düzenleme:

troll1078

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
faik
Cihazım
Redmi Not 9 Pro
Konular
0
Arkadaşlar bu beta surumunde veri silme işleminde (veri biçimlendirme degil) dahili depolamayıda siliyor ve dahilide yedeginiz varsa siliniyor dikkat edin ayrıca veri sildiginizde dahili depo şifreleniyor ve telefon açılmadan dahili depo pc de gorunmuyor dolayısıyla pc den backup dosyasını atmak sıkıntılı oluyor bilginize
İnş kararlı surumde duzelir

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Arkadaşlar bu beta surumunde veri silme işleminde (veri biçimlendirme degil) dahili depolamayıda siliyor ve dahilide yedeginiz varsa siliniyor dikkat edin ayrıca veri sildiginizde dahili depo şifreleniyor ve telefon açılmadan dahili depo pc de gorunmuyor dolayısıyla pc den backup dosyasını atmak sıkıntılı oluyor bilginize
İnş kararlı surumde duzelir
Bunu zaten konuya dahil ettim hocam ben bilinen hatalara ama depo şifreleme olayı söz konusu değil format data yaptıgın zaman reboot recovery yaptıgın zaman depolama pcde gözüküyor ben bu sorunu yaşamadım sahsen

troll1078

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
faik
Cihazım
Redmi Not 9 Pro
Konular
0
Bunu zaten konuya dahil ettim hocam ben bilinen hatalara ama depo şifreleme olayı söz konusu değil format data yaptıgın zaman reboot recovery yaptıgın zaman depolama pcde gözüküyor ben bu sorunu yaşamadım sahsen
ben bugun 10 defa 3 farklı rom da denedim veriyi silince depolamaya erişemiyorum pc den
Tek yolu telefonu komple biçimlendirip normal kurulumu tamamlamak çunku miui 11 kurulum ekranı geldiginde depolamaya erişim açılıyor

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
ben bugun 10 defa 3 farklı rom da denedim veriyi silince depolamaya erişemiyorum pc den
Tek yolu telefonu komple biçimlendirip normal kurulumu tamamlamak çunku miui 11 kurulum ekranı geldiginde depolamaya erişim açılıyor
Veriyi silmek ten kastınız format data işlemi demi yes yazdıgımız yer ?

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
hayır normal silme işlemi (format datanın zaten dahiliyide sildigini biliyorum )
He hocam ben onu test etmedim ben format data yaptım sadece ardından recovery yeniden baslattım pc görüyordu depolamayı format data gayet düzgün çalışıyor

troll1078

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
faik
Cihazım
Redmi Not 9 Pro
Konular
0
He hocam ben onu test etmedim ben format data yaptım sadece ardından recovery yeniden baslattım pc görüyordu depolamayı format data gayet düzgün çalışıyor
denersen sonucu yazarmısın

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
denersen sonucu yazarmısın
Konuda zaten belirttim bu twrp yi kurdum ilk işiim komple yedek aldım sonra o yedekleri hafıza kartına attım sonra format data yaptım sonra reboot recovery yapıp pcden son sürüm eu romu atıp flashladım bu esnada bende hiç hata problem sorun vs olmadı hocam ama diğer temizle kısmından veriyi sil veya gelişmiş kısmından onu sil bunu sil yapmadım

troll1078

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
faik
Cihazım
Redmi Not 9 Pro
Konular
0
Konuda zaten belirttim bu twrp yi kurdum ilk işiim komple yedek aldım sonra o yedekleri hafıza kartına attım sonra format data yaptım sonra reboot recovery yapıp pcden son sürüm eu romu atıp flashladım bu esnada bende hiç hata problem sorun vs olmadı hocam ama diğer temizle kısmından veriyi sil veya gelişmiş kısmından onu sil bunu sil yapmadım
Sorunu çözdüm
Factory reset işlemi recoverye hasar veriyormuş Recoveriyi tekrar kurunca sorun kalmıyor

Üst Alt