Hepinize teşekkürler Arkadaşlar....her ne kadar sorum çok basit ve açık olsada, soruma cevap alamadım tam olarak....
Sadece 1-2 arkadaşımız Amiral gemisi cihaz sahibi konuya yazmış, onlarda her zaman en iyisi, en üst donanım falan demişler....tabiki herkes zevkine ve bütçesine göre alacak...tasarım olarak bir fark göremiyorum ben (herhalde gözlerimin bozuk olmasından dolayı
)
Mesela atıyorum bu yaz Max 4 yine orta segment çıkacak...7 inç civarında ekran büyüklüğü olacak...ama diyelim ki daha sonra Mi10 mesela 7.5 inç ekran ve SD 855 üstü çıkacak, hiç düşünmeden alırım...üst müst falan bakmam..bana ekran büyük olsun, yeterli...
Çoğu kişi de üst segmentlerin kameralarının dah iyi olduğu için demiş...alttaki konuda Max 3 normal kamerası ile ve GCam ile çekilmiş resimler mevcut...gerçekten de GCam bu kadar iyi sonuç veriyorsa, ki bunu ben demiyorum, bu işten anlayan çok değerli bir Dostum ve hocam söyledi, o zaman üst segment şart mı?
Rehber - Mi Max 3 - Google Camera
O nedenle sorumu yineliyorum....
Üst segment grubunda olan Amiral gemisi tabir ettiğimiz cihaz sahipleri, benim yapamadığım/yapamayacağım neleri yapabiliyorsunuz, çok merak ediyorum gerçekten de....veya neden üst segment cihaz alma ihtiyacı hissediyorsunuz?
Lütfen bundan sonra gelecek cevaplar soruma cevap olsun...teşekkürler
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk