Yardım ORD ( Obsessive ROM Disorder ) Hastalığı ve tedavisi

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
287
Bilindiği üzere, tıbbi adı ORD ( Obsessive ROM Disorder ) olan hastalığın maalesef tedavisi yok ve bu kaşıntının azaltılmasının tek çözümü, cihazına devamlı farklı ROM'lar yükleyip, denemekten geçiyor....
Hatta öyle bir hastalıkki, çok iyi olan bir Rom'dan sıkılıp, başka bir rom'u denemeye kadar gidiyor...
Maalesef bende uzun yıllardır bu hastalığa muzdaripim ve tedavime iyi geleceğini bildiğim için de Xiaomi'ye geçtim....Benim Cihazımın daha çok yeni olması nedeniyle, fazla hareket şansım henüz mevcut değil ve haftalık Beta EU, kararlı global ve MIUIPro Rom'lar arası gidip geliyorum....

Bu hastalığa muzdarip bir çok kişinin varlığını biliyorum...her hafta Beta Rom'u yüklemek için beklemekte aynı hastalık, ancak henüz ilerlememiş olan safha da

Sizlerden ricam, hangi cihaza sahipsiniz ve bugüne kadar hangi Custom Rom'ları denediniz ve hangi sıklıkta sıkılıp, Rom değiştiriyorsunuz....Teşekkürler ve iyi kaşıntılar...8=)drunk~~happy~~

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
mi4c. eu rom custom rom sürekli değiştiriyorum du bakalım nereye kadar :)

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
287
Birde pişmanlık var , çok güzel işleyen bir işletim sistemini birkaç görsel veya performans adına maceraya girişmek... İnsanın bazen gözü kesmiyor ya daha kötü olursa birde konuya çok hakim değilseniz sabahlamakta var işin ucunda. :)
Konuya tam vakıf olmayan tecrübesiz arkadaşların zaten bu tür maceralara girmelerini pek tasvip etmiyorum....
öncelikle her şey ÇOK okumaktan ve okuduklarını da anlamaktan geçiyor....

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
287
Oyla:

TaNGo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih Emre
Cihazım
Redmi Pro
Konular
10
Yokmu başka Hasta arkadaşlarımız? Herkes Cihazını ilk aldığı günkü gibi mi kullanıyor?
Lineage Os uda denedim en son şu an yine RR ye geçtim üstadım sanırım RR nin üzerine Rom yok ve bence fazla macera aramaya da gerek yok sıralama yapacak olursak Miui Rom yetmiyorsa 1 RR 2 Aos Rom diyorum

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hocam benim hastalık biraz farklı. Bende ORUD hastalığı var. Yani Sadece rom değil bendeki unbrick de işin içine giriyor. Allah cümlemize şifa versin. Brick cihaz görünce canlandırmadan duramıyorum malesef.

Oyla:

YKaYakup

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yakup
Cihazım
GM discovery
Konular
11
Hocam benim hastalık biraz farklı. Bende ORUD hastalığı var. Yani Sadece rom değil bendeki unbrick de işin içine giriyor. Allah cümlemize şifa versin. Brick cihaz görünce canlandırmadan duramıyorum malesef.
Hocam benim bir discovery var brick onu halledemedim bir türlü

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Bende de bu hastalık var hep daha hızlı olsun daha az çok pil gitsin hatasız olsun cihaz uçsun rootlu olsun falan filan yani en son lineageos'ta durma kararı verdim şimdilik android 8 bile geldi kurmuyorum artık çalıştığım içinde yorgun geliyorum işten eve o sebeple vakitte bulamıyorum ama şuana kadar 200+ rom atmışımdır cihazıma bu arada cihazım mi4 Lte ama şöyle bir durum da var üreticiler bize sağlam rom verse böyle şeylere gerek kalmaz örneğin mi 4 te 2 çekirdek sürekli pasif cihaz can çekişiyor oyunlarda falan aman Allahım yanıyor bu yüzden biizm için custom rom zorunlu ihtiyaç :)

Oyla:

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
bu bizim için iyi bir şey ya :D direk sana yazıyoruz saolasın

Oyla:

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Bende de bu hastalık var hep daha hızlı olsun daha az çok pil gitsin hatasız olsun cihaz uçsun rootlu olsun falan filan yani en son lineageos'ta durma kararı verdim şimdilik android 8 bile geldi kurmuyorum artık çalıştığım içinde yorgun geliyorum işten eve o sebeple vakitte bulamıyorum ama şuana kadar 200+ rom atmışımdır cihazıma bu arada cihazım mi4 Lte ama şöyle bir durum da var üreticiler bize sağlam rom verse böyle şeylere gerek kalmaz örneğin mi 4 te 2 çekirdek sürekli pasif cihaz can çekişiyor oyunlarda falan aman Allahım yanıyor bu yüzden biizm için custom rom zorunlu ihtiyaç :)
rr var bende de linage daha mı iyi mi4 için sence

Oyla:

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
sürekli rom değişince bataryada sorun çıkıyor mu acaba? kaliprasyon felan işe yarar mı sizce

Oyla:
Üst Alt