Yardım ORD ( Obsessive ROM Disorder ) Hastalığı ve tedavisi

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
287
Bilindiği üzere, tıbbi adı ORD ( Obsessive ROM Disorder ) olan hastalığın maalesef tedavisi yok ve bu kaşıntının azaltılmasının tek çözümü, cihazına devamlı farklı ROM'lar yükleyip, denemekten geçiyor....
Hatta öyle bir hastalıkki, çok iyi olan bir Rom'dan sıkılıp, başka bir rom'u denemeye kadar gidiyor...
Maalesef bende uzun yıllardır bu hastalığa muzdaripim ve tedavime iyi geleceğini bildiğim için de Xiaomi'ye geçtim....Benim Cihazımın daha çok yeni olması nedeniyle, fazla hareket şansım henüz mevcut değil ve haftalık Beta EU, kararlı global ve MIUIPro Rom'lar arası gidip geliyorum....

Bu hastalığa muzdarip bir çok kişinin varlığını biliyorum...her hafta Beta Rom'u yüklemek için beklemekte aynı hastalık, ancak henüz ilerlememiş olan safha da

Sizlerden ricam, hangi cihaza sahipsiniz ve bugüne kadar hangi Custom Rom'ları denediniz ve hangi sıklıkta sıkılıp, Rom değiştiriyorsunuz....Teşekkürler ve iyi kaşıntılar...8=)drunk~~happy~~

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
287
hocam fark etmiyor biliyorsunuz hastalık bu ya ama multirom olabilir cihazın kod adini anlayamadim mi not2 6/128

Mi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mi Note 2 sanırım scorpio oluyor....şu an hangi versiyon ve rom'dasınız?

Oyla:

gnys

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samsun
Cihazım
redmi not 9 pro
Konular
46
dogrudur hocam 8.5.4 kararli romdayim lakin hic hosnut degilim teli yeni aldim fazla sacmalayipta bozmakta istemedim ama kasinti tuttu yine

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
287
dogrudur hocam 8.5.4 kararli romdayim lakin hic hosnut degilim teli yeni aldim fazla sacmalayipta bozmakta istemedim ama kasinti tuttu yine

O zaman anladığım kadarıyla, henüz Bl Kilidinizi açmadınız? Açtıktan sonra haber verin, Size güzel bir Rom beğenelim

Oyla:

osos11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
OnePlus 5
Konular
14
2011-2017 arası Galaxy Note kullandım. Xda'daki nerdeyse bütün romları denemişimdir. Xda yetmedi başka başka ispanyolca, çince vb... siteleri araştırdım. Kaç rom değiştirdim bilmiyorum ama 100+ olduğu kesin! Bu hastalığın tedavi yollarına gelirsek ELMA kullanmak olabilir ;) (Tavsiye etmem)

MI 4S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

eymenygt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi5 3/64
Konular
3
TouchWiz kadar donanımı kullanamayan berbat bir arayüz mü yoksa hızlı bir Cyanogenmod rom mu istiyorum diyerek Galaxy S4'ümde önce CM13 sonra da aylarca Resurrection Remix kullandıktan sonra MI 5 almak nasip oldu, sipariş verdikten sonra kilit açmak için izin istedim aynı gece saat 3'te onayladılar. İki gün sonra cihaz geldi 3 4 saat oynadıktan sonra önce kilidi açtım sonra TWRP üstüne RR ve Xceed kernel kurdum. Flasholic değilim ama arada MIUI kurup 15 20 dk kullanıp, bildirimlerin kendilerine ve ikonlarına lanet okuyup yedeğime geri dönüyorum

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Oyla:

YKaYakup

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yakup
Cihazım
GM discovery
Konular
11
Ben bıraktım sanırım bu hastalığı zira cihazimi unlock dahi yapmayacağım yeter artık direnecem

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
287
2011-2017 arası Galaxy Note kullandım. Xda'daki nerdeyse bütün romları denemişimdir. Xda yetmedi başka başka ispanyolca, çince vb... siteleri araştırdım. Kaç rom değiştirdim bilmiyorum ama 100+ olduğu kesin! Bu hastalığın tedavi yollarına gelirsek ELMA kullanmak olabilir ;) (Tavsiye etmem)

MI 4S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ELMA ile tedavi olacağıma bu hastalıktan gebereyim daha iyi8=);(wasntme~~

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
287
Ben bıraktım sanırım bu hastalığı zira cihazimi unlock dahi yapmayacağım yeter artık direnecem

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla ne mutlu size....yapabilirseniz....yapabilecekseniz....8=)Idea~~wasntme~~

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
287
TouchWiz kadar donanımı kullanamayan berbat bir arayüz mü yoksa hızlı bir Cyanogenmod rom mu istiyorum diyerek Galaxy S4'ümde önce CM13 sonra da aylarca Resurrection Remix kullandıktan sonra MI 5 almak nasip oldu, sipariş verdikten sonra kilit açmak için izin istedim aynı gece saat 3'te onayladılar. İki gün sonra cihaz geldi 3 4 saat oynadıktan sonra önce kilidi açtım sonra TWRP üstüne RR ve Xceed kernel kurdum. Flasholic değilim ama arada MIUI kurup 15 20 dk kullanıp, bildirimlerin kendilerine ve ikonlarına lanet okuyup yedeğime geri dönüyorum

Sent from my MI 5 using Tapatalk
Sanırım benim cihaz için de RR çıktıktan sonra kuracağım ve aynen sizin gibi, yeni çıkan romları yükleyip, bakındıktan sonra, geri döneceğim....

Oyla:

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Birde pişmanlık var , çok güzel işleyen bir işletim sistemini birkaç görsel veya performans adına maceraya girişmek... İnsanın bazen gözü kesmiyor ya daha kötü olursa birde konuya çok hakim değilseniz sabahlamakta var işin ucunda. :)

Oyla:
Üst Alt