Yardım ORD ( Obsessive ROM Disorder ) Hastalığı ve tedavisi

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
287
Bilindiği üzere, tıbbi adı ORD ( Obsessive ROM Disorder ) olan hastalığın maalesef tedavisi yok ve bu kaşıntının azaltılmasının tek çözümü, cihazına devamlı farklı ROM'lar yükleyip, denemekten geçiyor....
Hatta öyle bir hastalıkki, çok iyi olan bir Rom'dan sıkılıp, başka bir rom'u denemeye kadar gidiyor...
Maalesef bende uzun yıllardır bu hastalığa muzdaripim ve tedavime iyi geleceğini bildiğim için de Xiaomi'ye geçtim....Benim Cihazımın daha çok yeni olması nedeniyle, fazla hareket şansım henüz mevcut değil ve haftalık Beta EU, kararlı global ve MIUIPro Rom'lar arası gidip geliyorum....

Bu hastalığa muzdarip bir çok kişinin varlığını biliyorum...her hafta Beta Rom'u yüklemek için beklemekte aynı hastalık, ancak henüz ilerlememiş olan safha da

Sizlerden ricam, hangi cihaza sahipsiniz ve bugüne kadar hangi Custom Rom'ları denediniz ve hangi sıklıkta sıkılıp, Rom değiştiriyorsunuz....Teşekkürler ve iyi kaşıntılar...8=)drunk~~happy~~

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
287
Makineden makineye farkediyor demek ki.
Üstad, sen diyorsan doğrudur...
Evet ya, cihaz'dan cihaza demekki fark ediyor galiba demeyi atlamışım, sorry

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Oyla:

sincerelym

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alpaslan
Cihazım
Mi 9T
Konular
6
Valla aynı şekilde bana da zaten bıkkınlık gelmişti, çok şükür kurtuldum ...hemde IOS' a geçmeden vede asla geçmem...yakında kürkçü dükkanına bekleriz sizi

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
zor gibi duruyor şimdilik. bakalım zaman ne gösterecek.

Oyla:

Merkez

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hüseyin
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
8
Hocam, benim Poco x6'ya Eu. bir numara dar geldi, uymadı. Biraz kullandım, 1 saat bile tahammül edemedim. O eski halinden eser yok şimdi :)
Ben de sağlam bir depload ile Endonezya 14.0.4.0 sürümüne geçtim, bl. kilidinin bile açılmasının sıkıntılı hale geldiği düşünülürse bence en iyisi, en stabili. Ben stabili buldum, daha da gelmem Davos'a artık, bakalım hayırlısı...
Mi 13 Tayvan rom atıp bl kilidini kapattım gereksiz uygulamaları da program ile sildim kafam rahat

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
GM Diskavri ile başlayan ORD hastalığım, GM 4G ile pekişmiş olup 2 senelik Galaxy C7 serüveni ile kriz aşamasında kalmıştı. Sonrasında 4 sene Note 8 kullanıp ORD hastalığımdan bıktırma taktiği uygulayarak (birkaç günde bir rom değiştiriyordum) ve birkaç kez yedek almadan rom değiştirdiğimi fark ederek pişmanlık hissini ekleyip kurtuldum. Son darbeyi de custom geliştirmesi yok denecek kadar az olan Xiaomi 13T'ye geçerek indirdim. Şu an Rusya stok romundaım ve güncelleme hariç uğraşmıyorum. ORD'yi tetikleyen Telegram'daki Xiaomi gruplarından da ayrıldım.

Bıktırma taktiği herkeste işe yaramayabilir ama yedekleri silmenin veya hiç yedek almamanın verdiği pişmanlık bu hastalık için en iyi ilaçlardandır. Bir defa yapınca insanı aylarca küstürüyor ORD'ye. :D

Oyla:
Üst Alt